Сірий мармур замість бетону - подивіться, як використовувати його в приміщенні

Мармур в інтер’єрах не втрачає своєї популярності. Навпаки! Він більше не асоціюється лише з пишністю, пишністю та розкішшю, а різноманітність кольорів дозволяє грати з атмосферою аранжування. Чарівний білий зразок Калакатти буде висвітлювати декор золотистими прожилками , чорний блок Marquina додасть кімнаті елегантну елегантність, а ... сірий? Той у версії Masterstone від Cerrad - натхненний італійським каменем Fior Di Bosco- поєднує універсальність бетонних тонів із благородством метаморфічних порід, що утворюються в результаті перетворення вапняків та доломітів. Він настільки ж елегантний, наскільки природний і нейтральний, що робить його одночасно і гарною базою, і надзвичайним доповненням. То яка роль ректифікованої плитки gres, що імітує сірий мармур ? Дивись!

Сірий мармур - елегантна альтернатива бетону

Протягом останніх декількох сезонів сірий колір переважав в інтер’єрі , в основному завдяки бетону. Цементні текстури з імпульсом вийшли на арену тенденцій, будуючи атмосферу промислових приміщень або просторів горищ. З часом їх присутність була пов’язана не тільки з постіндустріальним характером композиції, оскільки грубі конструкції почали грати роль домінанти і в інших стилях - від сучасного, до класичного чи скандинавського. Однак, незалежно від напрямку, бетон завжди справляв враження прохолоди та строгості , а прихильникам затишку та елегантності доводилося намагатися зігріти його холодний образ.

Зовсім інакше з сірим мармуром Masterstone - Серрада - оскільки його поверхня є оригінальним поєднанням тонких візерунків метаморфічної породи з універсальністю сірих тонів. Тонкі смуги, помітні на поверхні плитки, доступні у розмірі до п'яти розмірів 60x60 см, 60x120 см, 30x120 см і 120x120 см і 120x280 см, надають цілісності свіжість і вносять динамізм, який також можна підсилити двома декорами - один нагадує хвильові хвилі, а інший геометричний гео.

Всі кольори сірого - який відтінок мармуру вибрати?

Сірий - це безпечний і універсальний відтінок. Сірий мармур, показаний під трьома формами плитки Masterstone - білою , срібною та графітовою - завдяки благородним жилам, набуває легкої елегантності та ніжності, але в той же час не втрачає свого нейтрального характеру і може бути успішно використаний як соло, так і в поєднанні з іншими кольорами або теми. Вибір залежить від очікуваного результату, розміру кімнати, а також її призначення.

Дуже яскраві відтінки, розбиті білим, такі як ті, що знайдені на плитках Cerrad Masterstone White , можуть зіграти першу скрипку в монохромних композиціях. Широкоформатна плитка з глянцевим покриттям скрасить декор і оптично збільшить кімнату . Варто використовувати їх у невеликих ванних кімнатах, темних коридорах або просторих вітальнях, щоб посилити в них враження відкритості. Більш приглушені варіанти Cerrad Masterstone Silver внесуть приємну атмосферу прохолоди, а також матимуть заспокійливий ефект і стануть практичним завершенням проекту. Плитка Gres стійка до подряпин, вологи або частого контакту з водою та інтенсивного використання.Вони працюватимуть, серед іншого на кухонному фоні, коридорі або навіть терасі, тобто місцях, де підкладка або стіни повинні відповідати високим вимогам. Нековзні властивості матової плитки Cerrad Masterstone додатково захистять від нещасних ковзань - як у вологих приміщеннях біля ванни, так і навколо будівлі.

З іншого боку, найтемніші пропозиції Masterstone Graphite будуть візуально трохи світлішими за чорні, але також вишуканими та намагнічуючими. Вони створять загадкову атмосферу, покращать пропорції кімнати та посилять враження глибини. Однак поводитися з ними слід обережно - особливо на менших розмірах. При надмірному використанні вони можуть візуально переповнювати простір і створювати відчуття тісноти.

З чим поєднувати сіру мармурову плитку?

Мармур асоціюється зі стилем гламур, сірий - із сучасністю та постіндустріальною строгістю лофтів. Поєднуючи ці дві тенденції, ми отримаємо безліч можливостей дизайну інтер’єру, починаючи від чудової атмосфери бутікових аранжувань, закінчуючи економічним модерном, фабричним промисловим, а також оригінальною еклектикою, затишною сканді або постійно модною класикою, в якій темне дерево гріє приглушено сірим.

У сучасних концепціях сірий мармур поєднується з контрастним чорним. Кам’яний фон можна використовувати як підсвічування модної фурнітури з темною обробкою, ажурних світильників, закритих дротяними відтінками, або модульних, простих меблів з антрацитовими фасадами. Поверхня плитки Masterstone від Cerrad підкреслить оригінальні мінімалістичні елементи обладнання та загострить їх контури, що зробить весь вигляд більш виразним. Їх можна доповнити металевими, скляними і нейтральними відтінками білого в біло-білому варіанті, голубине сіре або вибілене дерево - такі кольори збалансують ціле і створять чіткі, свіжі пейзажі. Прихильники сміливих комбінацій також можуть зробити ставку на інші протилежні дуети, оживляючи мармурово-сірий Masterstone насиченими тонами жовтого, малинового або лаймового. Щасливі аксесуари зарядять енергією та піднімуть настрій.

Щоб додати в інтер’єр нотку затишку, сіра керамогранітна плитка Cerrad Masterstone добре поєднується з деревом на підлозі. Поздовжні слабкі місця, що імітують візерунок дуба або горіха, будуть акцентом, що порушує приглушену концепцію, а коричневий колір дощок зігріватиме атмосферу. Ту саму функцію виконуватимуть м’які на дотик тканини, такі як велюр або плюш. Покриті ними дивани та зручні шезлонги посилять атмосферу релаксації у вітальні чи спальні та додадуть інтер’єру авангардного характеру, натхненного арт-деко або еклектикою. Приглушені кольори Землі підійдуть до коричнево-сірого фону - від темної кави, оливкової до брудно-бежевої, пастелі з синім або пудрово-рожевим на передньому плані, а також зеленого пляшки або темно-синього.

Позачасовий - цим одним словом можна описати плитку, що імітує сірий мармур за зразком італійської, метаморфічної скелі Фіор Ді Боско . Цей дорогоцінний камінь радує як прихильників природної атмосфери, так і шанувальників елегантності прямо від натхнення бутіків. Це як хамелеон, адже він майстерно поєднується з декором і залежно від ваших потреб, він або залишиться непоміченим, або перетворить стіни та підлоги на дивовижний витвір ужиткового мистецтва.