archiDAY - запрошує фахівців

archiDAY 2019 - галузева подія для архітекторів та дизайнерів інтер’єрів, дизайнерів, декораторів, стилістів, декораторів будинків, що відбулася 3-6 жовтня 2019 року на виставці Ptak Warsaw Expo в рамках ярмарку Варшавських будинків.

Протягом цьогорічного ArchiDAY 2019 відбудуться численні семінари, лекції, шоу та інтерв’ю. Понад 40 із них заплановано на головній сцені. про ринок офісів та контрактів (pConDAY), про маркетингові інструменти для архітектурних бюро, залучення клієнтів та сервісне обслуговування, а також проживання вдома та стиль інтер’єру. Вони будуть розповідати про свій досвід, серед іншого Сотирис Пантопулос (Digital Effect Design Studio), Якуб Маєвський та Лукаш Пастушка (MooMoo Architects), Кристина Міколайська та Іда Міколайська (Mikołajska Studio) та Марта Черкіз (Marta Czerkies Home Designer). Ведучими головної сцени будуть: Мальвіна Морелевська (проект Mimo), Мартина Банащук (B-Design), Єнджей Турант та Ізабелла Дембек (Akademia Stagingu).

Семінари, тренінги, консультації

Натхненні бесіди про продукти та рішення відбудуться у студії ArchiDESK. Гості матимуть можливість познайомитися з винятковими людьми, які із захопленням створюють свої бренди. Трансляції розмов також будуть доступні на платформі archidesk.pl. Співбесіди та зустрічі в студії archiDESK проведуть: Іза Гемзала (ProstyPlan.pl), Юстина Сійка (HSH PR), Мацей Турський (Futunext).

На всі 4 дні заходу було заплановано проведення семінарів з безкоштовного програмного забезпечення, тобто SketchUp + VRay, pCon Planner та Archicad!

Як частину інтерактивного виставкового простору, ми побачимо, серед іншого Розширені рішення та рішення віртуальної реальності, зона "Хто запитує, не збивається", де архітектори та дизайнери зможуть, зокрема, проконсультуватися з фахівцями «Як добре презентувати своє портфоліо в Інтернеті» (консультації Зузанни Домінув / Домашня книга) або «Як оптимізувати рекламні кампанії у Facebook» (Piotr Płuciennik / Profundo). Все це є частиною інтерактивного простору головного партнера цьогорічного видання archiDAY - Центру дизайну інтер’єру Domoteka.

Розмови та створення мереж

archiCAFE цього року у новій, збільшеній версії! Це місце для переговорів, спілкування в мережі, смачної кави з живою музикою, де разом із шеф-кухарем Томашем Гасьореком гості archiDAY проведуть кулінарну подорож смаками світу, а запрошені спікери розповідатимуть про свої натхнення та спостереження в сюжетах із серії "Архітектор на дорозі". Ми запрошуємо вас до зони archiCAFE від імені брендів Jura, Bora, Hansgrohe та Vestfrost.

Патроном цьогорічного видання archiDAY 2019 є Homebook.pl, а також партнери Центру дизайну інтер’єру Domoteka та торгових марок Hansgrohe та Röben Polska.