Домашній декор 2019 найближчим часом

Home Decor - це ярмарок для всіх, хто професійно займається інтер’єрами. Це одна з найважливіших ділових презентацій останніх тенденцій в оздобленні та обладнанні в країні. Саме на цьому ярмарку можна побачити нові колекції декорацій, освітлення, текстилю, кераміки, скла, аксесуарів для кухні та ванної та інших декоративних елементів. Наступне видання ярмарку домашнього декору, яке відбудеться 12-15 березня, як і кожного року, буде рясним численними новинками, презентаціями тенденцій та прем'єрами продуктів.

Ми хочемо створити простір для наших клієнтів, щоб вони могли зустрітися, поговорити, показати та дізнатись про пропозицію, - наголошує Наталія Тарахович, директор ярмарку. Ми зосереджуємось на чотирьох галузевих групах: оздоблення, текстиль, освітлення та обладнання для кухні та ванної кімнати. Можливість прямого контакту з творцями або дистриб'юторами, навіть у часи розвитку електронної комерції, має незаперечну цінність, - додає він.

Пропозиція ярмарку збагачується супровідною програмою - основними виступами та навчальними заняттями, присвяченими останнім тенденціям дизайну інтер’єру. Багатий графік заходів доповнюється гала-нагородами MTP Gold Medals - престижною нагородою, що присуджується продуктам, що характеризуються інноваціями, створеними з увагою до найвищої якості.

Не тільки прикраси

Як і в попередні роки, ярмарок інтер’єрів у Познані супроводжуватиме меблевий ярмарок MEBLE POLSKA - найбільша зустріч меблевої галузі в країні, яку щороку відвідують кілька тисяч покупців меблів та дизайнери інтер’єрів з Польщі та Європи, а також захід, присвячений широко зрозумілому промисловому дизайну - Arena Design . Участь у HOME DECOR дозволяє знайти нових оптовиків та дистриб'юторів, а також просувати пропозицію серед дизайнерів, архітекторів інтер'єрів та представників найбільших польських та європейських магазинів меблів. Чотири дні для інтер’єрів - це спільний знаменник цього березневого блоку Ярмарку .

HOME DECOR буде розміщений у двох центрально розташованих залах 5 та 5A - у приміщенні одного з найпрестижніших виставкових майданчиків у Польщі - Міжнародного ярмарку Познані. Відвідувачі внутрішніх ярмарків матимуть вільний доступ до виставкових майданчиків найбільших меблевих ярмарків та ARENA DESIGN.

Захід також відбувся під патронатом Homebook.pl. До зустрічі на Ярмарку!