Ванна кімната в осінніх кольорах - час бежевого, коричневого та дерева!

Астрономічне літо добігає кінця, і з його занепадом нас зустрічає осінь і все найкраще в ній - різнокольорові килими з листя на тротуарах і довгі вечори, проведені вдома. Осінь, як пора року, справді дивовижна, повна теплих кольорів , і, незважаючи на холод і багато дощових днів, вона може бути надзвичайно затишною завдяки вашим улюбленим светрам і довгим шарфам. Це також час, коли ми намагаємось знайти собі хвилинку частіше, ніж раніше, тому ми сідаємо на крісло з улюбленою книгою або проводимо вечір у теплій ванні, віддаючись моментам розслаблення. З позачасовими кольорами та матеріаламими можемо пронести в нашу ванну особливу атмосферу цього найкольоровішого сезону. Разом з Ceramika Paradyż ми представляємо унікальну плитку відтінків бежевого та коричневого та пропонуємо, як створити ванну кімнату, натхненну осінню !

Ванна кімната оздоблена витонченим бежевим кольором

Бежевий по суті асоціюється з осінньою аурою , він нагадує туманні ранки, шелест листя під ногами під час прогулянки лісовою стежкою. Вона має чудовий дар обернути інтер’єр аурою спокою та тепла , ідеально відображаючи ностальгічну, осінню атмосферу . Вводячи бежевий у ванну кімнату, ми можемо бути впевнені, що створимо композицію, яка переживе багато випробувань часом - її позачасовий характер, а також значна універсальність у виборі аксесуарів роблять її красивою протягом багатьох років. Колекція плитки Mistysand / Mistico від Ceramika Paradyż - це спосіб створити ідеальне місце для відпочинку ! Плитка відтінків Crema та Beige toтонка основа, до якої ми легко можемо підібрати наші улюблені аксесуари . Унікальний дизайн виводить нас на порожній пляж наприкінці літа, оповитий прохолодним вітерцем і тремтінням, викликаним дотиком холодного піску.

Також колекція включає декоративні деталі, які додадуть неповторний шарм нашій ванній - для цієї ролі чудово підійде мозаїка у формі східного арабеску або вставка, прикрашена геометричними візерунками . Завдяки їм ванна кімната може придбати екзотичну елегантність або сучасний вигляд. Осінні кольори, такі як приглушений бежевий, підходять майже до будь-якого стилю - від класики до божевільних, сучасних аранжувань. Цей колір ідеально поєднується з іншими кольорами нейтральної палітри, наприклад ніжними кремовими відтінками або білосніжним, а також виглядає феноменально в поєднанні з деревом . Щоб внести в інтер’єр осінню атмосферу, зупинимось на цьомудерево - одна з найбільш традиційних видів сировини, яка візуально зігріє простір . Також не слід забувати про дрібні деталі, такі як свічки в декоративних ліхтарях або квіти в декоративних горщиках. У цьому випадку не будемо боятися акцентувати увагу на теплих відтінках, таких як золото або металева мідь , які чудово підкреслять осінній стиль ванної кімнати.

Шанувальники візерункової плитки неодмінно звернуть увагу на колекцію Tigua від Ceramika Paradyż! Оригінальний дизайн колекції обумовлений традиційною майолікою, що покриває поверхню плитки - поєднання геометричних візерунків чудово підкреслює характер ванної кімнати та додає краси бежевій плитці . Колекція Tigua зберігається в столичному, трохи суворому кліматі , але це не забирає тонкого шарму, наданого приглушеним бежевим. Окрім візерункових вставок, колекція рясніє плитками з нерівномірним кольором, що нагадує сирий бетон , у трьох нейтральних кольорах. Стильна композиція може стати основою для еклектичних проектівнатхненний індустріальним стилем та вічною класикою, і ефект, безумовно, буде вражаючим! Щоб дізнатись про це, просто подивіться на домовленість нижче.

