Ми обираємо найкращу арматуру для душу - що слід знати перед покупкою?

Ванна кімната - найінтимніший куточок на карті нашого будинку. Місце, яке варто проектувати з особливою ретельністю та ретельно продумуючи кожну деталь. Зрештою, у просторі ванної кімнати практичні міркування настільки ж важливі, як і естетичні цінності. В даний час все більшою популярністю користуються приховані змішувачі для душу, які вражають не тільки сучасним дизайном, але і зручністю використання. Як вибрати арматуру для душу, яка буде працювати у нашій ванній? Чи краще одягнути готовий набір або скласти ціле самостійно? Радимо!

Душові кабіни мають масу переваг - вони економічні та дозволяють зменшити оплату побутових витрат, оскільки вони використовують набагато менше води, ніж купання у ванні. Більше того - вони екологічні, гарантують швидке освіження та добре працюють навіть у невеликих ванних кімнатах. Не дивно, що все більше людей обирають це зручне рішення, тим більше, що сучасні душові кабіни виглядають стильно і модно. Чи варто вибирати готовий прихований комплект? А може, краще вибрати окремі деталі арматури самостійно? Для тих, хто не визначився, ми разом із брендом Excellent підготували путівник, повний натхнення та ідей.

Готові приховані душові гарнітури - дізнайтеся про їх переваги

Готовий набір для душу - ідеальний варіант для людей, які шукають швидких та ефективних рішень. Які найбільші переваги покупки душового набору? Перш за все, його елементи були підібрані та підібрані експертами, тому ми можемо бути впевнені, що набір буде виглядати стильно та послідовно. Що важливо, ми можемо милуватися готовими аранжуваннями в каталогах, тому легко знаходимо набір, який ідеально впишеться в облаштований нами простір.

З яких продуктів складається душовий набір? Душова рама, верхній душ, прихований змішувач, ручний душ, душовий шланг і кутове з'єднання з ручним кріпленням для душу. Тому, приймаючи рішення про комплект, ми отримуємо всі необхідні деталі для створення комфортного та візуально привабливого душу, завдяки якому ранковий та вечірній ритуал купання буде набагато приємнішим. Які готові душові гарнітури варто спокусити придбати?

Набори для душу для любителів м’яких ліній та овальних форм

Людям, які віддають перевагу ніжні форми та витончені лінії, слід зупинити свій вибір на душових гарнітурах, обладнаних круглою душовою кабіною та округлою рукою. Чудовий приклад - прихований набір для душу та ванни Excellent CLEVER. До його складу входять елементи високого класу, такі як хромована тонка головка з нержавіючої сталі, вишуканий настінний душовий кронштейн, прихований змішувач Clever та душова трубка Loka. Набір доповнюється душовим шлангом та кутовим з'єднанням з ручним кріпленням для душу. Серія CLEVER порадує естетів, які цінують простоту, мінімалістичний дизайн та м’які лінії. Фурнітура ідеально підходить для сучасної ванної кімнати, де переважає тонка ненав’язлива елегантність.

Відмінним вибором є також душові гарнітури FROST та FROST QUATRO, які включають складні та функціональні приховані змішувачі для душу та ванни для 2/3 торгових точок. Цей тип арматури також можна успішно використовувати для ванни з екраном, використовуючи можливість кріплення крана разом із переливом для наповнення ванни. Варто також підкреслити, що всі душові набори оснащені прихованою системою FIX-BOX, що забезпечує постійний та безперебійний доступ до огляду. Завдяки цьому ми контролюємо те, що відбувається зі скиданням води.

Душові гарнітури для любителів сучасних форм та простих ліній

Також шанувальники кутових форм знайдуть гарнітури, які чудово впишуться в сучасну або промислово облаштовану ванну кімнату. Перш за все, набір уваги заслуговує набір KERIA бренду Excellent, оскільки він чудово гармонує з, серед іншого, сирою плиткою, що імітує бетон. У комплект входять квадратна, тонка душова насадка, квадратний настінний кронштейн, ручний душ Tor та змішувач для душу Keria, який виготовлений з висококласної хромованої латуні.

Також варто уважніше розглянути набір FROST QUATRO, який виглядає дуже розкішно в кожній ванній. Відмінна фірмова фурнітура виготовлена ​​з найкращих матеріалів і відрізняється не тільки красивим дизайном, але і функціональністю. Насадки та душові насадки оснащені виступами, які полегшують чищення та дозволяють зберігати бездоганний вигляд протягом багатьох років.

Створіть власну душову арматуру!

Готові душові гарнітури - відмінне рішення, але не виправдають очікувань усіх клієнтів. Перфекціоністи, які хочуть самостійно спланувати одну деталь і пристосувати кожен елемент до потреб сім'ї, можуть скористатися інноваційним конфігуратором змішувача від Excellent! Завдяки цьому ми створимо душ, про який ми завжди мріяли. Конфігуратор значно полегшує проектування душової арматури, оскільки це дає нам можливість побачити, як буде виглядати готовий проект.

У нас є безліч варіантів на вибір - душові кабіни круглої, квадратної та прямокутної форми різних розмірів, а також настінні та стельові душові раковини. Також ми приймаємо рішення щодо вибору акумуляторів та навушників. Більше того - конфігуратор не лише покаже нам, як поєднуються окремі деталі, але і представить ціну набору. Це відмінне рішення для людей, які люблять повністю контролювати декор домашнього простору і хочуть подбати про кожен нюанс.

Вас не цікавить прихована арматура?

Хоча приховані душі в даний час дуже популярні і ідеально підходять для сучасних та мінімалістичних ванних кімнат, традиційні душові гарнітури все ще мають багато прихильників. Їх перевага, безумовно, полягає в зручності та легкому доступі до всіх елементів. Ентузіастів класичних душових наборів, безсумнівно, порадує набір для душу та ванни RAIN ALTAR, який також працюватиме у ванній з екраном. Додатковою перевагою продукту є функціональна рівна поверхня, на якій ми можемо розмістити необхідну косметику та привабливий мінімалістичний вигляд.

Колекція RAIN включає широкий вибір душових наборів високого класу, які забезпечать розслаблюючі ванни та тривале використання. Їх футуристичний характер приверне увагу любителів сучасного дизайну. Варто зазначити, що оригінальний дизайн поєднується з розкішними зручностями, тобто рухомими форсунками для душу, які перетворюють звичайний душ на ексклюзивну SPA процедуру. Завдяки їм ми забудемо про напружені м’язи через день і розслабимось в затишку власного будинку.

Дуже важлива ретельно спланована зона ванни у ванній - вона впливає як на красу інтер’єру, так і на його функціональність. Ось чому варто уважно розглянути дизайн ванної кімнати і продумати, яка фурнітура найкраще відповідатиме нашим сподіванням. Пропозиція відомого бренду Excellent включає товари, які задовольнять потреби навіть найвимогливіших любителів ванни. Люди, які цінують комфорт і сучасний дизайн, можуть потягнутися за готовими та ретельно складеними прихованими душовими гарнітурами. Однак, якщо ми хочемо самостійно визначитися з кожною деталлю, давайте скористаємось інноваційним конфігуратором змішувача від компанії «Відмінне» та виберемо головку, слухавку, акумулятор та руку, які відповідатимуть нашим практичним та візуальним вимогам. Давайте запам’ятаєморобити ставку на вироби, що відрізняються не тільки міцною обробкою та привабливим дизайном, але й сучасними технологічними рішеннями, такими як FIX-BOX, що полегшить установку та обслуговування арматури.