Яку терасу вибрати? Практичні поради та натхнення

Тераса може стати ідеальним продовженням інтер’єру будинку. Тенденція поєднання вітальні з садом завойовує все більше ентузіастів. Очевидно, що ми надаємо цьому значення. Зрештою, ми розслабляємось повніше серед зелені та подалі від міської суєти. Красиво облаштоване місце зі вишуканими килимами, подушками та меблями для відпочинку - справжнє задоволення для людей, які шукають перепочинку. Яку терасу вибрати і чого слідувати? Jadar, виробник продуктів, присвячених саду, міським просторам та дизайну інтер’єру, пропонує, який стиль вибрати.

Вийшовши на терасу, ви спочатку помічаєте цілісний антураж. Саме тут стикаються інтер’єр і сад. Тому варто перенести дизайн інтер’єру з дому в домашній простір. Тераса - відмінне поле для архітектурного створення. Ви можете оформити його в будь-якому стилі та ввести незвичайні рішення у вигляді дуже зручних меблів та водонепроникного текстилю. Однак перед тим, як влаштувати другу мрію, про яку мрієте, подумайте про основу. Тонко викладена підлога не тільки підвищить естетичну цінність саду та будинку, але також стане вітриною та попереднім переглядом того, що знаходиться всередині.

Яку поверхню вибрати для тераси?

Пам’ятайте, що погода може бути примхливою і непередбачуваною. Тераса схильна до постійних температурних перепадів, дощу та сонця. У саду та на терасі варто використовувати продукти, призначені зовні і стійкі до механічних або термічних пошкоджень. Серед них ви знайдете рішення, які підходять для різних стилів. Який субстрат вибрати? Все залежить від розміру тераси або стилю саду та домашнього інтер’єру. Запам’ятайте послідовність! Гармонійні переходи принесуть вам спокій, який вам потрібен вдома. "Пропозиція Jadar включає додаткові та додаткові продукти. Як частина бренду Jadar Home, інвестор буде стильно обробляти внутрішні стіни та зовнішні фасади. Бренд Jadar Garden, навпаки, включає стилістично підібрані поверхні та елементи невеликої архітектури" - наголошує Анна Малик-Якубовська, менеджер з маркетингу.

КЛАСИЧНА ТЕРРАСА

Класичні поверхні привносять надзвичайну магію в сад. Все завдяки простому, плавному і позачасовому дизайну, який заспокоює та додає йому позачасовість. Плитка з багатим дизайном відповідає усьому - сучасному фасаду або традиційній зелені. Тераса в класичному мінімалістському тоні - це оголошення чогось надзвичайного і дозволяє створювати широкий вибір творів. Ви можете поєднати колекцію Jadar Classic в будь-яку композицію і доповнити її авангардними аксесуарами. «Завдяки багатому дизайну форм ми можемо використовувати вироби в різних рішеннях компонування. Ми прокладемо вузьку доріжку в задній частині саду, баскетбольний майданчик, але також і вхід до будинку ".- наголошують фахівці Jadar. У саду, окрім прекрасної тераси, за допомогою класичної колекції ви можете вигадати приємну для очей стежку або простягнути терасу до поверхні саду. Що можна поєднувати з класичним субстратом? І тут виробник пропонує: «Продукція з колекції LUX задає нову тенденцію в дизайні терас і доповнює класичну колекцію. Завдяки необмеженим кольоровим варіантам та широкому асортименту форматів та форм виробів ". . Колекція LUX внесе елегантність у сад та терасу, а завдяки блиску дорогоцінного агрегату зробить класику більш унікальною. На цьому можливі композиції не закінчуються, тому що ви також можете підібрати інші класичні колекції, серед інших PRO або Blend.

ТЕРРАСА В СУЧАСНОМУ СТИЛІ

Сучасна тераса сповнена піднесеною простотою. На них будуть працювати поверхні, що імітують камінь або нагадують бетон. Дошки із сірими відтінками та прямокутними формами дозволяють створювати геометричні композиції тераси з сучасним характером. Колекція PRO ідеально вписується в цю тенденцію. Як запевняють дизайнери Jadar - «Дошки Pro є прекрасним з'єднувачем для натуралістичної рослинності та важкої кубатури будівель. Вони наводять гармонію та порядок завдяки природному зовнішньому вигляду виробів ". . Класичний або промисловий дизайн також буде працювати в сучасному оточенні. Ви можете вибрати поверхню Меган з першої групи, а Colorblend з другої. Мінімалістичні форми в поєднанні з авангардним скляним або бетонним фасадом завжди будуть чудовою ідеєю.

ПРОМИСЛОВА ТЕРРАСА

“Ми, безумовно, спостерігаємо повернення до простих форм та строгості. Прості великі форми стають все більш популярними, що можна побачити при проектуванні об’єму будинків - великі вікна, прості форми кімнат. В інтер’єрах переважають однотонні кольори - білий, чорний та сірий, іноді перекреслені світлими пастельними акцентами. Стиль інтер’єру лофтів починає домінувати майже в усіх сферах дизайну », - запевняє Ландшафтний архітектор в Jadar. Тераси також слідують цій тенденції. Важкі бетонні меблі прикрашає сирий фасад будівлі. Щоб зберегти композиційну стабільність, виберіть поверхню, що імітує бетон. Класична колекція Megan у кольорах Colorblend чудово відображає мінімалізм та строгість лофтів.

СІЛЬСЬКА ТА ПРОВАНСЬКА ТЕРРАСА

Сільський стиль любить меблі з подряпинами часу. Це також яка тераса - вона розповідає історію, спонукає до роздумів. У сільській вітальні в саду із задоволенням житимуть «старовинні» основи теплого цегляного або холодного сірого відтінку. Колекція Melange ідеально вписується в цей тренд. «Це унікальна поверхня куба з нерівним розподілом кольорів. Це привносить в сад незвичайний шарм і красу. Це справляє враження природних каменів, що добре поєднується із сільською природою садів. Це чудово виглядає як на під’їзді, так і на переході до альтанки. У поєднанні з різнобарвною листям рослин це створить унікальні закутки в саду ". опишіть колекцію Melanż від дизайнерів Jadar.

Прованс ставить на п’єдестал вишукані дерев’яні меблі та квіткові візерунки. Він ідеально підходить на терасах, де домінує легкість. Колекція ANTYK добре працюватиме в провансальських та сільських садах. “Це проблемні кубики, які є ідеальним доповненням до поверхні. Вони створюють необмежені можливості облаштування простору. Персонаж колекції Antyk також порушить сучасні аранжування. Поверхня з колекції Antiquity створена завдяки унікальній обробці поверхні, яка називається оббивкою. Їх використовують у сільських садах та в історичних будівлях. Завдяки своїй унікальній структурі він ідеально поєднується із зарослою рослинністю і надає простору атмосферу прямо із сонячного Провансу ". - додають архітектори.

Як побудувати терасу?

Рішень для облаштування тераси багато. Ви можете прикрасити його в будь-якому стилі, але як його побудувати? Виробник Jadar припускає, що варто використовувати готові рішення - модульні тераси. Побудований "сухим", тобто на піщаному ліжку, він дозволяє формувати будь-яку висоту, розмір і рівну форму тераси. Досить використовувати бетонні елементи, т. Зв L-KI, всередину якого ми заливаємо фундамент, потім пісок та цементний баласт, щоб остаточно укласти остаточну поверхню. У чому різниця між модульною терасою та бетонним злитком? «Сухий» спосіб дешевший і простіший, і ви можете при необхідності швидше переформатувати поверхню.