Ми досягнемо осіннього характеру , ввівши в інтер’єр природні аксесуари - нехай він включає плетені або ротангові кошики , джутовий килим та елементи натуральної деревини. Також слід звернути увагу на текстиль , важливо, щоб він був виготовлений з натуральних матеріалів, до яких ви хочете доторкнутися - м’який бавовна в осінніх кольорах буде не тільки функціональним, але і зробить інтер’єр затишним . В такому атмосферному інтер’єрі легко зануритися у власні думки, відкласти повсякденні турботи, на мить забути про них, дивлячись у вікно на листя, що крутиться на вітрі.

Дерев’яні натхнення зі світу природи

Дерево, безсумнівно, додає характеру інтер’єру - воно надзвичайно універсальне , завдяки чому підходить практично до будь-якої композиції, і в той же час характеризується великою порцією елегантності , завдяки якій облагороджує наш найближчий простір. Це також обов’язковий елемент осінньої стилізації ванної кімнати , де панує природа! На жаль, доглядати за деревиною непросто, і вона погано працює у вимогливих умовах цього інтер’єру, вона швидко втрачає свою чарівність під впливом змін температури та вологи. Альтернативою натуральному дереву є чудова плитка, натхненна її зовнішнім виглядом , така як колекція Miracle від Ceramika Paradyż, де ми можемо знайтиоригінальна плитка, що нагадує природну сировину - неправильні візерунки кілець, а також кольори, що з максимальною обережністю відображають чарівність дерева , стануть ідеальним доповненням вашої осінньої ванної кімнати. Чудо-плитка може стати чудовою базою для облаштування сімейної ванної в скандинавському стилі , а також атмосферної ванної кімнати, натхненної рустикалізмом .

Якщо самої дерев’яної теми все ще недостатньо, давайте зупинимося на декоративній конструкції в подібному стилі . Таке витончене оздоблення може допомогти нам візуально відокремити окремі зони ванних кімнат одна від одної , а також додати простору сучасний характер. Дерево саме по собі є ефектною прикрасою ванної кімнати , які аксесуари слід вибрати, щоб зробити інтер’єр ще більш затишним і осіннім ? Пам’ятайте про атмосферне освітлення , підвісні стилізовані світильники, а також свічки, що прикрашають краї ванни, наповнять ванну кімнату теплим сяйвом . Також варто підтримати інші матеріали, взяті з природи- кам’яна стільниця під раковиною або горщиками для рослин доповнить композицію та підкреслить характер інтер’єру, натхненний природою .

Якщо ми шукаємо рішення, яке не тільки ідеально відповідатиме осінній атмосфері за вікнами , але й буде поєднуватися з останніми тенденціями, зупинимося на геометричному дереві . Плитка з колекції Daikiri від Ceramika Paradyż натхнена не тільки фактурами, взятими з природного світу , але і простими геометричними формами , які все частіше панують у дизайні сучасних квартир. Daikri - оригінальна форма з надзвичайно багатим вмістом - плитка покрита неправильною структурою, складеною з тонких кубиків із зовнішнім виглядом дерева , вона також може виглядати у вигляді звичайних дерев’яних планок. Кожен з них збережений у справді осінніх кольорах - бежевому, кремовому, а також холодному сірому .

Щоб збалансувати композицію, виберемо плитку нейтрального кольору , бажано з тієї ж колекції - гладкі моделі відтінку Crema додадуть цілому спокійної елегантності . Такий рішучий дизайн вимагає ретельного маневрування аксесуарами , тож давайте дозволимо керованому мінімалізму панувати у просторі нашої ванної кімнати ! Невеликий пеньок або дерев’яна драбина може стати прикрасою, яка також буде служити вішалкою.

Початок осені - це час змін не тільки в природному світі, але і в нашому темпі життя. Ми злегка гальмуємо, насолоджуючись красою природи, згадуючи кольори та фактури, з радістю помічаючи красу повсякденного життя навколо нас. Ця особлива пора року може стати чудовим натхненням для дизайну ванної кімнати - позачасові кольори в поєднанні з природними матеріалами є ідеальним рецептом композиції, яка буде виглядати красиво як сьогодні, так і через кілька років. Давайте зробимо ставку на плитку, яка перетворить звичайну ванну в місце, наповнене осінньою магією!