МОДНА ТЕНДЕНЦІЯ: Деревина в інтер’єрі

Це додає затишку сучасним інтер’єрам. Це вносить шляхетність у класичні аранжування. Це незмінно зігріває домовленість і змушує нас почуватись у безпеці та близькості до природи у своєму домі. Деревина, незалежно від того, в якому вигляді вона з’являється, приносить лише добрі асоціації.

Дерево багато в чому використовується для обробки та дизайну інтер’єру, оскільки воно пропонує безліч можливостей. Ми можемо використовувати їх як на великих поверхнях - як дошки підлоги чи облицювання на стінах, так і у вигляді окремих предметів обладнання та деталей, таких як стіл, комод чи декоративна смуга.

Форма, обробка, колір та тип деревини повинні бути адаптовані до стилю нашої композиції. У скандинавських інтер’єрах найкраще працює світле дерево в сирому або спиляному вигляді. Для інтер’єрів у таких стилях: класичний, англійський, французький, пошарпаний шик, ми можемо представити «старовинне», вибілене та патинове дерево. Сучасні мінімалістичні простори ідеально поєднуються з темними породами деревини - у гладкій, покритій лаком або фарбою формі.

Правильно просочену деревину можна використовувати на кухні та у ванній. Він виглядає у вигляді лавки для умивальника, стільниць, обшивки стін та помічників, ящиків або табуретів. Дерево прекрасно старіє, тому при введенні в інтер’єр воно стає інвестицією на довгі роки. Навіть коли він темніє і демонструє ознаки часу у вигляді потертостей, зміни кольору, тріщин - це завжди здається природно благородним.

Ось найцікавіші пропозиції щодо використання дерева в інтер’єрі:

Дерев'яні акценти, такі як: полички, підвісна лампа, кухонні приналежності зігрівають білу, аскетичну кухню.

Елегантна вітальня та їдальня з промисловими елементами. Дерево з’являється тут у великих кількостях у вигляді: облицювання стін, що оголює телевізор, дошка підлоги, стільниці обіднього столу та стільниці журнальних столиків.

Стіна з необроблених пиляних дощок - ідеальне тло для скандинавської композиції.

Високий, світлий інтер’єр спальні обладнаний простим дерев’яним ліжком та невеликими меблями (все з того ж дерева). Узголів’я ліжка замінено оригінальним рішенням - виїмкою, обшитою дошками від підлоги до стелі. Такий організований, чистий простір сприяє спокою.

Білі кухні останнім часом дуже модні. Вони є ідеальним дуетом: дерев’яні стільниці та цегла як обробка фрагментів стін.

Поглиблення для вішалок також є сидінням для взуття. Він оброблений деревом, підібраним до масивної ясенової дошки. Завдяки цьому прості білі будівлі не нудні.

Рецепт ідеальних сходів у сучасному домі? Дерев'яні сходи, що "левітують" у повітрі в поєднанні зі скляними перилами, обробленими деревом.

Каркас ліжка та будівлі зроблені з одного виду деревини з динамічним малюнком зерна. Чорні аксесуари роблять інтер’єр елегантним і заспокійливим. Більше нічого не потрібно для створення справжнього оазису мрії.

Натуральна, сира деревина (як стільниця на фото) ідеально підходить для антикварних, старовинних та патинованих меблів. Це ідеальна відправна точка для пошарпаного шикарного стилю.