Що може приховати гардероб у вітальні?

Шафи-купе стають домашнім сховищем речей - від необхідних і корисних щодня до менш використовуваних, що використовуються час від часу. Вони містять улюблені футболки, сотні пар взуття, скарби з дитинства, купи книг, важливі документи та багато інших предметів, від яких ми не хочемо позбутися через настрої. Ці практичні предмети меблів дозволяють організувати простір, захистити від безладу та полегшити повсякденне функціонування. Словом, вони незамінні, адже, мабуть, ніхто з нас не уявляє життя без просторого гардеробу.

У залі ми зазвичай ховаємо осінні тренчі та ретельно розставлені шарфи, які стануть у нагоді під час листопадового плюшу. У дитячій кімнаті вона наповнена веселими плюшевими ведмедиками, цеглою та різнокольоровими іграшками, у ванній в неї вкладаються рушники та засоби для чищення, а в гардеробі - гладкі сорочки, краватки та ремені. Кожна кімната має свій більш-менш визначений набір. Так що ж гардероб може приховати у вітальні? Разом з торговою маркою Komandor - виробником функціональних меблів на замовлення - ми підготували кілька цікавих пропозицій.

Що зазвичай приховує гардероб у вітальні?

Шафа у вітальні може бути додатковим, а іноді через обмежений простір - основним предметом меблів для зберігання одягу. Тоді важливо ретельно спланувати його інтер’єр та максимально використати наявний простір, не нехтуючи естетикою, адже, як відомо, це кімната і розслаблююча, і репрезентативна. Тож давайте забезпечимо повну стилістичну послідовність, особливо коли гардероб повинен бути виставлений у місці, видимому для всіх. Якщо в кімнаті тісно і не дуже просто облаштувати, виберемо меблі на замовлення з розсувними дверима. Гардероб світлого відтінку, оброблений блиском або збагачений дзеркалом, візуально збільшить простір. Якщо ми хочемо, щоб предмет меблів став прикрасою, використовуйте кольорове скло, витончені матові поверхні, ажурні панелі або декоративні панелі.Спробуємо використовувати шафу для одягу у вітальні, щоб створити функціональний предмет меблів, який не тільки вмістить одяг або текстиль, але буде виконувати кілька функцій, замінюючи інші меблі. Завдяки цьому ми отримаємо просторість кімнати і не перевантажимо її багатьма предметами. Шафа з підсвічуваними вітринами для книг або сувенірів не тільки вмістить багато важливих предметів, але в компанії зручного сидіння і журнального столика вона буде цікаво виглядати в кімнаті, вносячи в неї порядок і гармонію.але в компанії зручного сидіння і журнального столика це буде цікаво виглядати в кімнаті, вносячи в неї порядок і гармонію.але в компанії зручного сидіння і журнального столика це буде цікаво виглядати в кімнаті, вносячи в неї порядок і гармонію.

Як ще використовувати гардероб?

Гардероб у вітальні може мати багато облич - його використовують не тільки для зберігання одягу або повсякденних предметів. Іноді це перетворюється на міні-бібліотеку, зону для домашнього кінотеатру, масивну книжкову полицю або склад сувенірів. Це предмет меблів, який може стати майстернею або домашнім офісом. Все залежить від креативності власників та потреб, якими вони керуються. Як ще використовувати гардероб?

Практична книжкова шафа

Багато людей мріють про домашні книжкові шафи, щоб вони могли святкувати минулий час в оточенні літератури. У вітальні здається чудовим місцем для демонстрації "білих ворон" та книжок поезії, зібраних роками. Однак звичайна полиця, що висить на стіні біля телевізора, може бути не дуже привабливою альтернативою, особливо коли книгозбірня вже досягла безпрецедентних розмірів. Тому гарною ідеєю є створити на замовлення гардероб, в який помістяться як товсті книги з рецептами вдалої вечері, так і предмети художньої літератури.

Створюючи місце для книг, давайте врахуємо їх розміри, щоб оптимально використовувати простір гардеробу - як з точки зору його ширини, висоти та глибини. Впорядкувавши простір з меншими та більшими поличками, ми можемо ефективно сортувати окремі предмети - від великих географічних атласів та фотоальбомів до менших, ілюстрованих казок для дітей. Завдяки цьому колекція зможе бути значно більшою.

Не менш важливим питанням є те, чи хочемо ми створити атмосферу прямо з бібліотеки, де відкриті полиці посилюють таємничу атмосферу, чи ми воліємо використовувати закриті рішення і тим самим захищати книги від забруднення. Перший варіант надзвичайно зі смаком, створює унікальну ауру в кімнаті, надаючи їй затишного характеру - він спонукає вас тягнутися до цікавого заголовку і читати сюжет. Однак це не дуже вдале рішення, коли ми боїмося, що цінні книги можуть потрапити в чужі руки наймолодшого домочадця або ми просто не хочемо пилососити кожну полицю щотижня. Закриті шафи-купе краще захищають читання від дітей та пилу, але позбавляють нас зору ретельно розташованих поруч предметів. Рішення зі скляними фасадами можуть бути компромісом у інтер’єрі. Таких будівель недостатньо,що це виглядає сучасно і естетично, це також надає кімнаті легкості та захищає колекцію. На додаток до традиційних розсувних фасадів, наповнених прозорим склом, в гардеробі ми можемо використовувати відкидні двері, у простих рамах, у дизайнерських та позачасових кольорах, таких як чорний, графітовий або білий. Таке рішення значно підвищить естетику самої меблів, а також кімнати, в якій вона знаходиться.

