Електричні настінні каміни, тобто енергозберігаючий та інноваційний спосіб обігріти ваш будинок!

Домашнє вогнище - це невловиме почуття безпеки та взаємної довіри, яке повинно панувати у зразковій родині. Це також місце, затишна атмосфера якого побудована як позитивними стосунками, що з’єднують людей, що перебувають у ньому, так і навколишнім декором, повним ретельно підібраних елементів. Коли ми намагаємось уявити їх, багатьом з нас на думку спадає образ сім’ї, зібраної навколо каміна . Ми часто шкодуємо про те, що вечори, проведені разом при світлі полум’я, зараз забуті.

Хоча наш спосіб життя змінився, нам не доведеться відмовлятися від усіх старих звичок, які зміцнюють родинні зв’язки, дарують нам незабутні хвилини відпочинку та створюють незамінну, домашню атмосферу. Виробники камінів також йдуть в ногу з часом і пропонують нам рішення, пристосовані до потреб сучасних користувачів. У співпраці з торговою маркою DIMPLEX ми представляємо найцікавіші моделі електричних камінів , завдяки яким ми зможемо відчути тепло домашнього каміна і в своєму інтер’єрі. Ми також радимо, як досягти цього ефекту з мінімально можливим споживанням енергії та найкращим використанням переваг сучасних технологій .

Магія дизайну та ефект полум'я

Після першого вечора, проведеного біля електричного каміну, ми повинні з’ясувати, що гра варта свічки, точніше… полум’я. Імітація вогнища світяться колод, дерева, вугілля або декоративних каменів у поєднанні з відповідним відбиттям світла створює чудову ілюзію полум’я, в якому легко загубитися і розпустити фантазію. Все це завдяки інноваційному ефекту Optiflame® , який можна знайти у вибраних моделях з приблизно десятка настінних електричних камінів DIMPLEX, що відрізняються своїм сучасним дизайном. Запатентована система Multi-Fire XD® , яка, серед іншого, оснащена Світлодіодна модель Ignite XL 50 ”ECO робить полум’я дуже реалістичнимстворюючи навколо вас чарівну ауру затишку та комфорту.

Шанувальники інноваційних рішень напевно в найкоротші терміни відчують магію ефекту полум’я Opti-Myst® , який використовує технологію 3D для досягнення ідеальної ілюзії вогню . Завдяки тривимірному ефекту, правильно освітлений водяний туман, що генерується ультразвуком, оманливо схожий на природні язики вогню та пучки диму, що плавають над ними. Коли просторове вогнище поєднується з модним дизайном каміну, ми можемо надати своєму інтер’єру унікальний характер, який поєднає красу традицій з явним натяком на сучасність. Досягнення цієї мети стане можливим завдяки камінам Nissum з каркасом у двох кольорових варіантах: чорний глянсовий або бетонний. Останній -Бетон Nissum L - він ідеально впишеться в сувору атмосферу промислових інтер’єрів, що додасть трохи затишку.

Подібно до того, як домашній камін не має заздалегідь визначених розмірів, розмір каміна може бути адаптований до наших індивідуальних смаків та потреб та специфіки інтер’єру, в якому він знаходиться. Пропозиція бренду DIMPLEX включає як маленькі моделі довжиною 80 см, ідеально підходять для невеликих квартир, так і один з найдовших електричних камінів на ринку - світлодіодний призма 74 ”, довжиною 188 см . Вмонтований у темний горіховий, чорний або білий каркас, він буде відповідати стилю будь-якого просторого інтер’єру, забезпечуючи чарівну панораму блискучих кольорових вогнів. Камін з акриловими кубиками льодуімітуючи алмази, це гарантує надзвичайно ефективне освітлення каміна, що зробить час усіх домочадців та гостей, що дивляться на них, приємнішим. Однак, якщо вам ближчі більш традиційні смаки, виберіть модель з каміном, що імітує палаючі колоди , наприклад, стильний і дуже елегантний світлодіодний камін SP 16 ECO .

Домашній камін на будь-який бюджет

В інтер’єрах, обладнаних камінами DIMPLEX, тепло домашнього каміну є не тільки образним, але і справжньою, приємною температурою. Подібно до класичних камінів, що обпалюються деревом або іншими матеріалами, електричні також можуть виконувати функцію обігріву без пов'язаних з цим незручностей: подача палива, скид димових газів, видалення золи та очищення. Тому ми можемо встановити їх належним чином у кожній будівлі та кімнаті , навіть, наприклад, у спальні в бетонному блоці. Щоб встановити камін, вам потрібен лише вільний простір на стіні та доступ до електричної розетки. Сучасні системи опалення також є енергоефективними - вони підтримують наш бюджет і захищають навколишнє середовище. Завдяки запатентованій системі Comfort $ aver®, в якому обладнана світлодіодна модель Ignite XL 50 ”ECO , камін споживає приблизно на 11% менше електроенергії, ніж традиційні рішення, завдяки автоматичному регулюванню швидкості обертання вентилятора та потужності опалення. Енергоефективні каміни також запобігають виходу тепла в навколишнє середовище.

Влітку та навесні, або просто коли квартира обігрівається інакше, ми можемо вимкнути функцію опалення та створити домашній вогнище навколо палаючих візуалів. Нам також не потрібно купувати дорогі квитки на вечірні світлові шоу. Енергозберігаюче світлодіодне освітлення, що використовується в камінах , привітне навіть для найскромніших домашніх бюджетів. У випадку з найбільш економічними моделями - Ignite XL 50 ”ECO LED та Toluca ECO LED - вартість світлового ефекту зменшена приблизно до 1гр / 1год ! Незалежність світлового ефекту від функції нагріву в поєднанні з технологією ECO LEDдозволяє нам насолоджуватися красою ілюзії полум’я цілий рік, не турбуючись про свої рахунки. І якщо нам здається, що електронний дисплей або багатофункціональний пульт дистанційного керування недоступні, то ми трохи помиляємось. У сучасних функціональних та просто красивих камінах DIMPLEX ці та інші зручності стають нормою.

У грецькій міфології богиня Гестія була турботливою захисницею вогнища. Сьогодні його відповідальну роль взяли на себе пристрої, пристосовані до нашого часу . Інноваційні електричні каміни є привабливою альтернативою традиційним моделям , які з багатьох практичних причин стають минулим. Задоволення перебувати в інтер’єрі, освітленому світінням чарівного полум’я, не повинно бути там. Завдяки сучасним та енергозберігаючим пристроям з різними функціями ми можемо насолоджуватися красою моментів, проведених біля каміна, та красою інтер’єрів, обладнаних з ним, не турбуючись про нашу безпеку чи стан домашнього бюджету.