Архітектурний бетон в спальні - тенденції та натхнення

Бетон - синонім сучасності. Все частіше він з’являється в садах як елемент малої архітектури, на фасадах будинків та прикрасах інтер’єру. Захоплені нею архітектори та дизайнери із задоволенням використовують гнучкий декор. На додаток до настінних творінь та фантазій меблів, ми можемо знайти його на підлозі тераси, а також у більш сміливих стилізаціях на підлозі чудового внутрішнього дворика. Добре просочений, він чудово підійде як стільниця або плитка для ванної - одним словом, ідеально.

Бетон - це вже не очевидна прикраса. Сучасний декор може здивувати та порадувати можливостями розташування. Ми можемо поєднувати його із зеленню садів або наявними в квартирі матеріалами - деревом, склом, металом та натуральними тканинами. Тому ми вибираємо його охоче і із задоволенням вносимо всередину. У цій статті ми представимо незвичайні композиції, які можливі в спальні. Разом із Jadar, творцем бетонних плит, нагороджених престижною нагородою, ми запропонуємо, як влаштувати унікальний стиль кімнати відпочинку.

Бетон на стіні спальні - як і чим прикрасити?

Спальня - це місце тиші і спокою. Строкаті аксесуари та яскраві кольори не обов'язково підійдуть для цього. Приглушені кольори - найкращий спосіб облаштувати інтер’єр, що спонукає до розслаблення. Саме тут архітектурний бетон ідеально поєднується, часто додаючи трохи авангарду та різноманітності до не дуже вражаючого стилю. Першим кроком у стилістиці з бетону є стіна, але не та, яку ми собі уявляємо - холодна, сталева та сира. Бетон у вигляді стінових панелей може стати затишним доповненням і цікавою композицією над підголівником ліжка.

спальня з кольоровим бетоном на стіні

Чудовою ідеєю для обробки спальні є бетон у вигляді асиметрично розташованих барвистих стінових панелей. Мозаїка різних розмірів та кольорів декору була гарячою тенденцією останніх місяців.Поверхня привертає увагу і в той же час ідеально поєднується з теплими коричневими та бежевими відтінками, які можна побачити в дерев’яних аксесуарах - підлозі, рамі ліжка, шафах, гардеробі. Це не єдині поєднання - білий і сірий кольори декоративної стіни чудово поєднуються з білосніжними меблями або стінами, пофарбованими світлою фарбою. Крім того, ми можемо скрасити його та додати трохи елегантності за допомогою срібних та золотих акцентів. Завдяки цьому лише за допомогою однієї стіни ми можемо облаштувати спальню в будь-якому стилі - від індустріального, до гламурного, сучасного чи скандинавського. Все залежить від обладнання, яке ми обираємо.

Піонером нового погляду на бетон є виробник Jadar, який помітив дивовижну красу та гармонію матеріалу, створивши красиві декори стін та оригінальні меблі. Symphony - продукт, нагороджений Золотою медаллю MTP за інновації та найвищу якість. Як і 3D бетонні панелі, це цікава альтернатива традиційному облицюванню стін та фасадів. "Ми надзвичайно задоволені тим, що наш продукт був нагороджений такою престижною та впізнаваною нагородою, як Золота медаль МТР. Записи Symphony отримали позитивні рекомендації від журі конкурсу, що складається з найкращих експертів. Важко краще підтвердити сучасність та інноваційність наших виробів для оздоблення інтер'єру" -говорить Анна Малік-Якубовська, менеджер з маркетингу Jadar Sp. z o. o. Записи Symfonia дозволяють нам створювати будь-яке творіння - від тонкого сірого до чуттєвого поєднання різних кольорів та поверхонь. П'ять різних форматів, дві структури - гладка і пориста, чотири кольори - це задоволення для любителів різноманітності та гнучкості. Новинка в пропозиції Jadar - це бетонні плити 3D. Це поєднання класичного та сучасного. Три формати та два кольори - білий та чорний - ідеально впишуться в сучасний дизайн спальні.

Пам’ятайте, що геометрія - надзвичайно модний мотив. Сіра стіна в один тон може виглядати красиво, але якщо ми її добре складемо, наприклад, цеглою або декоративною конструкцією. Найпривабливіше - це барвиста композиція. Все частіше ми представляємо цікаву гру в квадрати, кубики, трикутники та кола, які панують не лише на стінах, а й у повсякденних предметах. Крім того, нам дуже сподобався колір. Ми любимо поєднувати тонкі сірі та сильні акценти. Коли ми прикрашаємо головку ліжка бетонною стіною, ми не можемо забути про жовті подушки або синє покривало.

бетонний предмет меблів в інтер’єрі

Бетонні меблі та прикраси в спальні - що вибрати?

Бетонна стіна виглядає вражаюче, але що, якщо ваша спальня вже давно прикрашена цеглою, і ви мрієте про бетонне доповнення? Для любителів сучасності та ефектних мансард, ідеальним рішенням може стати Jadar Kubik з архітектурного бетону. Це оригінальне, унікальне доповнення інтер’єрів та садів. Це може стати тумбочка, поличка, сидіння, ажурна стіна, яка тонко відокремлює інтер’єр студії, і навіть квітковий горщик. Завдяки наявності в чотирьох кольорах: сірому, чорному, слоновій кістці та білому, він чудово впишеться в інтер’єри в різних стилях. У той же час, ми підберемо його під оригінальне узголів'я, виготовлене із дощок Symfonia або 3D, якщо виберемо таку комбінацію. Kubik як приліжкова тумба легко помістить ваші улюблені журнали, а як оригінальна шафа для книг стане прекрасною обстановкою для книг.

При обробці бетоном, будь то меблі чи стіни, ми не повинні забувати розподілити вагу. Не будемо вирішувати занадто багато елементів. Для цього вибирайте легкі тканини, ніжні конструкції ліжок, живі квіти. Завдяки цьому ми будемо почувати себе спокійно і спокійно всередині.

Скло, дерево, цегла, метал, конгломерат, кераміка, бавовна, льон - немає матеріалу, який не підходив би до бетону. Не колір. Завдяки універсальним сірим, білим і чорним кольорам основа у вигляді бетонної стіни або меблів завжди буде ідеально підходити для інтер’єру. Досить додати дерев’яні акценти, блискучі дзеркала, м’які тканини, щоб додати спальні затишку і делікатності. Шукаючи оригінальні рішення для вашого будинку та саду, варто відвідати Jadar. Бренд не раз здивує вас своїм інноваційним дизайном та винахідливістю. Серед новинок ми можемо знайти тривимірні плити або шестигранні бетонні плитки.