Виготовлений на замовлення гардероб у вітальні, який виступає в ролі скляної книжкової шафи для книг або вітрин для сімейних сувенірів, - це також спосіб заощадити простір у невеликих, нічим не примітних виставкових залах, де важлива кожна частина простору та його оригінальний та функціональний розвиток.

Домашній офіс та майстерня

Здавалося б, звичайний предмет меблів, розташований у вітальні, може виявитись офісом або невеликою кравецькою майстернею. Все, що вам потрібно зробити, це створити функціональні зони за його дверима, правильно розташувати полички для всіх корисних аксесуарів і заховати стільницю. Закривши двері, ми повертаємось до вітальні, де приймаємо гостей та насолоджуємося післяобідньою кавою. Такий цікаво облаштований простір виявляється чудовою альтернативою для власників невеликих квартир, які з практичних міркувань не можуть відокремити окрему кімнату і змушені працювати за кухонним столом, перериваючи свої обов’язки, як тільки хтось із домочадців захоче гарячого чаю. Це також чудова ідея домашнього офісу для представників вільних професій та любителів рукоділля,незначні модифікації або поціновувачі моделей. Ніхто з гостей не здогадається, що за цікаво стилізованими дверима салону гардеробу є робоче місце для дами чи господаря будинку.

Свято для спраглих шанувальників кіно

Для багатьох, хто облаштовує простір своєї квартири чи будинку, телевізор є центром вітальні. Прислів'я "вікно у світ" є обов'язковим елементом квартири та джерелом відпочинку після напруженого робочого дня. Однак є люди, які, незважаючи на те, що люблять вечорами дивитися цікаві пропозиції кінотеатрів, воліють ховати вдень свою домашню електроніку та аудіоапаратуру за дверима ... гардероб! Тому предмет меблів у цьому виданні є переходом у світ розваг та альтернативою для тих, хто не обов'язково хоче демонструвати сучасний пристрій RTV. У продуманій та продуманій гардеробній вітальні досить знайти модуль для аудіоапаратури, а залишок місця використати для приховування компакт-дисків, книг, пультів дистанційного керування, консолей та інших аксесуарів, які постійно змінюють своє місце і постійно втрачаються.Це рішення «два в одному» - естетичний декор вітальні та спосіб приборкати безлад, який зазвичай панує на телевізійній полиці.

У просторі гардеробу у вітальні, присвяченому домашньому кінотеатру, практичним рішенням є виготовлення стильної телевізійної шафи, яка не тільки буде підтримувати телевізор і стане основою для колон і динаміків, але в його шухлядах дозволить заховати всі інструменти справжнього кінематографіста - пульти дистанційного керування DVD, CD , диски та кабелі. Щоб повністю використати простір, також варто встановити додаткові полички над екраном. Завдяки цьому ми цікаво влаштуємо порожній простір, але також забезпечимо собі більше місця для книг, фотографій чи предметів для хобі та створимо цікаве, функціональне ціле, видиме, коли двері шафи відчинені.

Місце для важливих і менш важливих речей

Сімейне життя повільно триває у вітальні. Це місце, де ми їмо, відпочиваємо, працюємо та граємо в настільні ігри. Кількість речей, які ми робимо в ньому, означає, що вміст шаф всередині може бути найрізноманітнішим. Оскільки це часто представницьке місце, варто влаштувати невеликий куточок із скляною шафою в ньому. За його склянкою можна поставити все, що має для нас певне значення - матеріальне чи сентиментальне. Мова йде про посуд, успадкований від моєї бабусі, стильну статуетку, привезену з Азії, або пам’ятні фотографії, на яких ми зафіксували найкрасивіші моменти життя. Така приватна виставка стане чудовим прикрасою інтер’єру, визначаючи наші інтереси. Композиція такої вітрини з вбудованою шафою - ідеальне рішення для будь-якого інтер’єру. В результаті меблі здаються легкими, інтер’єр стає гармонійним,а освітлена частина гардеробу у вигляді вітрини додає атмосферу приміщенню.

Окрім речей, які ми хочемо показати, є й такі, про які ми воліємо не ділитися, саме тому багато людей користуються сейфами. Найчастіше вони заховані глибоко в закутках змішування або доступ до них захищений мальовничими пейзажами, що висять на стіні. Ящик-сейф - від Komandor - може виявитись оригінальним елементом функціонального розташування невеликої шафи або домашнього кабінету, прихованого за дверима шафи у вітальні. Така естетично зроблена «криївка» буде використана для зберігання дорогих прикрас, годинників або важливих документів, які завжди будуть під рукою - лише для посвячених.

Ідей для наповнення гардеробу у вітальні стільки, скільки є власників. Цей функціональний предмет меблів набуває ще більшої практичної цінності, якщо ми створюємо його з нуля відповідно до нашої концепції. Тоді це може стати не тільки домашнім офісом або ефективним рішенням, яке дозволяє приховати телевізор. Це також вплине на повсякденний комфорт і значно полегшить функціонування, приборкає безлад серед купи речей, яким немає місця. А крім того, елегантні та вишукані двері шафи привнесуть у вітальню потрібну атмосферу, додавши інтер’єру стиль та характер.