Як малювати трафаретом? Покрокове керівництво

Заходжу в другу дитячу кімнату - Соня голосиста, 6 років, вперта. Поки з Леною зміна на щось нове, поки воно трохи рожеве, завжди буде викликати посмішку на її обличчі, у Соні мені довелося перекопати половину Інтернету, щоб побачити, що викликало у неї інтерес до дизайну дитячих кімнат. Я знав, що шпалери з деревами та совами будуть відкладені. Потрапляючи далі в Інтернет, я запропонував Соні кілька ритмічних візерунків на стінах з нейтральним білим тлом - вона не сказала ні ;-). Тож я кидаюся до Трафаретів, гортаю візерунки і ось воно! Тема «Арлекін» потрапила на місце!

Я думав, що це буде швидше, якщо я пофарбую шпалери в білий колір і зроблю на них візерунки. Однак шпалери набрякли через вологу і їх довелося знімати. На щастя, цілі простирадла прекрасно зірвалися зі стіни, тому я не надто багато працював.

Трафарет та губчасті пензлі надходили від Трафаретів, у мене залишилася фарба від фарбування стіни в білий колір, тому мені потрібні були лише два пігменти, щоб створити тіні, якими я повинен був заповнити стіну. Ідея була такою - ми робимо діаманти різних відтінків сірого, жовтого та білого.

У моєму проекті алмази «розсипані» з обох сторін, але все настільки розмірено, що якби ми використали шаблон розміром із стіну, ми знайшли б ритм в розташуванні діамантів. Звичайно, необхідні мірний стаканчик і нівелір.

Малювати трафаретами набагато краще, якби я робив той самий шаблон за допомогою малярного скотча. Їсти ...

Малювати трафаретами набагато краще, якби я робив той самий шаблон, використовуючи малярський скотч. Навіть якби це був звичайний зразок, він би якось працював, але з моєю ідеєю я б не брався за це. Я б, мабуть, зробив удвічі менше фігур ;-). Поодинокий шаблон з однаковим малюнком виявився великою підмогою. Коли малюєте на косих, занадто великих аркушах знадобиться кілька рук, щоб покрити все. Звичайно, було трохи прання, різні кольори, багато місць для зміни шаблону, але найшвидшим методом була ванна та губка з милом. Фарба прекрасно зійшла з трафарету, вода змила її, і я витер її насухо тканиною. Після закінчення роботи шаблон виглядає таким, яким він був до початку фарбування.

Ось так виглядає кімната у всій красі.