Прикраса столу. Ми радимо вам, як створити ефективну вечерю

Осінь і зима - це часи, коли ви можете бенкетувати вдома зі своїми коханими. Хоча аура не балує, вона пропонує ідеї для красивих прикрас столу. У наступному тексті ви прочитаєте, як вибрати посуд для цієї нагоди, як оформити чудові осінні осередки та якими аксесуарами здивувати гостей під час атмосферної вечері.

Елегантний посуд та красивий текстиль - осінь та зима цінують трохи більш приглушені візерунки та кольори, ніж весна ...

Елегантний посуд та красивий текстиль

Восени та взимку цінують трохи більш приглушені візерунки та кольори, ніж весна чи літо. І так, їм подобається гідний гранат, насичений рубін або благородний фіолетовий колір. Ці кольори надзвичайно стильні, але вирішальні, тому, щоб не бути надто похмурим на столі, варто поєднувати їх зі старим золотим, брудно-білим або відтінками пудингу. Крім того, пам’ятайте, що меланхолічні сезони люблять класичний стиль та елементи ретро. Тож ви можете впевнено вибирати декоративний посуд та елегантний текстиль, прикрашений хитромудрими аплікаціями.

Вечеря при свічках

Свічники, канделябри, ліхтарики ... Завдяки їм кожна композиція столу стає стильною та блискучою. Ви можете вибрати стрункі моделі, які пам’ятають минулі десятиліття, або спробувати сучасні варіації скла. Пам’ятайте, що обідній стіл любить світло, тому, якщо над ним немає лампи, тим більше вам слід подбати про мерехтливих свічках.

Стиль, натхненний сезоном

Не секрет, що вбрання столу люблять підбирати як до випадку, так і до аури за вікном. Тому ви можете влаштувати вечерю для друзів або рідних в осінньому тоні. Верх меблів прикрашений сухими квітами, вінками з різнокольорових листя або прикрасами з моху, каштанів та жолудів. Ця атмосфера ідеально підходить як для сільських, скандинавських, так і для старовинних їдалень.

Як вибрати настільні аксесуари?  - Готуючи стіл до урочистої вечері, пам’ятайте, наскільки важливі деталі.  Час ...

Як вибрати настільні аксесуари?

Готуючи стіл до урочистої вечері, пам’ятайте, наскільки важливі деталі. Іноді досить покласти гілку соснової хвої поруч з покривом, інший раз - купу чарівних квітів або зав’язати столові прилади і серветку з декоративною стрічкою. Такі маленькі смаки зроблять укладку естетичною та вишуканою. Вибираючи аксесуари, пам’ятайте, що ви можете дозволити собі оригінальність і трохи недбалості. Бо хто сказав, що з Різдвом троянди підуть не так?

Фарфор і кришталь

Елегантний посуд - це не тільки тарілки та столові прилади. Це також чашки, склянки та склянки. Що стосується першого, то найкраще вибирати фарфор, який завжди виглядає легким і зі смаком. Окуляри та окуляри, в свою чергу, можуть бути виготовлені зі стильного товстого вирізаного скла або кришталю. Цей варіант надзвичайно елегантний і сам по собі залишається прикрасою столу.

Як подавати десерти?  - Домовляючись про ефективну вечерю, сміливо тягніться до незвичайних страв, таких як шоколадні цукерки, ета ...

Як подавати десерти?

Влаштовуючи ефективну вечерю, сміливо тягніться до надзвичайних страв, таких як шоколадні коробки, полички та блюда. Ці типи елементів завжди вносять трохи відмінності та шику в стиль. Завдяки їм ви можете впевнено подавати смачні тістечка, булочки або булочки. Цікавим вибором також є посуд з нержавіючої сталі, наприклад, піддони, блюда або тарілки з тінню. Це деталі у справді палацовому стилі, які ідеально відповідатимуть гламуру або французькому стилю.

Хтось колись писав, що самотні обіди можуть бути довгими і виснажливими. Звичайно, це не зовсім так, але багатьом з нас подобається мати компанію під час вечері. Щоб атмосфера за столом стала ще більш радісною, варто подбати про чарівний посуд, красивий текстиль та вишукані аксесуари. Це елегантний кивок нашим гостям і знак того, що ми любимо намагатися для них якнайкраще.