Ми влаштовуємо вітальню в 3 кроки!

Ми любимо моменти, коли після довгого робочого дня та повсякденної суєти ми зачиняємо двері до свого будинку і ховаємось в красиво оформленій квартирі чи будинку. Тут ми найкраще відпочиваємо. Вдома ми насолоджуємось часом смачною їжею, цікавим читанням чи фільмом. І все це в нашому улюбленому кріслі або на зручному дивані.

У повсякденному житті ми надаємо велике значення оточенню себе ідеальними предметами. Завдяки їм ми можемо влаштувати привабливі інтер’єри, чудові деталями та незабутні. У сучасному зайнятому світі ми не встигаємо йти на компроміси та робити неправильний вибір, навіть коли йдеться про облаштування житлової площі. Зрештою, інтер’єр, в якому ми зупиняємось, і кожна його деталь впливають на комфорт домочадців. Шукаючи ідеального рішення для облаштування надзвичайної вітальні, ми можемо досягти елегантного мінімалізму, запропонованого брендом Sits, виробником вишуканих диванів та кутових диванів. Впорядкування інтер’єрів за принципом «чим менше, тим краще» працює ідеально, особливо коли ми орієнтуємося на позачасову якість. Познайомтеся з 3 перевіреними етапами облаштування вітальні.

Крок 1. Виберіть правильний диван або куточок

Це мистецтво! Для створення предмета меблів, який привертає увагу гостей, приваблює оригінальним дизайном, інтригує та забезпечує найвищий комфорт. У нашій квартирі є необхідні меблі, що є прислів'ям "повинен бути" в облаштуванні квартири. Диван або куточок - це такий предмет меблів, без якого ми не уявляємо вітальні чи маленької квартири-студії. Доступні з функцією сну, без функції сну, дивани та кутові дивани для більшої чи меншої кількості людей повинні відповідати певним функціональним вимогам і додатково вражати бездоганним та цікавим дизайном.

Пам’ятайте, що вітальня в нашій квартирі має багато функцій. Щодня це вітальня, де ми відпочиваємо, інколи місце для прийому гостей, а іноді кімната, що з’єднує простір відпочинку зі спальнею та їдальнею. Серед безлічі варіантів меблів для відпочинку ми обов’язково підберемо щось для кожного. Однак варто підкреслити, що незалежно від розміру або призначення дивана та кутового дивана, це також найпомітніша прикраса в інтер’єрі та елемент, що підвищує привабливість композиції. Тому, вибираючи окремі елементи для вітальні, слід враховувати стиль і розміри інтер’єру, функціональність меблів, тобто те, для чого вона нам буде служити в першу чергу, а також її комфорт і зовнішній вигляд. Вирішуючи найважливіший предмет меблів для вітальні, зупинимось на якісних і перевірених торгових марках.За чинними стандартами ми можемо вибрати колір оббивки або матеріал ніжок до обраної нами моделі.

У вітальні ми найчастіше зустрічаємо дивани та кутові дивани приглушених кольорів - безпечні та нейтральні сірі, елегантні білі або бежеві кольори та практичні чорні кольори. Це правда, що ми будемо поєднувати їх з більшою кількістю аксесуарів, і, змінюючи декор, ми не зустрінемо жодних перешкод у вигляді стилю та кольорової обробки оббивки. Тим не менше, ми помічаємо зростаючу популярність меблів у більш насичених кольорах, таких як червоний, рожевий, синій, зелений, фіолетовий. Сильний акцент внесе в кімнату багато свіжості, динамізму і зруйнує найбільш строгі та мінімалістичні інтер’єри. Незвичайна сила кольору у поєднанні з дизайном меблів завжди викликає позитивне сприйняття, додаючи характеру будь-якому розташуванню. Ми не досягнемо подібного ефекту за допомогою приглушених кольорів,що є ідеальним рішенням для класичного, скандинавського або індустріального стилів та вишуканих квартир без нітрохи божевілля.

Крок 2. Виберіть красиві аксесуари

Диван або куточок - це найважливіший предмет меблів у нашій вітальні. Якщо ви вже вибрали свій тип, варто розглянути аксесуари. Другим кроком у побудові нашого ідеального простору у вітальні є вибір крісла та столу, які ідеально закриють житлову та їдальню. І тому, якщо ми вирішили посивіти, давайте розіб’ємо це з сильним акцентом у вигляді крісла інтенсивного кольору. Якщо ж, навпаки, наш диван чи куточок характеризується сильним кольором, давайте виберемо крісла більш м’яких кольорів. Якщо нам не бракує фантазії та креативу, і ми не боїмося експериментувати, давайте використовувати контрасти і вибирати оббивку різних відтінків. Незалежно від обраного набору вітальних меблів, стіл - це прислів'я "крапка над" і вітальні у певному стилі.Одягаючи позачасовість, давайте інвестуємо в дерев'яні, металеві або скляні деталі та прості мінімалістичні форми, які не будуть відхилятися від прийнятого напрямку розташування. Дерев'яні столи будуть працювати в скандинавському стилі, металеві в промислових або сучасних, а скло - в класичному стилі.

Наостанок виберемо текстиль. Маючи правильний диванний комплект, ми повинні урізноманітнити його подушками, шторами, шторами, рулонними шторами, килимами, які вносять додаткове відчуття затишку в інтер’єр. Ми можемо складати їх вільно, як дивани та кутові дивани. Якщо ми любимо часті зміни, цей елемент найпростіший і найдешевший для заміни. І наслідки таких метаморфоз можуть бути вражаючими.

Крок 3. Насолоджуйтесь красивою композицією

Ми живемо все зручніше і красивіше. Не дивно, що вибір меблів так само важливий, як і сама «підготовка ґрунту» для красивого розташування. Зручні та функціональні меблі, а також ідеально складені деталі перетворюються на кінцевий ефект, який може бути справжнім витвором мистецтва. Тож останнім кроком у створенні вітальні є захват. Давайте насолоджуватися гарним салоном!