Весна вдома - 7 способів оживити інтер’єр

За мить, за мить! Дерева зазеленіють, а квіти зацвітуть. Щороку ми з нетерпінням чекаємо цього і із задоволенням вносимо перші весняні зміни в інтер’єр. Освіжаючі кольори надають приміщенням неповторної атмосфери. Як принести весну додому?

Сонце вже світить високо, перші листочки прокидаються від зимової сплячки, і ми маємо більше енергії та бажання діяти. Початок весни - ідеальний час, щоб зробити невелику метаморфозу в інтер’єрі. Досить кількох невеликих змін, щоб наш будинок розквітнув навколишньою природою. Ми представляємо 7 перевірених способів швидко оживити вітальню, спальню чи кухню.

Квіти

Це перше, що спадає на думку, і це правильно! Зелені або квітучі рослини - справжній провісник весни. Покладемо їх у декілька місць - на стіл, комод або полицю. Виберемо типові для цього сезону квіти, тобто тюльпани, нарциси, крокуси. Ми можемо гратись з декораціями та експериментувати. На кухні варто запустити плантацію трав, яка послужить декоративним гербарієм, встановленим на підвіконні.

Наволочки

Іноді досить невеликої, але чіткої зміни. У вітальні або спальні давайте поміняємо наволочки. Замість чорно-білого виберемо яскраві, енергійні кольори - жовтий, зелений або оранжевий. Якщо інтенсивні відтінки нам не до вподоби, давайте використовувати пастель. Найголовніше - це різноманітність кольорів в інтер’єрі.

Покривало, постільна білизна, ковдра

Текстиль сильно впливає на облаштування всього інтер’єру. Досить вибрати новий, цікавий малюнок на постільній білизні, замінити покривало на більш легке, а замість густого камвольного ковдри вибирати тонкий плед-плед навіть для холодних вечорів.

Штори та килим

Слідом за текстилем, іноді один важливий елемент інтер’єру вимагає заміни. Це може бути килим від сірого до жовтого кольору або штори - замість важких штор повісьте легкі штори. Що стосується вікон, то варто якомога більше їх розкрити, зняти штори і пропустити більше кімнати в кімнату. Для вечорів вистачає кришки ролет, і вдень вікно, що виходить на природу, може стати природною і невід’ємною прикрасою інтер’єру.

Меблі

Весняна метаморфоза не означає ретельного ремонту або перефарбовування стін, але може бути достатньо, щоб замінити одну з меблів, наприклад, крісло або стільці на кухні. Невелика зміна принесе освіження та цікавий ефект. У приглушеному інтер’єрі варто зупинитися на одному сильнішому акценті - оббивці жовтого крісла або рожевих барних стільцях.

Рамки, плакати, картинки

Якщо наші стіни прикрашені плакатами або малюнками у вітальні або спальні, буде непоганою ідеєю їх замінити. Ми можемо змінити самі кадри або їх вміст. Давайте виберемо енергійні, барвисті плакати або мотивуючі гасла. Ми підготуємо такі прикраси самостійно в базовій графічній програмі, просто роздрукуйте їх і оригінальна прикраса готова.

Декор

Давайте також розглянемо невеликі прикраси. Лампа, ваза, свічки або коробки для дрібних предметів. Ми можемо все це оновити та замінити або перефарбувати. Це також чудова можливість залучити родину чи друзів до творчих майстер-класів та провести час разом по-іншому.

Весняна метаморфоза вимагає трохи часу та творчості. Іноді досить замінити один або кілька елементів, і ефект нас здивує. Запросимо весну додому!