Ванна кімната в квартирі в оренду - як її облаштувати?

Літній сезон - ідеальний час для підготовки квартири подобово. Створення приміщення, яке справить гарне враження та залучить потенційних орендарів, є справжнім викликом. Кімнати, яким орендодавці приділяють найбільше уваги, - це кухня та ванна кімната. Вітальню або спальню можна легко переставити, освіживши стіни або представивши відповідні аксесуари. Ванна кімната вимагає гарного стану, високої естетики та функціональних рішень, які прослужать роками.

Пристосувати ванну до очікувань якомога більшої кількості потенційних зацікавлених сторін набагато складніше, ніж облаштувати її для себе та своєї родини. До оренди ми не знаємо користувача ванної кімнати, ми можемо лише уявити його. Тому найкраще будуть працювати найбільш універсальні, функціональні, естетичні та довговічні рішення. У співпраці з ванними кімнатами BLU ми радимо вам, як вибрати та використовувати їх, щоб облаштувати ідеальну ванну кімнату в оренді.

Універсальний, тобто давайте оцінимо позачасові тенденції

Оренда ванної кімнати - це не місце, де ви можете дозволити собі багато екстравагантності. Інтер’єр без виразних аксесуарів не повинен бути нудним або не дуже естетичним. Навпаки! Мінімалізм, який є модним вже кілька сезонів, став позачасовим трендом, який чудово підійде для облаштування ванної кімнати в квартирі, призначеній для здачі в оренду. Готуючи інтер’єр для інших, а не для себе та своїх близьких, ми не можемо керуватися власними уподобаннями, але слід обирати рішення, які мають шанс припасти до якомога більшої кількості людей.

Можете собі уявити більш класичне та універсальне поєднання кольорів, ніж білий та чорний? Колекція Azario Valencia, доступна в салонах ванних кімнат BLU, була складена з біло-чорних плиток, які ідеально відповідають позачасовому характеру ванної кімнати, яку ми влаштовуємо. Плитка в приглушених кольорах буде працювати так само добре - бажані ніжні відтінки бежевого, кремового та сірого кольорів, як у колекціях Azario Simento, Sigma або Costa. Найбільш універсальною буде плитка з гладкою поверхнею, але ніщо не заважає розміщувати тонкі візерунки на вибраних фрагментах стін. Окрім естетичних цінностей, вони характеризуються більшою функціональністю, оскільки на них утворюється бруд менш помітний. Тонкий декор також підкреслить нейтральність та універсальність інших плиток.

Класичні перевірені матеріали, такі як дерево, також чудово підходять для оренди ванних кімнат. Ми можемо бути впевнені, що стільниця під раковиною або корпус ванни з дерева ніколи не вийде з моди і не образить нікого надмірною екстравагантністю. Нестарене дерево буде чудово поєднуватися з ніжними плитками відтінків бежевого або сірого, створюючи вишукану та універсальну композицію, яка порадує всіх глядачів нашої квартири.

Функціонально, тобто все на своїх місцях

Влаштовуючи квартиру в оренду, ми хочемо, щоб вона відповідала смакам багатьох потенційних орендодавців, а також відповідала їхнім очікуванням щодо функціональності простору. Сьогодні ванна кімната - це місце, яке повинно обслуговувати не лише заходи, пов’язані з щоденною особистою гігієною, хоча вони, звичайно, виходять на перший план. Сучасна ванна кімната також служить зоною відпочинку та місцем, де ми дбаємо про красу свого тіла та духу, ефективно розслабляючись. Перш ніж починати ремонт, що передує здачі квартири, давайте подумаємо, кому і для чого вона призначена.

Ми влаштуємо ванну кімнату дещо інакше, якщо наша цільова група - студенти, і по-іншому, якщо нею користуватиметься сім’я з дітьми. Тут знову виявлять себе універсальні рішення. Якщо розмір дозволяє, виберемо і ванну, і душову кабіну, і два умивальники. Якщо ні, виберіть варіант, який найкраще відповідає потребам потенційних орендодавців. Усіх задовольнять практичні аксесуари у вигляді відповідного освітлення, корисної фурнітури або відповідних меблів, які створюють комфортну зону гігієни, купання та відпочинку.

Пам’ятайте, що інвестуючи в ремонт квартири, яка здається в оренду, ми збільшуємо її ціну та наш прибуток. Однак це не означає, що функціональні рішення вимагають великих витрат. Ви можете легко надихнутися скандинавським стилем, який перш за все цінує простоту. Зупинимось на міцних та якісних матеріалах, які не потребуватимуть оновлення та постійного втручання. Подбавши про функціональні та універсальні рішення, ми можемо бути впевнені, що отримаємо розумних орендодавців, які ознайомляться з ними та залишаться з нами надовго.

Не давайте непродуманому облаштуванню ванної кімнати стримувати потенційних орендарів. Дотримуючись кількох порад, ми можемо легко створити інтер’єр, який стане вітриною нашої квартири. Універсальна та функціональна ванна кімната, оформлена за найкращими принципами мінімалізму та скандинавського стилю, задовольнить смаки та очікування багатьох орендодавців. Люди, які відвідують нашу квартиру та шукають комфортну зону для купання, місце для відпочинку та одночасно естетичний, привітний простір, неодмінно знайдуть це місце у нашій ванній.