Ексцентричні меблі та аксесуари - ознайомтесь з оригінальними задумами дизайнерів

Ексцентричність часто є другою назвою дизайнерів. Однак це не дивно - дизайнери - це художники, які люблять реалізовувати різні, навіть найнезвичніші, бачення. Спостерігаючи за зусиллями конструкторів меблів, ми спробували незабаром скласти чудові та безкомпромісні проекти, які часто доповнюються сучасними аранжуваннями. Переконайтесь самі!

Стілець із сідницями - Ймовірно, немає жодного ентузіаста дизайну інтер’єру, який не знав би знаменитого крісла Panton - першого ...

Стілець із сідницями

Напевно, немає любителя дизайну інтер’єру, який не знав би знаменитого стільця Panton - першого стільця, виготовленого з одного шматка пластику. З часу виходу меблів на ринок з’явилося багато різних варіацій щодо цього. Один з них - проект Фабіо Новембре під назвою "Він" та "Вона". Форма стільця тонко кажучи ... анатомічна. Чи підходить крісло до якогось інтер’єру? Не обов'язково. Чи багато у нього шанувальників? Звичайно!

Сидіння-валіза

Багато предметів загального користування розроблені із старовинних валіз. Найпоширенішими є журнальні столики або тумбочки. Тут дизайнер пішов на крок далі і спроектував ... місце зі старої валізи. Модель оббита екологічною шкірою і стьобана срібними гудзиками, які ідеально гармонують з металевими, трохи футуристичними ніжками. Цей предмет меблів ідеально підходить як для мансарди, так і для старовинних інтер’єрів.

Оригінальні підвісні світильники - Лампи - це дуже витончені аксесуари, які можуть порадувати надзвичайним виглядом.  Ось ...

Оригінальні підвісні світильники

Світильники - це дуже витончені аксесуари, які можуть порадувати надзвичайним виглядом. Тут дизайнер спробував використовувати абажури в стилі ретро для створення оригінальних підвісних світильників. Друга з люстр вражає еклектичними варіаціями - абажури виготовляються з різних матеріалів, мають різні форми, кольори та розміри, і все ж все ідеально гармонує між собою. Це ідеальний компроміс між вінтажними та сучасними стилями.

Диван-рот

Прототип цього "цілуючого" дивана походить з 1970-х років. Цікаво, що не всі знають, що це проект відомого сюрреаліста Сальвадора Далі! Як виявляється, спочатку була картинка, а потім предмет меблів. Диван у формі рота був натхненний роботою під назвою "Mae West Face, яку можна використовувати як сюрреалістичну квартиру" майстра Далі. Але на цьому не зупиняється! Через майже 40 років відомий італійський дизайнер Франко Аудріто повернувся до концепції як данину поваги живописцеві. І ось у 1972 році був створений диван Бокка - на цей раз, однак, натхненням стала знаменита секс-бомба, Мерілін Монро. 

Барвисті сидіння - Сучасні дизайнери люблять балансувати на межі кітчу і водночас в неочевидних ...

Барвисті сидіння

Сучасні дизайнери просто люблять балансувати на межі кітчу і одночасно неочевидним чином поєднувати минуле з сучасним. Одним з їх улюблених «гібридів» є стилізовані стільці, крісла та спальні місця. Меблі можуть похвалитися старовинною стилізованою рамою, часто пофарбованою в кричущий колір і прикрашеною барвистою оригінальною оббивкою. На тканинах з’являються різні візерунки, починаючи від печворку, переходячи екзотичні мотиви, до елементів, відомих нам зі світу поп-культури. Чим більше цього станеться, тим краще!

Незвичайна кераміка - Світ кераміки - ідеальний простір для дизайнерських експериментів!  Дизайнери навіть ...

Незвичайна кераміка

Світ кераміки - ідеальний простір для дизайнерських експериментів! Дизайнери просто люблять ці чарівні маленькі елементи, які можна створити у справжніх витворах мистецтва. Кава, золоті сліди по краях посуду? А може, золотава помада, кокетливо відбита на одній з чашок? Ось ви! Деякі люди йдуть на крок далі і створюють керамічні пластини у вигляді ... динозаврів. Тиранозавр, де подають солодкі, барвисті булочки? Ми за так!

Лампи - казанок і циліндр - Раніше прикрашали голови елегантних джентльменів, сьогодні вони гордо заглядають з високих стель ...

Лампи - казан і циліндр

Раніше вони прикрашали голови витончених джентльменів, сьогодні вони гордо визирають з високих стель. Боулери та циліндри, адже ми говоримо про них, вже давно стали справжнім натхненням для дизайнерів. Перші моделі цього типу були випущені брендом Innermost, і їх розробив британський дизайнер Джейк Фіппс, випускник дизайну меблів з коледжу Парнем. Як зазначає сам художник, немає нічого кращого, як збочена інтерпретація дизайну, що стосується англійської культурної ідентичності. 

Ексцентричні лампи-тварини - Як виявляється, серед освітлювального сектору можна знайти незліченну кількість дизайнерських самоцвітів ...

Ексцентричні лампи-тварини

Як виявляється, серед секторів освітлення незліченна кількість дизайнерських самоцвітів! Якщо вам подобаються тваринні варіації, потягніться за лампою у формі ... коня чи мавпи. Перший ідеально підійде для сучасних інтер’єрів у стилі гламур, а другий сподобається оточенню з екзотичною душею. Пам’ятайте, що такі акценти дуже барвисті та дещо провокаційні, тому варто збалансувати їх дещо нейтральнішим дизайном.

Меблі для тварин - Але на цьому натхнення зі світу тварин не закінчується!  Останнім часом меблі надзвичайно модні ...

Меблі для тварин

Однак на цьому натхнення з тваринним світом не закінчується! Останнім часом надзвичайно модними є меблі та аксесуари із спеціальної фанери, що вирізається лазером. І так, ми можемо вибирати серед рогів-вішалок, полиць-котів і навіть ... коней. Крім того, дизайнери охоче використовують мотив копита тварин - і тому ми маємо, наприклад, стільницю, підперту чотирма кінцівками тварин, виготовленими з пластику. Інтер’єр у стилі поп-арт буде в захваті!

Для любителів собак

Нарешті, ми залишаємо аромат, який сподобається всім любителям собак ... Чарівний тер’єр, одягнений у фрак, позує на кріслі, як Лорд? Або солодкий мальтійський стиль Наполеона? Такі картини, «одягнені» в декоративні рамки, сподобаються всім, хто підходить до світу дизайну з відстані та посмішки. Просити демонструвати такі дорогоцінні камені в елегантному вікторіанському офісі!

Світ дизайну інтер’єру може дивувати так само, як і живопис або скульптура. Ці літаки, хоча і різні, іноді люблять зустрічатися між собою, щоб могли виникати незвичайні, оригінальні та цікаві речі. І хоча дизайн - це функціональні проекти, його краса, естетика і навіть питання інтерпретації не позбавлені значення.