З бетоном для віталень - це меблі, що змінюють інтер’єри

Як легко змінити інтер’єр? Як одним ударом зробити його свіжим та унікальним? Відповідь на ці запитання не є складною. Досить потягнутися до рішення, яке є архітектурним бетоном.

У наш час бетон дуже часто використовується при дизайні сучасних квартир. У найбільш сміливих він навіть використовується як домінуючий матеріал в композиції. І хоча слід визнати, що він найкраще пасує в таких приміщеннях, не можна заперечувати, що він також буде добре працювати в традиційних квартирах, як головним елементом влаштування (бетонні плити чудово замінять панелі підлоги та стінову плитку), так і відмінними деталь у вигляді унікального предмета меблів.

Бетонні стільці та столи - оригінальна альтернатива найпопулярнішим із дерева, металу або скла. Їх унікальний дизайн є результатом дій не тільки дизайнерів, а й передових технологій виробництва. Завдяки йому бетон можна використовувати для створення меблів різної форми, фактури та товщини стін, які мінімізуються до 2 см. Усе це робить бетонні меблі набагато легшими та мобільнішими сьогодні. Суворість матеріалу та колір бетону, що коливається навколо відтінків білого та сірого, роблять їх ідеально вписаними в мінімалістичний інтер’єр, де вони, як правило, є основним обладнанням та декоративним елементом. Але сучасні простори - не єдині місця, де їх можна використовувати. Універсальність бетонних меблів робитьщо в поєднанні з традиційними предметами домашнього вжитку вони змінюються як хамелеон - втрачають свій авангардний стиль, стаючи просто оригінальним бетонним журнальним столиком, обіднім столом або письмовим столом для студії.

Бетонні столи та стільці - пропозиція для всіх - власників сучасних та традиційних квартир - хто хотів би виділити свій будинок унікальними меблями. Вони відрізняються від інших насамперед оригінальним матеріалом, з якого вони виготовлені, а отже, надзвичайною міцністю. Поєднання бетону та різних, часто контрастних та зігріваючих його образ, матеріалів (фетр, дерево) дозволить ще точніше їх адаптувати до характеру нашого облаштування квартири.