Автоматична терасна покрівля - як це працює і чому варто вкладати гроші?

Шукаєте терасний дах, який забезпечить приємний затінок у спекотний день та захистить від дощу та вітру в негоду? Водночас, чи хотіли б ви, щоб його регулювання було швидким та простим? Автоматичні перголи будуть найкращим рішенням для вас ! Ми перевірили, як вони працюють, чим відрізняються їхні окремі моделі та які сади їм найбільше підійдуть.

Маленькі тканинні парасольки для покрівлі тераси давно забуті! В даний час все більшої популярності набувають стійкі, закриті конструкції, які служать садовою альтанкою або дахом домашньої зони відпочинку. Всі перголи та тенти не тільки захищають терасу від змін погодних умов, але й прикрашають будинок та сад. Їх останній, найбільш інноваційний варіант - це автоматичні перголи з дистанційним управлінням , які можна знайти в пропозиції бренду Tarasola .

Як працює автоматична покрівля тераси?

Тераса з автоматичним управлінням - це інноваційна терасна покрівля , яка є невід’ємним елементом кожного сучасного будинку. Вбудована система дозволяє закрити або відкрити дах та відрегулювати затемнення штор. За допомогою доданого пульта дистанційного керування ви також можете керувати освітленням перголи та вбудованою в нього аудіосистемою.

Завдяки цьому ви можете створити на терасі умови та атмосферу, про які ви мрієте і що вам потрібно: в спеку ви забезпечите приємну прохолоду або відкритий простір, ідеально підходить для засмагання, а в похмурий день ви захистите себе від дощу чи вітру. Дах також корисна для вечірніх зустрічей у саду з родиною чи друзями. Всякий раз, коли вам захочеться: ви можете відкрити його дах і помилуватися прекрасним зоряним небом, або закрити його, створивши таким чином затишну, закриту зону.

Сучасна система управління та інноваційні рішення

Великою перевагою автоматичних дахів є їх легка та дуже інтуїтивна експлуатація. Керувати ними можна за допомогою стандартного пульта дистанційного керування або спеціального додатка для смартфона, що дозволяє змінювати положення даху з будь-якого місця, також ззовні будинку. Отже, накривати терасу чи покривати її надзвичайно просто і не вимагає читання складних інструкцій. Більше того, під час його використання не потрібно механічно регулювати жалюзі та ролети. Система зробить це за вас! Тож ви можете забезпечити собі тінь або світло, які вам потрібні, не встаючи з садового дивана чи шезлонга.

Якщо ви знайомі зі сценарієм , в якому, під час дощу, ви поспішаєте додому , щоб зібрати меблі, пральня та подушки з тераси - ви також зацікавлені в інноваційних рішеннях , що надаються автоматичних альтанками по Tarasola . Вбудований інтелектуальний датчик дощу реагує на зміну погоди. Під час дощів дах автоматично закривається, захищаючи таким чином предмети, залишені на терасі, від води.

Покрівля тераси як сучасне оздоблення будинку та саду

Не слід забувати, що крім своїх практичних функцій, покрівля тераси виконує ще й декоративну функцію. Тому його зовнішній вигляд повинен відповідати як зовнішньому вигляду будинку, так і всій садовій композиції. У фірмовому магазині Tarasola ви можете знайти безліч цікавих моделей, які дозволять вам створити надзвичайно модне і сучасне місце для відпочинку на терасі. На вибір є два типи покрівлі - ламельні та тканинні, а також окремі перголи та прилеглі до стіни будівлі.

Терасні дахи в мінімалістському стилі, такі як TARASOLA FLAT , TARASOLA ELEGANCY або TARASOLA TECHNIC, найкраще працюватимуть в сучасних аранжуваннях . Вони мають прості конструкції, позбавлені зайвих прикрас, що чудово вписується в елегантні композиції. У садах у сільському, скандинавському або бохо стилі будуть виглядати моделі з більш ніжним характером, наприклад: TARASOLA LIGHT або TARASOLA CUBIC . Їх прості форми стануть ідеальним доповненням до затишних та ідилічних композицій. З іншого боку, там, де переважають промислові елементи, наприклад TARASOLA LOFT з характерною конструкцією з двосхилим, трикутним дахом.

Терасні дахи не тільки для великих садів

Існує думка, що забудовані дахи працюватимуть лише в садах з великими площами. Тим часом їх також можна успішно використовувати на менших ділянках. Досить підібрати садовий павільйон з відповідними розмірами та пристосувати його розмір до індивідуальних потреб. У випадку з автоматичними перголами важливо, щоб завдяки регульованим жалюзі ви самі вирішили, чи створюватимете закриту конструкцію, що оточує зону відпочинку, чи більш відкритий простір, який легко поєднується з садом.

Автоматичне покриття даху для тераси - це інноваційна пропозиція, яка забезпечить найвищий комфорт під час відпочинку в зелених околицях. Водночас це буде дуже стильна прикраса для дому, яка дозволить створити цікаві, сучасні композиції. Безсумнівно, пергола із системою регулювання її даху та стін є рішенням, яке може бути надійним для майбутнього. Ймовірно, незабаром звичайні конструкції з механічно регульованими елементами увійдуть в історію і їх замінять «розумні» дахи .