Ми влаштовуємо кухню вашої мрії! Відкрийте для себе розкішні рішення, які змінять ваш інтер’єр

Кухня мрії - це місце, де практичність ховається у просторих висувних ящиках . Кожен сантиметр простору наповнений стильними рішеннями, починаючи від модних кольорів меблів і закінчуючи оригінальним барним стільчиком, який запрошує скуштувати вершкову каву біля прилавка дизайнерського острова. Естетика природно поєднується з функціональністю , а необмежена свобода у створенні кулінарного королівства сприяє смачним експериментам.

Якби ви йшли шляхом своєї мрії та формували образ ідеальної, ексклюзивної кухні відповідно до її шляху , якою вона була б? Можливо просторий , повний функціональних рішень . Обов’язково з великим островом, розташованим у центрі кімнати, та безліччю практичних місць для зберігання та вантажних полиць, що не буде безладдям. Елегантний - чорний, або просторий та світлий - у білому, утеплений деревом та оживлений зеленню ароматних трав. Натхненний і модний. Позачасовий . Оформлено з турботою про кожну деталь. На відміну від зовнішнього вигляду, це проект, який не залишається лише у сфері уяви. Для цього ми маємо переконливі докази! Ось 5 кухонь Халупчокспільним знаменником якого є слово: розкіш !

Сила кольору

Найпростіший спосіб досягти елегантного характеру простору - використовувати чорний колір . Зрештою, це колір, який відразу приносить асоціації з гідністю, таємничістю, вишуканістю та хорошим смаком . Застосовуючись у самоті, він викликає суперечливі емоції та занепокоєння почуттям пригніченості, саме тому дизайнери кухні Toscana додали теплий акцент у вигляді екзотичного палісандру.

Темний відтінок у мерехтливому варіанті, що супроводжується мотивом дерева, набуває інтригуючої глибини, додатково підсилюється скляними шафами і приглушеними світлими променями, що підкреслюють їх зміст. Така композиція стане стимулом для приготування їжі та відкриття нових відчуттів, а також ... функціональних рішень, прихованих за простими мінімалістичними будівлями . Крайові ручки, інтегровані у форму меблів, не відволікають увагу від сміливого колірного складу, а пересувний півострів , який, витягнувшись, відкриє інноваційну нагрівальну плиту, дозволить повністю індивідуалізувати кімнату.

Мармур - символ розкоші

Мармур - один із мотивів розкоші . Це благородний камінь, який у чудовому стилі повертається на кухні, оформлені відповідно до сучасних тенденцій. Кварцовий агломерат виглядає однаково привабливо - матеріал, який своїм візуальним малюнком візуально нагадує мармур , а також характеризується цінними функціональними властивостями, в т.ч. плямова і термостійкість. Кварцовий агломерат calacatta надзвичайно ефектно виглядає із сірим та білим кольорами , що робить приміщення випромінюванням свіжості та спокою. Він також цікаво гармонує з деревиною , яка зігріває його трохи сирий характер. Бренд Halupczok використав таку трійку можливостей у проекті Grazia.

Це екстравагантна, інноваційна та надзвичайно практична концепція. Перше гарне враження викликає переплетення з шліфованого шпону, суцільного агломерату та декору з характерною мармуровою жилкою, підсвіченою яскравими фарбами. Заглиблюючись у практичні аспекти композиції, давайте побачимо багато функціональних зручностей , таких як висувна полиця для спецій, пересувна барна стійка, захована у формі острова, або рухома стільниця , яка залежно від потреб стане або журнальним столиком, або робочим простором.

Ставте на блиск

Ще одним способом надати інтер’єру гламурного характеру є використання блиску у вигляді мерехтливих фасадів, що відбивають світло, і великої кількості скління , що гарантує враження легкості. Найкращим союзником такої композиції є мінімалістичний стиль , який славиться своєю стриманістю і водночас гарантує вражаючі ефекти - особливо якщо ми зосередимось на структурній простоті колекції Eleganza у поєднанні з високоякісними матеріалами, такими як кварцовий агломерат, дубові дошки, дизайнерська витяжка з функцією лампи або інноваційний ламінат, з якого був виготовлений монолітний острів.

Важливим елементом цієї розкішної гри є світло , яке в проекті Eleganza не тільки підкреслює настрій та глибину шпонових вставок, що наповнюють скляні шафи та просторі шафи, а також вказує на функціональні переваги : стильні полички для вина та келихи або практичні перегородки всередині шухляд, які дозволяють ефективно рухатися в кухонному царстві.

Центр приємних моментів

Екстравагантність має більше однієї назви, і справа не лише у візуальній красі. Вони також є кухонними рішеннями, які безпосередньо перетворюються на функціональність . Інтер’єр як центр сімейного життя повинен сприяти домашнім задоволенням, таким як читання захоплюючої детективної історії під час сніданку або дегустація італійського Порту, привезеного прямо з Італії. Такі моменти релаксації можливі завдяки кухні Стаффорда, дизайн, який, крім нескінченного тріо білого, графітового та чорного, прикрашеного текстурою гранітної стільниці, включає стильний острів, обладнаний вбудованими стелажами для вина та книжковими полицями.

Вартість, додана класичній концепції з натяком на сучасність, - це ергономічне розташування шаф або скляних вікон, які полегшують приготування їжі та роблять безлад та необхідність частого прибирання в минулому. Зрештою, у сучасному світі мати більше часу для себе - це ... розкіш.

Природна практичність

Природні матеріали, включаючи позачасове дерево , є не лише сферою скандинавських або класичних кімнат. Варто переправити деякі красиві акценти, пов’язані із затишком і теплом, на омріяну кухню, натхненну розкішшю, щоб, як і в дизайні кухні Lucca Vetro, можна було досягти гармонійного цілого.

У цьому випадку американські горіхові коричневі та гладкі білі фасади створюють сучасну і цілісну композицію, легкості якої додає скляна опора стільниці та функціональна відкрита зона для зберігання продуктів, розташованих над раковиною. Точність виготовлення та ретельно продумане розташування кожного елемента роблять простір для роботи та приготування їжі більш прозорим, що полегшує повсякденні обов'язки. Приховані за привабливою шпонованою рамою, дві високі вантажні комори з глибокими полицями та оптимальним простором для харчових продуктів, які завжди будуть під рукою , забезпечують ще більшу практичність .

У розкішній кухні мрії переважають позачасові мотиви та завжди модні кольори . Білий колір часто поєднується з деревом, чорний підсвічується мерехтливими деталями, а благородні мотиви вносять багато неповторної атмосфери. Стильний характер інтер’єру доповнюється безліччю практичних рішень - від ергономічного розташування ящиків та полиць, до високих вантажних комор або оптимальної кількості місця в робочій зоні для кожного кухаря. Там все під рукою , в шафах майже завжди панує порядок, а приготування їжі - захоплення. Це кімната з надихаючим тлом, насичена величезною порцією функціональності !