Пропозиція для вимогливих клієнтів - найкращий диван з функцією розслаблення!

Коли у світі ще були справжні принці, їхнім бажанням було одружитися на найщиріших принцесах. Однак важко було знайти кандидата, який би відповів усім сподіванням. Остаточним випробуванням виявилося укладання кандидата спати в ліжко, в яке було поміщено горошину, вкриту двадцятьма матрацами та двадцятьма пуховими ковдрами. Тільки справжня принцеса могла мати таку ніжну шкіру, що горох під простирадлом не давав їй зморщитися цілу ніч.

Це, звичайно, лише дуже скорочена версія казки Ганса Крістіана Андерсена, відома і вподобана в дитинстві, мабуть, кожній маленькій дівчинці. Хто з нас не мріяв про прекрасних принців на білих конях, палацах, балах і прекрасному житті в прекрасному королівстві ... Сьогодні ми дорослі і знаємо, що вам не потрібен горох, щоб почуватися принцесою. Ми воліємо тягнутися до дрібних або більших повсякденних задоволень - іноді це гаряча ванна з бульбашками та маскою, іноді романтичний вечір при свічках та апетитна вечеря, а іноді - приємний, розслабляючий відпочинок на дивані , з улюбленою книгою та чашкою ароматного гарячого шоколаду в руці. Тому що диван - це наш маленький дім відпочинку, так?

М’який, еластичний, візуально красивий диван у вітальні може подарувати масу позитивних візуальних та тактильних вражень. Ви можете розтягнутися, повалятися, солодко подрімати, прочитати дивовижне читання, поговорити зі своїми близькими, потрясти свої думки в хмарах, розслабитися і просто нічого не робити. Він може бути у готовій конфігурації, яка відповідає «виготовленню», але також може бути налаштована відповідно до вашого способу життя та потреб.

Налаштувавши диван своєї мрії (двовимірний конфігуратор, підготовлений Gala Collezione, допоможе вам), ви зможете впливати не тільки на його зовнішній вигляд, обробку, тип оббивки та розміри, а й - що дуже важливо - які функції він буде містити. І їх багато - в т.ч. функція сну, рухливі підголівники, контейнер для постільної білизни, бар зі сховищем, електричне сидіння, рухомі підлокітники та стілець з функцією розслаблення .

Що таке функція розслаблення? Безумовно, рішення, яке дозволить вам відпочити по-королівськи та відчути справжнє розслаблення. У складеному вигляді він просто схожий на шматок дивана. Однак досить злегка торкнутися електричного датчика, непомітно захованого між сидіннями, щоб підставка для ніг плавно і гармонійно висунулася, а спинка була відрегульована під таким кутом, щоб було приємно дивитися телевізор, читати улюблену книгу або просто смачно поспати вдень.

Функція розслаблення надзвичайно проста у використанні - щоб розгорнути її, не потрібно вставати з меблів. Завдяки цьому ваші меблі завжди настільки адаптуються до ваших потреб, що вам навіть не доведеться про це думати.

З 15 травня по 30 червня - якщо ви вирішите придбати вільно налаштований диван Massimo або кутовий диван з функцією електричного розслаблення *, ви заплатите привабливо нижчу ціну, рівну ціні того самого предмета меблів без функції розслаблення .

Ви можете заощадити до 1500 злотих **. Скористайтеся акцією "Повне розслаблення з Массімо" і насолоджуйтесь королівським святом у своєму домі.

* стілець з функцією електричного розслаблення, що живиться від електрики після підключення до електричної розетки за допомогою кабелю

** приблизна сума, яка залежить від типу оббивки меблів та пропозиції меблевого магазину, що є партнером по просуванню