Почніть час ремонту! Змініть кухню за допомогою IKEA

Літо - час відпочинку в мріях. Що робити, якщо потрібно зробити ремонт? Завдяки IKEA, навіть тоді вам не доведеться відмовлятися від відпочинку. Відкрийте готові способи швидкого перетворення вашої кухні, завдяки яким ви ефективно зміните своє житло. Візьміть решту літа на відпочинок!

Всі ми мріємо про красиві та функціональні кухні. Незалежно від того, кухня відкрита чи закрита для вітальні, чи велика, чи мала, ми хочемо, щоб вона відповідала усім нашим потребам. І вона теж виглядала красивою.

Не потрібно відмовлятися від одного заради іншого. Ви можете самостійно спроектувати кухню IKEA, вибравши ідеальні меблі зі стилем та функціональними рішеннями, що відповідають інтер’єру. Варто знати, що в IKEA вам потрібно лише кілька днів, щоб замінити меблі, побутову техніку та аксесуари! Завдяки розміруванню, плануванню, транспортуванню та монтажу, кухня вашої мрії буде готова в найкоротші терміни. Швидко і без стресів!

Літнє освіження

Влітку ми переносимо їдальню на свіже повітря. Їжа смакує набагато краще під блакитним небом. За цей час давайте подбаємо про кухню. Відкриті для світу вікна заохочують оновлення. Потім візьміть кисть і знову прикрасьте всі інтер’єри. Потрібно лише трохи фантазії, жменька ідей і вуаля! А якщо ви мрієте про справжню кухню, виберіть правильні меблі IKEA та складіть свій власний унікальний набір. Серед безлічі фасадів, рішень всередині шаф, пристосованих до різних бачень стільниць та енергозберігаючих побутових приладів, ви можете скласти кухню від "а до я", як вам підходить.

Пам’ятайте, що до планування інтер’єру потрібно підходити стратегічно. Кухня повинна бути ідеальним відображенням людей, які на ній живуть. Подумайте, що вам потрібно, який ваш спосіб життя і чого ви очікуєте від кухні. Ви любите готувати? Виберіть широку стільницю та просторі шафи, які вмістять усі ваші кухонні пристосування. У вас велика родина? Правильно вибирайте стіл і стільці. Зручний набір стане приводом залишитися на довші переговори. Ви мрієте про здорове харчування? Створіть комору, де ви зможете заховати всі банки з пресервами та соками. Ви дбаєте про свій домашній бюджет? Інвестуйте в енергозберігаючі побутові прилади, які ви можете непомітно сховати за ідеально підібраними фасадами.

Все на своїх місцях

“Кухня - це як рецепт страви. Вона повинна мати певну логіку, щоб добре функціонувати ". З цим не можна не погодитися. У ідеальній кухні все повинно мати своє місце. Організатори, контейнери та зручні ящики допоможуть стежити за порядком. Ідеально підібрані меблі також містять банки з консервами або літніми консервами. Знайти те, що потрібно, буде простіше, якщо виділити місце для речей в окремих шафах або полицях. Зберігайте разом інгредієнти або аксесуари одного типу поблизу місця, де ви їх використовуєте - каструлі біля варильної панелі, полотна біля раковини. Праксеологія на кухні має велике значення. В IKEA ви знайдете безліч аксесуарів та рішень для зручного зберігання. Все розроблено з врахуванням виняткового комфорту.

Творчі рішення для маленьких кухонь

Трохи планування та креативності - усе, що потрібно для того, щоб перетворити маленьку кухню з великого випробування на місце, де вам сподобається проводити більше часу. Від місця для зберігання до зони відпочинку.

Ви думаєте, що не зможете вмістити нічого іншого на своїй маленькій кухні? Добре подивіться вгору-вниз, перевірте всі закутки і не забудьте про двері. Можливо, ви знайдете місця, де можна змонтувати рейки або невеликі полички. Якщо ви не хочете класти речі на підлогу, спробуйте підвісити їх до стелі або до радіаторів. Якщо ви живете в незвичній або орендованій квартирі, прості полички або саморобні шафки на стіні стануть дешевим та ефективним рішенням для зберігання, яке ви можете залишити під час реєстрації або взяти з собою, коли ви виїдете. Максимально використайте свій робочий простір і позбудьтеся безладу. Обробні дошки, кухонні приналежності та навіть їжа можуть висіти на стіні, залишаючи на стільниці більше місця для приготування їжі.

Впорядкуйте свою повсякденну діяльність, зберігаючи речі, якими ви користуєтеся найчастіше, а на вищих полицях ті, якими ви користуєтесь рідше. Якщо ви любитель кави, чому б не виділити одну полицю для всіх аксесуарів, необхідних для приготування чашки ароматної кави?

Влаштовуючи невелику кухню, ви також можете використовувати стільці та столи, які можна непомітно скласти після закінчення трапези. Складні та підвісні обідні меблі - не єдині варіанти повернення місця. Щоб заощадити цінні сантиметри, можна скласти табурети та стільці один на одного. Пам’ятайте, що стіл може стати додатковою стільницею та місцем для приготування їжі.

Подивіться, як це просто!

Ви можете влаштувати кухню в IKEA у чотири етапи. Ми знаємо, які етапи заміни кухні займають найбільше часу та спричиняють простої в ремонті - ось чому у нас є розумне рішення для всіх них! Завдяки їм ви можете контролювати кожну деталь проекту, витрати та час. Навіщо витрачати спекотні літні дні на трудомісткі та дорогі метаморфози. Заощаджені гроші та час ми присвятимо святкуванню безтурботних місяців.

Дивіться поточну акцію

Купуючи кухню, ми повертаємо 25% від ціни побутової техніки на дисконтну карту або 24 розстрочки х 0%

Пропозиція діє з 30.05 по 27.07.2016