САУНА S1 KLAFS - САУНА МАЙБУТНЬОГО

Всі ми чули про корисний вплив саун на наше здоров’я та самопочуття. Перебування в жаркій кімнаті - ідеальне рішення не тільки для спортсменів, але і звичайних користувачів. Зрештою, для багатьох з нас сауна - найкращий спосіб розслабитися, форма відволікання від поточних справ і засіб для напружених м’язів або сухості шкіри. Особливо взимку, давайте подбаємо про наш комфорт і влаштуємо справжній спа-салон у своєму будинку. На відміну від зовнішнього вигляду, мрія про приватну сауну вже поруч. Нам не потрібен великий простір або окрема, спеціальна кімната в нашому будинку.

Сауна S1 KLAFS - це інноваційна концепція, яка буде добре працювати в будь-якому інтер’єрі - як у вітальні, спальні, так і в офісі. Це перша в світі сауна, розмір якої можна змінити одним натисканням кнопки. Збільшує глибину з 60 до 160 см всього за 20 секунд. Варто внести трохи розкоші у свій будинок, не втрачаючи цінного, облаштованого простору.

Сауна, яка займає мало місця? Можливо!

Сауна S1 - це інноваційне, унікальне рішення, яке, як і об'єктив телескопа, змінює свої розміри. Спочатку він глибиною лише 60 см, тому він не займає більше місця, ніж традиційний предмет меблів. За 20 секунд ми можемо збільшити його до 160 см, пропонуючи достатньо місця для релаксації. Сауна KLAFS S1 - перша сауна, яка вписується в будь-який відкритий простір, незалежно від її розміру.

Сегменти, які збільшують глибину втричі, безшумна технологія, яка може бути використана на будь-якій поверхні, знайде своє застосування в будь-якому приміщенні. Завдяки запатентованій системі eMove Technology ми впевнені, що це унікальний і єдиний у своєму роді продукт. Ще ніколи не було так просто створити власну зону відпочинку!

Простий рецепт зони домашнього відпочинку

Будь то в будинку, в багатоквартирному будинку, у міському мансарді чи на дачі - для економії простору S1 у найменшому вигляді потрібно лише 1 м², щоб одним натисканням кнопки стати справжньою зоною відпочинку на 2,8 м². Дивно, але для найбільшої закритої моделі потрібно лише 1,4 м² вільного простору та менше 4 м², щоб насолодитися повною функціональністю користувача.

Сауна S1 має три розміри, п’ять різних стилістичних конструкцій та чотири різні фасади. Завдяки цьому ми можемо пристосувати його до будь-якого розташування та стилю. Гармонійний дизайн в поєднанні з невеликими розмірами дозволить прийняти розслаблюючу ванну в будь-якому місці, зберігаючи при цьому функції кімнати. Як результат, гостьова кімната, кабінет, спальня, тренажерний зал не втратять свого теперішнього характеру.

Ідеальний відпочинок з турботою про довкілля

KLAFS дбає про високу якість своєї продукції. Як результат, сауна S1 використовує деревину канадської ялиці без сучків, яка рівномірно віддає тепло. Можливість оздоблення інтер’єру S1 горіховим або липовим деревом, що позитивно впливає на серцево-судинну систему, є величезною перевагою, яка впливає на комфорт та естетику зони відпочинку. Комфортна та ергономічна сауна може забезпечити розслаблення двох людей, які лежать поруч, завдяки альтернативному обладнанню з додатковим розкладним диваном.

На додаток до гарної обробки та стилю, сауна S1 також оснащена плитою VARIUS, яка може бути оснащена додатковою системою SANARIUM®. Завдяки цьому наша сауна може мати до п’яти форм купання: класичну сауну, тропічну ванну, ванну з повітряним повітрям, ароматичну ванну та ніжну парову лазню.

Варто також згадати технології, що використовуються у виробництві сауни S1, які зменшують негативний вплив на навколишнє середовище. Конструкція стійкості каркаса S1 - надзвичайно міцна дерев’яна конструкція, яка використовувала на 2/3 менше сировини. Як результат, модель S1 на 40% легша за традиційну сауну. Думаючи про навколишнє середовище, ви не можете ігнорувати питання енергетики. Завдяки вентиляційному модулю SCC (Save Clean Condensat), який додатково сушить і очищає повітря, сауна S1 використовує до 30% менше електроенергії.

Пам’ятайте, що це не єдині переваги та зручності сауни S1. Детальна інформація про модель S1 та конфігуратор, що пропонує до 150 варіантів кабіни, доступна на веб-сайті www.klafs-s1.com, а незабаром також на www.klafs.pl.