Як змінити комод з МДФ?

Що робити з немодним комодом з МДФ?

Аня:  До сміття!

Беті:  Що ти, шкода! Це зручно і просторо. Мені шкода нового комода, вересень, школа - розумієш?

В:  Добре, як це не викинути, тоді що? 

Б:  Як перефарбувати та відполірувати що!

В:  Плита МДФ, чи можливо це взагалі? Можливо?

Б: Звичайно , в епоху крейдяних фарб все можливо. То як - ти допоможеш?

В:  Ми допоможемо!

Б: Гаразд, тож приступаймо до роботи! Нам знадобляться фарби, пензлі, ємності з водою, старі тарілки або миски, і які ми будемо використовувати як палітри для малювання, шаблони для виготовлення візерунків та аксесуарів для побалування.

В: Ну, потрібно багато ... 

Б: Так, здається, зробити такий комод легко. Але це дійсно вимагає багато часу, готовності і, звичайно, приємної ідеї для перетворення. 

** В: ** Пошарпаний шик, чи не так?  ** В: ** Я не кажу «ні», але вам слід відповідати стилю комода, що з’являється, інтер’єру, в якому ...

В: А пошарпаний шик, чи не так? 

Б: Я не кажу “ні”, але вам слід відповідати стилю комода інтер’єру, в якому буде стояти такий комод. Тому що ми хочемо, щоб це був орнамент, і це спотворення вже є в історії;) Наш комод буде трохи стосуватися марокканського стилю.

В: Ну так. То з чого ми починаємо? 

Б: Перший етап, шановний, це ретельне промивання та знежирення предмета. Для цього я використовую сіре мило, губку та воду. Пізніше висихання і ми можемо фарбувати.

В: Ми не натираємо його наждачним папером? 

B: При використанні крейдяних фарб це не потрібно. Вам не потрібно витирати або грунтувати. Це, безумовно, полегшує та пришвидшує роботу. 

Етап другий: фарбування всього комода основним кольором. Кількість шарів залежить від ефекту, якого я хочу досягти. Це стосується і інструменту, яким я буду малювати. Я можу отримати гладку поверхню, намалювавши валиком. Мені особисто подобаються сліди пензля на поверхні.

Третій етап: розпис візерунків та декорацій. Після повного висихання фарби (близько 2-3 годин) ми можемо застосовувати шаблони та малювати малюнки. Я для цього використовую губки для макіяжу. Їх гладка поверхня та можливості поглинання дозволяють точно працювати з шаблоном. 

** Четвертий етап: ** захист поверхні.  Тут у нас є два популярних способи: ми можемо нанести віск або пофарбувати меблі.  ...

Етап четвертий: захист поверхні. Тут у нас є два популярних способи: ми можемо нанести віск або пофарбувати меблі. Я змішую ці техніки. Я покриваю лаком стільницю, яка більш схильна до подряпин або плям (склянку з гарячою кавою на місці), і вощую фасади та боки ящика. Епіляція воском вимагає більшої роботи (нанесення, висихання, полірування), але вона надає чудовий, ніжний блиск і робить меблі м’якими, навіть благородними на дотик. 

Заключна фаза: балування. У випадку з нашим комодом я замінив старі ручки на чудові керамічні ручки. Ноги також кваліфікувались для обміну. Пропорція комода була занадто важкою, заміна ніжок зробила комод більш струнким і, отже, пропорційним. 

Якщо шухляди всередині непривабливі, ви можете покрити внутрішню сторону папером або шпалерами. Я особисто використовую вінілові шпалери, оскільки вони водонепроникні. Завдяки цьому ви можете протерти інтер’єр вологою ганчіркою. Моєю приказковою глазур’ю на торті стануть чарівні маленькі пензлики, підвішені на ручках. Вони додадуть комоду нотку розкоші! 

В: Подивіться, переробка відбулася не так дешево.

Б: Це завжди стосується першого предмета меблів, але не хвилюйтеся, для наступної переробки залишилось багато матеріалу.

В: Що ми будемо робити другий комод?

Б: Звичайно , це дуже весело, і в той же час створюється справді унікальний предмет меблів! 

** Підсумок витрат на перетворення: ** Крейдяна фарба Енні Слоун: вартість використаних фарб становить близько 60 злотих. Віск: Енні Слоун ...

Короткий зміст витрат на конверсію:

Крейдяна фарба Енні Слоун: вартість використаних фарб становить близько 60 злотих 

Віск: Енні Слоун, ми використовували його приблизно 10 злотих

Полікольорова золота фарба: використовується приблизно за 4 злотих

Керамічні ручки: вартість від 7 до 20 злотих (наші придбані в TK MaxX за 50 злотих)

Дерев’яні ніжки: ми витратили 36 злотих (Касторама)

Шаблони малювання: 24 злотих за один дизайн, ми використали два дизайни на загальну суму 48 злотих - www.fafame.pl 

Шпалери: для склеювання шухляд (вініл) 50 злотих за 3,24 рулону 10 м; вартість використаних шпалер 16,20 злотих