Цегла в квартирі - як нею користуватися? Познайомтесь з ідеями унікальних компонувань вітальні, кухні та спальні

Довгий час цегляні стіни були пов’язані з естетикою старих, довоєнних кам’яниць. Червона цегла із сирою фактурою також була невід'ємною частиною дизайну інтер'єру приміщень, що підтримуються в промисловій атмосфері. Однак протягом кількох сезонів цегла стала модним елементом інтер’єрів різного призначення та стилю, оскільки її аранжувальний потенціал дозволяє використовувати її у багатьох приміщеннях . У співпраці з брендом Cerrad ми надихаємо використовувати цеглу у вітальні, кухні та спальні для створення унікальних композицій. Переконайтеся в них самі!

Не тільки промисловий стиль - способи зробити цеглу у вітальні

Цегла у вітальні - це пропозиція насамперед для тих, хто любить оригінальні інтер’єри та цінує традиції гарного дизайну . Цей елемент помилково асоціюється лише з індустріальним стилем, оскільки, використовуючи цеглу, ми можемо викликати найрізноманітніші композиції : від легких, теплих і затишних за зразком скандинавських інтер’єрів, до виразних та екстравагантних, із сирою нотою. Однак вся кімната, прикрашена цеглою, є рішенням лише для великих приміщень. У маленькій вітальні це оптично зменшить інтер’єр. Там варто покласти одну цегляну стіну .

Клінкерна плитка, що імітує цеглу , характеризується великою різноманітністю візерунків і кольорів. Який вибрати, щоб підкреслити найкрасивіше у вітальні? Оригінальні цегляні фактури зроблять інтер’єр одночасно цікавим і затишним . Нерівномірний колір плитки колекції Piatto створить тривимірний ефект на стіні . Сірі відтінки антрациту Piatto чудово поєднуються з декором у такому модному скандинавському стилі. Чіткі тональні переходи на цегляній стіні урізноманітнюються домінуванням приглушених кольорів та дерева. У свою чергу, плитка, що відноситься до типової іржаво-червонуватої цегли, допоможе нам створити інтер’єр у земляних тонах або прохолодну сучасну вітальню, що характеризується вишуканою елегантністю. Цесильний декоративний акцент вже не потребує багатьох вишуканих аксесуарів - досить добре підібраного обладнання: шкіряний диван, дизайнерська лампа та наявність блискучого металу.

Де використовувати цеглу у вітальні? Такий орнамент вимагає належної експозиції - отже, репрезентативна стіна за телевізором або в зоні відпочинку буде добре працювати . Цегла також стане гарним і стильним фоном для домашньої бібліотеки або живих зелених рослин. Останні в поєднанні з білою або сірою цеглою створять у вітальні затишний куточок, повний природного натхнення. Цегла також дуже ефектно виглядає в інтер’єрах з каміном - навіть у сучасному варіанті, наприклад, екологічному біокаміні. У житлових кімнатах, відкритих на кухню, їдальню чи зал, цегляна стіна також може виступати звичайною межею між окремими зонами.

Цегляна кухня - помірність і затишок

Цегла над стільницею - перевірене рішення, яке урізноманітнить практично будь-який кухонний інтер’єр. В цій кімнаті непогано використовувати цеглу в помірних кількостях - врешті-решт, кухня - це серце будинку, де головним є затишок і тепло вогнища . Отже, якщо ми не любителі сировинного індустріального стилю, але мріємо про натяк на екстравагантність , давайте влаштуємо одну цегляну стіну на кухні. Його червоний відтінок цікаво контрастуватиме з яскравими меблями, а з дерев’яними створить цілість, повну стилю та витонченості. Вражаюча стіна над стільницею також зробить наш розпорядок дня в зоні миття та приготування їжі приємнішим.

Використовуйте яскравіші, спокійніші кольори в обідній зоні , яка має типово розслабляючий характер завдяки сімейним вечерям та зустрічам з друзями . Вічний білий - це завжди хороший варіант. Плитка Foggia bianco також відкрита для багатьох стилів, які можна вразити в нашому інтер’єрі завдяки ретельно підібраним аксесуарам. Ті, кого надихнула природа - дерев’яний стіл, живі квіти та екологічні тканини створять затишний та гармонійний сімейний інтер’єр . Саме в цьому кліматі ми будемо найприємніше проводити час разом за столом. Біла цегла на стіні в поєднанні з чорними меблями або шаховою підлогою - чудовий рецепт кухні чи їдальні повного класу.ретро-стилі .

Цегляна спальня ретро: спати спокійно і стильно

Спальня - це інтер’єр, в якому помірність також сприяє влаштуванню божевілля . Тут, зрештою, ми хочемо відпочити та відпочити в інтер’єрі, сповненому гармонії та послідовності. Спальня в промисловому стилі - це рішення для сміливих, а не для тих, хто хоче мирних мрій. Останній неодмінно сподобається інтер’єру, оформленому в атмосферному стилі ретро чи вінтаж , що нагадує неквапливі часи. Ретро цегляна плитка з ніжною текстурою і м’якими тональними переходами чудово імітує знебарвлення старої цегли . Тому вони дозволять вам створити стихий інтер’єр, натхненний минулим, в якому ніщо не заважатиме дрімати після обіду.

Ми отримаємо трохи виразніший червоний колір на стіні завдяки плитці в кольорі чилі з колекції цегли Loft , натхненній нью-йоркськими лофтами та ... спеціями східної кухні. Останні порушуються промисловою холодністю цегли, надаючи кахлю оригінальний, трохи екзотичний характер . Це ідеальна пропозиція для любителів неочевидних інтер’єрних рішень . Стіна, прикрашена цеглою, може бути оригінальним продовженням узголів’я ліжка або символічно відокремити іншу зону. Зрештою, спальня використовується не тільки для сну, вона також часто використовується як гардероб або зона відпочинку протягом дня. Червона або біла цегляна стіна може бути ефективноюфон для туалетного столика, дзеркала або крісла . У разі безсоння ми завжди можемо на нього повісити очі і… порахувати цеглу.

Ми можемо виявити різні грані клінкерної плитки завдяки іншим елементам композиції. Все залежить від наших уподобань: імітація білої або сірої цегли підкреслить гармонію скандинавського стилю, червона або плямиста плитка внесе різноманітність в сміливіші інтер’єри. Декоруючи клінкерною плиткою лише вибрані стіни в даному приміщенні, ми також усуваємо страх, що це буде виглядати дивно або сиро. Навпаки - використання плитки з фантазією та чуйністю створить затишний, і в той же час оригінальний простір у вітальні, кухні або спальні.