Акриловий ламінат - 6 причин, чому він повинен бути у вас на кухні

Незалежно від того, чи ми проектуємо свою першу кухню, чи плануємо ремонт вже існуючої, завжди варто звертати особливу увагу на те, з яких матеріалів вона буде виготовлена. Естетика дуже важлива, але якщо матеріал низької якості, ми повинні розраховувати, що через кілька років його зовнішній вигляд буде далеко від того, що ми собі уявляли. Кухонні меблі постійно стикаються з брудом, пошкодженнями, а також водою і парою - як найкраще зробити фасади довгий час красивими?

Акрилові ламінати все частіше з’являються в польських будинках, стаючи серйозною конкуренцією для лакованих фасадів. Не дивно - акрил може порадувати! Завжди, блискуче або модне, матове покриття дозволяє легко підібрати акрилові фасади практично до будь-якої кухні. Висока стійкість до пошкоджень, ідеальна гладкість та широкі можливості розташування роблять цей матеріал перетворюють звичайну кухню у функціональний та стильний інтер’єр. Чому варто вибирати акрилові фасади? Радимо!

1. Високий блиск або матовий

Немає єдиного перевіреного рецепту облаштування кухні вашої мрії, тому бренд Rehau пропонує акрилові поверхні у двох обробках - глянцевій та матовій . Любителі світловідбиваючих фасадів будуть у захваті від високоякісного акрилового ламінату , який завдяки надзвичайному ефекту глибини забезпечує унікальний блиск, якого неможливо досягти за допомогою класичних лакованих меблів. Акрилові поверхні твердіші та стійкіші до пошкоджень, ніж пофарбовані поверхні. Глянцева обробка була дуже популярна протягом багатьох сезонів. Вони змушують кухню набути сучасного характеру, підкреслюють простоту та мінімалізм інтер’єру, а додатково - оптично збільшують його.

Акрил - це не тільки блиск, а й однорідні та елегантні матові поверхні, які ідеально відповідають атмосфері сучасних вбудованих кухонь. Глибока матовість сподобається любителям останніх тенденцій, адже меблеві фасади цього випуску - хіт цього року! Варіанти матового чорного кольору заслуговують на особливу увагу, оскільки вони виглядають фантастично в просторих кімнатах. Акрилова поверхнязабезпечить нам ефектний ефект і зробить інтер’єр неповторною атмосферою. Матове покриття - це спосіб підкреслити унікальний характер кухні - вона виглядає просто і одночасно дуже оригінально. Матові фасади підходять до будь-якого стилю інтер’єру - від сучасного до традиційного, залежно від супутніх аксесуарів.

2. Стійка і міцна поверхня

Кулінарні експерименти, ретельне прибирання, падіння предметів та випадкові пошкодження ... - це лише деякі проблеми, з якими стикається поверхня кухонних меблів. Ризикують не тільки стільниці, але й фасади, що надають характер домашнього простору. Вони повинні бути довговічними і стійкими - особливо до умов на кухні. Подряпана поверхня меблів забере чарівність навіть найкрасивішої композиції, так як уникнути цього неприємного ефекту? Вибираючи акрил! Акрилові ламінати Rehau характеризуються підвищеною стійкістю до подряпин , що забезпечується покриттям твердого покриття. Більше того, завдяки безшовним стикам ви не бачите межі між фасадом і краєм меблів - завдяки цьому рішенню меблі, безумовно, більш стійкі до водяної пари або самої води, яка не потрапляє всередину фасаду. Унікальна поверхня означає, що на матових фасадах не видно втомлюючих відбитків пальців, тому ми можемо забути про стійке видалення бруду після кожного дотику до меблів. Усі ці особливості роблять акрил ідеально придатним для вимогливого кухонного простору.

3. Легко підтримувати чистоту

 Затирання поглиблень та поглиблень меблів не є нічим приємним - фрезерування та нерівні фактури, особливо на кухні, ...

Протирати поглиблення та поглиблення меблів неприємно - фрезерування та нерівні фактури, особливо на кухні, заздалегідь приречені на провал. Це місце вимагає особливої ​​уваги до гігієни, тому варто вибрати рішення, яке допоможе нам підтримувати чистоту і не вимагатиме постійних процедур догляду. Акриловий ламінат - це поверхня, яку можна мити в мить вікна! Він ідеально гладкий і без пор , тому будь-який бруд можна протирати вологою ганчіркою, і він готовий - ідеально очистити фасади за кілька хвилин.

4. Колір стійкий до ультрафіолетового випромінювання

Акриловий ламінат доступний у багатьох чудових кольорах - від білосніжного, через ніжні бежеві, сірі та металеві поверхні, до глибоких винних відтінків та чорного. Вибравши бажаний колір, ми можемо бути впевнені, що наша кухня буде виглядати чудово як в день встановлення, так і протягом наступних 20 років. Акрил, на відміну від інших матеріалів, не змінює свій колір і не знебарвлюється в результаті УФ-випромінювання. Відмінну стійкість гарантує акриловий ламінатвін буде чудово працювати навіть на дуже сонячній кухні. Тож ми можемо влаштувати білий інтер’єр в «абсолютно білій» атмосфері, не турбуючись, що через кілька сезонів фронти пожовкнуть і стануть непривабливими, а також облаштуємо модний простір з чорним кольором у головній ролі, гарантуючи, що колір не зникає з роками.

5. Необмежені можливості облаштування

Акриловий ламінат - матеріал, з яким дуже просто працювати, використовуючи стандартні інструменти для дерева. Завдяки цьому ви можете легко підлаштувати його під індивідуальні розміри меблів , а також зробити в ній отвори для ручок або фурнітури. Ви також можете без проблем зігнути ламінат і - оскільки він термоформований - надати йому практично будь-яку форму. Це забезпечує розширені можливості в застосуванні для вимогливих фасадів кухні та меблів.

6. Найвища якість

Висока якість ламінату перетворюється на функціональність та ідеальний зовнішній вигляд наших кухонних фасадів. Поверхні Rehau мають сертифікати безпеки та якості AMK та TÜV . Більше того, на них також поширюється гарантія сталого розвитку.

Акриловий ламінат має багато переваг - він не тільки міцний і функціональний, він також забезпечує безперебійне використання, і в той же час виглядає дуже естетично і дизайнерсько. Це чудовий спосіб внести свіжу енергію у свій кухонний простір і надати йому неповторний стиль. Акрил дозволить нам насолоджуватися красивими і вічними меблями, які ідеально відповідають нашим смакам і потребам протягом багатьох років.