Чи хороші рішення модульні меблі в дитячій кімнаті?

Ми всі знаємо, якими є діти, вони час від часу змінюються. Одного разу вони мріють стати мандрівником, а наступного дня захоплюються танцями. Тому дитяча кімната зазнає постійних метаморфоз. Коли наші діти підростають, їх смаки та потреби змінюються. Що робити, щоб виконати складне завдання облаштування дитячого царства? Найкраще рішення - це модульні меблі, які ви можете вільно налаштувати. У сучасній версії вони схожі на головоломку з різними кольорами фронтів. Ідеально підходить для складання радісного оточення, яке ніколи не набридне. Разом з Black Red White та дуже гнучкою колекцією Possi Light оформлення будь-якого інтер’єру - це дитяча гра.

Модульні меблі - що це?

Модульні меблі - відмінне рішення, яке вже давно використовується в дизайні інтер’єру. Вони набули популярності завдяки можливості вільного розташування та вибору модулів за бажанням. У сучасній реальності розташування провідні рішення дозволяють вибирати не тільки окремі суцільні елементи, але і кольори. Різнокольорові фасади - це задоволення для людей, які цінують свободу і хочуть влаштувати привабливий інтер’єр. Завдяки модульним меблям ви можете легко підігнати вибрані компоненти до стилю, характеристик інтер’єру або розміру. У невеликих квартирах або студіях модульні меблі дозволяють використовувати дорогоцінні сантиметри, а у великих будинках можна красиво облаштувати вибране приміщення.Знакові модульні меблі, крім свободи творчості, мають ще одну величезну перевагу - при необхідності систему можна розширити новими елементами або навіть зовнішнім виглядом завдяки можливості придбання лише фасадів.

Як облаштувати дитячу кімнату?

Ви облаштовуєте дитячу кімнату на горищі? А може, у вас мало місця? Модульні меблі - це розумне рішення для всіх батьківських дилем. Навіть якщо в одному просторі мешкають брати і сестри або дуже рішучий хлопчик, "модульність" допомагає влаштувати царство будь-якої дитини. Чудова річ колекції Possi Light полягає в тому, що у нас є на вибір 40 різних фасадів, 3 кольори кузова, 4 типи ніг і 58 елементів, які ми можемо вільно змішувати. Поєднуйте сірий колір з насиченим рожевим, розташуйте шафи в настінному блоці, а полички - у цікавих настінних композиціях. Дитяча кімната також приверне своїм буйством фарб і порадує своїми можливостями розташування. Перестановка чи зміна життя малюка перестане бути проблемою, а проблема: "як зробити його цікавішим?". Дошкільник, який ходить до школи, зможе вибрати колір письмового столу, а старшокласник змінить колір кімнати на більш приглушений і «дорослий» колір. Модульні меблі Possi Light дозволяють зробити ще більше, оскільки вони ідеально підходять для віталень та спалень батьків. Універсальність - це перевага, яку важко знайти в інших меблях.

Модульні меблі - чи варто це?

«Possi Light - це сувора, проста, мінімалістична лінія, і в той же час дуже жвава і барвиста. Це інноваційне рішення на польському ринку, яке міцно вписується у світові тенденції. Клієнти часто просять мене порадити стиль, який поєднує в собі увагу Італії до деталей та скандинавську простоту. Ідеальне, гарне рішення для тих, хто шукає модульні рішення, які будуть рости разом із родиною ".- архітектор, декоратор інтер’єру та власник студії "Базилікон" Базилі Пятковський говорить про колекцію Possi Light. Справді, важко не погодитися з таким твердженням. Модульні меблі є абсолютним "обов'язковим елементом" заходів, орієнтованих на постійні зміни. У квартирах і житті нічого не буває постійно. Іноді ми переїжджаємо, інший раз в сім’ї з’являється дитина. Інтер’єри повинні розвиватися разом з нами, а колекція Possi Light чудово відображає індивідуальні потреби різних людей. Тому зупинимось на неординарних рішеннях, втілюємо в життя найбожевільніші ідеї та створюємо унікальні інтер’єри.