Раз, два, три ... ми починаємо підготовку до Різдва!

В IKEA ми ЛЮБИМО свята та всі ті маленькі особисті моменти, які створюють неповторну атмосферу свята. Цьогорічна різдвяна колекція у двох характерних стилях допоможе нам у підготовці без стресу. Глянцеві прикраси, яскраве світло, затишний текстиль і все необхідне, щоб наповнити кухню ласощами. Отже, перед тим, як Санта-Клаус проштовхнеться через димар, від метушливих різдвяних покупок, від тижнів, повних приготування їжі, і до святкової сімейної вечері - ми хочемо провести деякий час, насолоджуючись дрібницями: інтимними зустрічами, маленькими, особистими ритуалами та швидкоплинними моментами очікування свят. Ми просто не можемо дочекатися!

НАЙКРАЩІ МОМЕНТИ - МАЛЕНЬКИЙ МОМЕНТ

Відомо, що надлишок святкової підготовки та емоцій пов'язаний зі стресом. Більшість з нас турбується, чи буде будинок красиво прикрашений, і чи пройде Різдвяна вечеря спокійно. Деякі також можуть провести кілька безсонних ночей, роздумуючи про ідеальний подарунок для сім'ї та друзів. Але що, якби ми перестали прагнути до досконалості і відмовились від чудових жестів? Якби ми замість цього зосередилися на маленьких моментах, які дарують справжню радість і створюють у нас серця справді святковий настрій. Хіба не так, що найбільшими різдвяними подарунками є не ті, що чекають під ялинкою, щоб їх розгорнули, а лише маленькі особисті моменти, які стають цінними спогадами чи сімейними традиціями?

БЛИЗКІ МОМЕНТИ

Іноді саме під час більш інтимних зустрічей ми відчуваємо найбільшу близькість та спільність. Можливо, справа в тому, щоб зібрати найближчих нам людей? Краса цих зустрічей походить від їхньої унікальності, і чим раніше вони почнуть святкувати, тим приємніше. Цьогорічні колекції посуду, келихів та келихів іскрять кожну зустріч. Вам не потрібно турбуватися, чи практичні та естетичні питання будуть працювати разом. Келихи для шампанського, виготовлені вручну, дозволяють мити в посудомийній машині і чудово поєднуються з високими келихами з візерунками, міцною скляною чашею та високопоглинальними тришаровими серветками, виготовленими з відновлюваної сировини. Залишилося виголосити тост і розпочати святкування - ура!

МОМЕНТИ ПОВНІСТЬ ЛЮБОВІ

Зимові ранки у сезон свят мають у собі щось особливе. Не потрібно рано вставати і поспішати зі своїми щоденними обов’язками. Ніхто не очікує, що ви почнете викреслювати завдання зі свого списку справ. Ніхто не робить замовлення, і нових вимог немає. Тож давайте максимально використаємо ці особливі різдвяні ранки, які задають тон решті дня та задають затишний, розслаблений настрій. А трохи близькості та любові змушує нас бажати, щоб вони були ще кращими.

МОМЕНТИ ПОВНІ ОЧІКУВАННЯ

Ах, це чекає. Чекаючи приходу цього одного особливого вечора. Це таке гірке почуття. У приказці про те, що ми задоволені самою подорожжю, а не обов’язково призначенням чи кінцевим результатом, є багато правди. Тому згадаймо про цю подорож у хвилини очікування. Давайте насолоджуватися ними! Бо коли до нас заходить Санта-Клаус, коли всі подарунки розгортаються, ми починаємо з нетерпінням чекати наступного Різдва. Очікуючи прибуття Санта Клауса, покладіть поруч кілька килимків, щоб позначити його слід (це трохи нагадує червону доріжку Санти). І не хвилюйтеся, що ваш вхід буде не надто стильним та витонченим. Коврик має антиковзну накладку, щоб утримувати його на місці.

МОМЕНТИ ПОВНІ МАГІЇ

Є щось чарівне у повішенні останнього орнаменту, так? Це короткий і в той же час зачарований момент, якого ми чекали з того часу, як принесли ялинку додому. Цьогорічна різдвяна колекція містить традиційні прикраси ялинки з романтичними деталями, що нагадують прикраси ручної роботи. На кожному з них уже прикріплена нитка, тому повісити їх буде набагато простіше.

МОМЕНТИ ПОВНІ РАДОСТІ

Очікування щодо того, що станеться на кухні під час свят, часом можуть бути надзвичайними. Але оскільки ми хочемо, щоб у цьому році сезон відпусток не був напруженим, ми заохочуємо недоліки у випічці та кулінарії. Точно так! Чому б не відкритись для всіх маленьких, недосконалих ситуацій, які зазвичай нас сміють і змушують виглядати і поводитися як маленькі діти? Правда в тому, що всі будуть насолоджуватися різдвяними стравами, як би вони не виглядали! Тож їдьмо! Одягніть шапку шеф-кухаря, знайдіть запилену кулінарну книгу своєї бабусі та пориньте у світ начинок та глазурі. Цьогорічна різдвяна колекція форм для випічки, кружок, банок та фартухів буде ідеальною для абсолютно не ідеальної різдвяної випічки.

МОМЕНТИ МИРУ

Для когось сервірування святкового столу може бути мистецтвом. Для інших це складніше завдання. Цьогорічна колекція посуду, що стосується ностальгічних традицій, зробить сервірування столу та підготовку до сімейної вечері простим, а може бути навіть приємним. Вам не доведеться турбуватися про те, що щось проллється і забрудниться під час різдвяної вечері. 100% бавовняні полотнища та скатертини тут, щоб прикрасити інтер’єр та додати теплу, заспокійливу, святкову атмосферу. Червоні шайби мають захисну поверхню, яка також зменшує звуки столових приборів та тарілок. І якщо щось все-таки виллється, на допомогу прийдуть візерункові, сильно вбираючі тришарові паперові серветки. Тож запаліть кілька свічок і насолоджуйтесь кількома вільними моментами до того, як прийдуть гості.