Ярмарок інтер’єру Home Decor 2020 - 25-28 лютого у Познані

Зона блогерів вже кілька років стає хітом Ярмарку інтер’єрів домашнього декору . Звичайно, він також буде присутній під час цьогорічного видання, яке відбудеться у Познані з 25 по 28 лютого . Відвідавши цю виставку, ви зможете дізнатися про останні тенденції в дизайні інтер’єру .

Зона блогерів на виставці інтер’єрів Home Decor 2020

Bloggers Zone - це ініціатива групи з п’яти блогерів та дизайнерів інтер’єру, що формують думку, які спільно з експонентами - використовуючи власну креативність та знання тенденцій - влаштують спеціальний простір на виставці HOME DECOR . Блогери використовуватимуть меблі та аксесуари з пропозиції експонентів Arena Design, Home Decor та Meble Polska. Для створення виставки були запрошені найкращі бренди та лідери у своїх галузях. Таким чином, буде створений цікавий простір, сповнений натхнення та ідей для дизайну інтер’єру. Виставка буде створена 25 лютого . Ви зможете побачити домовленості протягом усього періоду ярмарку.

Цікаві лекції та зустрічі відбудуться в зоні блогерів . Тенденції дизайну та дизайну інтер’єру на найближчий рік обговорюватиме, наприклад, Дагмара Якубчак (forelements.pl, канал YouTube: Академія Дагмара) - історик мистецтва, дизайнер інтер’єрів, покровитель гарного дизайну, який подорожує по світу у пошуках натхнення та розширення знань про останні тенденції та тенденції . Виставка також включатиме серію "Сніданки з брендом" , яка стане можливістю для архітекторів, дизайнерів та блогерів дізнатись про новинки провідних брендів з дизайну інтер'єру в невимушеній, більш особистій атмосфері.


Експерти Homebook.pl на Home Decor 2020

Захід також включатиме зустрічі з експертами Homebook.pl . Олександра Крала та Вероніка Тумашик розкажуть про ефективну діяльність бренду в соціальних мережах.

13: 30-14: 30 Олександра Крала , керівник групи соціальних медіа: Як збільшити свій органічний охоплення у Facebook? - фокуси та хитрощі

14: 30-15: 30 Вероніка Тумашик , спеціаліст із соціальних мереж Homebook.pl: сила слова в Instagram


Як повідомити про бренд дизайну інтер’єру в 2020 році?

Під час Home Decor також відбудеться презентація звіту "Як повідомити про інтер’єрний бренд у 2020 році?" Маркетологи понад п'ятдесяти компаній, що виробляють елементи дизайну інтер'єру, взяли участь в опитуванні, проведеному фахівцями групи Sfera. Це, серед іншого, показує, що маркетологи зосереджуються в першу чергу на чітко вираженій присутності на ярмарках та галузевих заходах , охопленні кінцевих споживачів через споживчу пресу, розвитку комунікацій в Instagram та залученні впливових компаній у промо-кампанії, що пропагують екологічний спосіб життя.

Освітлювати! та Fresh Start - спеціальні зони в Home Decor 2020

Цього року новинкою стане зона Light up! і зона дебютантів Fresh Start . Це пропозиція для тих, хто хоче вперше виступити на міжнародному заході HOME DECOR та хоче показати свою продукцію широкій аудиторії. У зоні Fresh Start невеликі компанії з кількох людей , які не брали участі в жодному іншому заході, організованому групами MTP за останні роки , представлять свою інноваційну пропозицію . Також новиною стане виставка робіт печворк-груп з майже всієї Польщі. Його супроводжуватимуть майстерні з шиття печворків для відвідувачів.

Події, що супроводжують Home Decor 2020

Як і в попередні роки, в Познані внутрішні ярмарки супроводжуються ярмарком MEBLE POLSKA - найбільшим міжнародним підрядником меблів у країні, який щороку відвідують кілька тисяч покупців меблів з усього світу, та заходом, присвяченим загальновизнаному промисловому дизайну - ARENA DESIGN , який цього разу пройде під гаслом повільності.

В рамках виставки ARENA DESIGN ви зможете побачити дві нові виставки, що представляють найкращі польські проекти: ФОРМИ МАЙБУТНЬОГО - ЗОНА ПОЛЬСЬКИХ ДИЗАЙНЕРІВ та зона ЗВІДУВАЧІВ ПОЛЬСЬКОГО ДИЗАЙНУ. Перший демонструє найцікавіші проекти польських дизайнерів , другий присвячений презентації польських брендів, орієнтованих на фантазійний, сміливий та інноваційний дизайн . Загалом на ярмарку свою пропозицію в 11 залах представлять близько 500 компаній та брендів. Детальну інформацію та список зареєстрованих компаній можна знайти на веб-сайті заходу.

Безкоштовний онлайн квиток на Home Decor 2020

Тільки зареєстровані в Інтернеті представники галузі дизайну інтер’єрів можуть отримати безкоштовний вхідний квиток на ярмарок. Дострокова онлайн-реєстрація дозволяє не лише уникнути черг біля входу на ярмарок, але й заощадити. На відміну від електронного квитка, який є безкоштовним, до паперового квитка, зібраного у касі біля входу на ярмарок, буде додано 10 зл.