День Святого Валентина вдома? У нас є 6 ідей, які не дадуть нудьгувати

День Святого Валентина - свято зі стільки шанувальників, скільки супротивників. Хоча, згідно з хроніками, День Святого Валентина відзначався в південній та західній Європі ще з часів Середньовіччя, він набув значення лише через кілька сотень років. Сьогодні польське святкування 14 лютого проходить досить добре, але його все ще звинувачують у надто нав’язливій комерціалізації . Якщо ви також є прихильником висловлення своїх почуттів стримано, і ви почуваєтесь найкраще разом зі своєю другою половиною вдома, у нас є 6 надзвичайних способів провести День закоханих у затишних чотирьох куточках для вас !

1. Виберіть кухню, повну афродизіаків

Як готувати на день закоханих, це тільки разом! Проводячи свято закоханих у приватному житті вашого будинку, відмовтеся від ідеї "запрошення" на вечерю. Натомість запрошуйте одне одного - просто - готувати разом, і лише ті страви, які славляться своєю здатністю пробуджувати почуття . І ось, одним із найвідоміших афродизіаків виявляється креветка , яку можна використовувати як фантастичну закуску. Головна страва? Обов’язково зелений песто з силою ароматного часнику та свіжого базиліка - зрештою, обидві ці спеції вважаються одними з найбільш пристрасних інгредієнтів на кухні закоханих. На десерт приготуйте йогополуниця, змочена в шоколаді з трохи чилі . Навіть знаменитий ацтекський правитель, Монтесума, не зміг би протистояти такому поєднанню смаків!

2. Грайте «зроби сам» для закоханих

Якщо ви хочете провести свій день закоханих старанно і креативно, вибирайте домашню саморобку ! Завдяки такій діяльності ви можете створити чарівні дрібниці, які не тільки стануть символом ваших почуттів, але й будуть корисні вам у повсякденному житті. І тому у вас може виникнути спокуса, наприклад, зробити підстібки з фетру у формі серця, розмалювати чашки візерунками до Дня закоханих або ... зробити разом зігріваючу настоянку або спекти валентинське печиво ! Зрештою, такі домашні заходи не є повсякденним життям пар, і, як виявляється, вони можуть бути справді веселими.

3. Проведіть чарівний вечір, сповнений спогадами

Буває, що навіть пари з вражаючим досвідом все ще можуть поділитися один з одним спогадами, про які вони ніколи раніше не говорили. Тож, якщо ви хочете ще ближче познайомитися зі своїм партнером, влаштуйте ніч пам’яті Валентина . Підготуйте свої старі фотографії, записи, дипломи, сертифікати . Якщо вас це не бентежить, ви також можете переглянути шкільні щоденники чи листи. Хто знає, можливо, хтось із вас згадає, як гарно читав вірші на декламаційних змаганнях, а інший розповість вам про надзвичайний талант у танцях. Така сентиментальна подорож останніми десятиліттями - це незвичний спосіб пізнати один одного з часів, коли ваше життя було зовсім іншим.

4. Влаштуйте трав’яний сад на кухні

У день Святого Валентина ви можете просто обнятися під ковдрою і подивитися фільми або ... зробити щось креативне, що напевно зблизить вас психічно ! Такою ідеєю може бути, наприклад, створення спільного трав'яного саду . Тож запасіться спеціальним грунтом для трав, горщиків або міні-теплиць і цілим морем ароматних рослин. Посадіть разом базилік, любисток, материнку, коріандр і чебрець. Ви також можете спробувати виростити власні помідори черрі або гострий перець. Ми запевняємо вас, що коли ви помітите перші паростки в землі, ви одразу ж згадаєте вечір до Дня закоханих , відчуваючи задоволення та приємний зворушення.

5. Підготуйте любовний колаж

Ви коли-небудь чули про дошку настроїв ? Якщо ні, то ми пропонуємо: це певна колекція картин, текстів, матеріалів, фотографій, кольорових зразків і навіть сухих рослин чи дрібних предметів, тобто все, що може відображати атмосферу наших думок та емоцій .

колаж

Дизайнери інтер’єрів використовують його під час роботи над візуальною стороною своїх концепцій аранжування, тоді як ви можете грати з емоційним колажем ! Нехай кожен із вас думає про те, як ви сприймаєте свої стосунки, фіксуйте швидкоплинні асоціації, цитати чи місця. Такий фейсбук може бути розроблений на основі загального минулого, або навпаки - планів мрій , які ще мають бути реалізовані. Бачите, як ви їдете на кабріолеті, десь по мальовничій італійській глибинці, співаючи пісні Гречути? Ось - перетворіть образ своєї фантазії на мальовничий колаж, який стане не лише сувеніром на День закоханих , а й творчою історією про ваші наміри.

6. А може ... ремонт на День закоханих?

Мало кому подобається ремонт. Освіження квартири часто асоціюється з безладом, втомою і простою необхідністю. Що, якщо ви плануєте ... метаморфозу на день закоханих ? Потім ви можете перетворити такий день на багато розваг у поєднанні з корисною діяльністю. Виберіть один інтер’єр, який потребує освіження. Придбайте трохи фарби, кілька чарівних дрібничок, надіньте кумедні комбінезони, паперові шапки і візьміть пензлі . Вас може супроводжувати гарне вино, смачні закуски та улюблена музика. Нарешті, прикрасьте простір живими квітами, запаліть запашні свічки, укутайтеся ковдрою і насолоджуйтесь оновленою композицією !

День Святого Валентина - це не тільки вино, квіти та романтична музика. Це, перш за все, приємні моменти, які можна провести в компанії коханої людини . Плануючи цей день, варто пам’ятати, що спільні заходи завжди близькі , вони є джерелом нового натхнення і, перш за все, вони створюють нові спогади, які одного дня будуть для вас надзвичайно цінними.