Чи плануєте ви ремонт ванної кімнати в 2020 році? Подивіться майбутні тенденції!

Чи плануєте ви ремонт ванної кімнати у 2020 році? Обов’язково ознайомтесь із останніми тенденціями облаштування ванних кімнат. Вони суттєво змінилися порівняно з чинними у 2019 році. Цього року у ванних кімнатах переважатиме синій колір, який Pantone оголосив кольором 2020 року. Що ще підготували для нас дизайнери інтер’єру у найближчому році? Як облаштувати модну ванну? Ми шукаємо відповіді на ці та інші питання щодо інтер’єру ванних кімнат з торговою маркою Cersanit. Надихайтеся разом з нами!

класичний синій

Гарячий тренд: класичний синій у ванній

Наприкінці кожного року Американський інститут Pantone обирає колір наступного року. Це часто задає тенденції як у моді, так і в дизайні інтер’єру. Колір року домінує в дизайнерських проектах, доповненнях та аксесуарах. Інтер’єри, натхненні ним, є наймоднішими та найсучаснішими. Наступний рік - 2020 пройде під знаком Classic Blue. Це повинно символізувати мир, впевненість у собі, прагнення до стабільності та життєвих основ у непевні часи, а також технологію, яка входить у життя кожної людини зі зростаючою сміливістю. Експерти Pantone також вважають класичний синій синонімом елегантності в чистому вигляді. Класичний синійце також ідеальний вибір для інтер’єру ванних кімнат. Відтінки синього дуже добре вписуються у ванні кімнати будь-якого стилю. Це знає бренд Cersanit, який вже підготував колекції плитки для ванної у блакитних відтінках . Пропозиції включають синій темно-синій, стильний бірюзовий і ніжний блакитний. Як використовувати класичний синій в облаштуванні ванної?

Синя ванна кімната в еко-стилі

Натхнення природою дедалі більше відзначається в тенденціях розташування, і ванні кімнати, які стануть модними в 2020 році, є прекрасним прикладом . Все, що стосується екології та природного середовища, буде в інтер’єрах зверху . Тому домінуватимуть рослинні мотиви, а також плитка для підлоги та стін, що стосуються природи. Їх буде багато в колекції Zambezi , яка натхнена Африкою. Колірна палітра включає м’які відтінки слонової кістки, витончену зелень, натхненну африканськими саванами, та сильний темно-синій колір, що викликає небо. Колекція Zambezi від Cersanit пропонує 3 типи плитки: гладку, структурну, у двох варіантах - кожна з матовим покриттям.

Синя мозаїка у ванній кімнаті

У модній ванній буде мозаїка . У наступаючому сезоні вона стане головною прикрасою ванної кімнати. Однак модна мозаїка буде далеко не класичною формою крихітних квадратів. Стіни вирізняються сучасними шестикутниками або чарівною цеглою, яка завершить обстановку ванної кімнати в стилі лофт. Колекція Color Blink від Cersanit стане ідеальним вибором для промислових інтер'єрів . Він пропонує як гладку базову плитку, так і структурні та оригінальні мозаїки у формі так званої Козирки, всі в модних блакитних відтінках цього сезону . Бірюзову мозаїку можна поєднувати з бежевим або кремовим.

Мозаїка у ванній також може приймати стиль ретро або бохо, тобто зберігати форму трикутників, що підкреслює дизайнерську концепцію та геометричні форми. Мозаїчний візерунок можна використовувати на підлозі ванної кімнати або її фрагментах, наприклад, у зоні душу, що дозволяє відокремити певні зони в інтер’єрі . Також він буде чудово виглядати біля дзеркала або як заповнення поверхні над шафами. Міні-формат плитки ідеально підходить для невеликих ванних кімнат у багатоквартирному будинку і надає їм характер.

Широкоформатна плитка класичного синього кольору

Тенденції ванних кімнат 2020 року не забувають про шанувальників сучасних інтер’єрів. Для них вони підготували широкоформатну XXL плитку . Вони ідеально підходять для просторих ванних кімнат. Вони не тільки красиві, але і практичні. Вони сподобаються людям, які не збираються щодня прибирати інтер’єр ванної кімнати та видаляти бруд із суглобів.

Плитка з такої колекції, як Gravity від Cersanit - також ідеальний вибір для ванної кімнати у стилі гламур. Помістивши на стіну, вони будуть виглядати елегантно і розкішно. Стильний темно-синій у поєднанні з ніжним білим і доповнений золотистими аксесуарами створить ванну кімнату прямо з фільму «Великий Гетсбі». Крім того, бренд Cersanit у колекції Gravity використовував атласне покриття , яке надзвичайно стильно. Колекція включає як гладку плитку, так і плитку з ніжним геометричним малюнком та яскраво вираженою структурою.

пастельні аксесуари у ванній

Пастельна ванна кімната

Прохолодний м’ятний, запашний персиковий, солодко-рожевий або оригінально-хлоп’ячий блакитний з колекції Stone Flowers, присутні в декорах - пастельні кольори - ще одна тенденція у ванних кімнатах 2020 року . У поєднанні з білим і сірими вони принесуть у ванну кімнату теплу і затишну атмосферу і зроблять інтер’єр кімнати розслаблюючим і розслаблюючим. Легкий блюз, рожевий колір або м’ята - чудовий вибір для невеликих ванних кімнат, які слід оптично збільшити . Ви можете запросити пастель для ванної на підлогу або стіну. Ідеальним доповненням пастельної ванної кімнати в ніжних блакитних або ніжних трояндах будуть білі будівлі та меблі в цьому кольорі.

Сучасні технології, тобто зручність насамперед

У модній ванній кімнаті 2020 року знайдуть місце не тільки модні відтінки синього, але і технології. Туалети без обідків , туалети для душу , мінімалістичні зливні тарілки або безконтактні змішувачі для умивальників - це символ інновацій та зручності у сучасних ванних кімнатах зверху. Представлені рішення в першу чергу призначені для підвищення комфорту та безпеки у домашній ванній.

Тенденції ванних кімнат 2020 року обіцяють бути надзвичайно інтригуючими. Наймоднішими будуть інтер’єри, витримані у варіаціях синьо-зелених відтінків. Ці кольори будуть відображатися як в інтенсивних відтінках, так і в ніжних, пастельних відтінках. У поєднанні з бежевим та білим вони додадуть ванним кімнатам затишний вираз, тоді як у поєднанні з золотом вони дозволять облаштувати стильну ванну, другою назвою якої буде елегантність. Нові колекції настінної та підлогової плитки від Cersanit допоможуть у створенні красивих та модних ванних кімнат у 2020 році.