Як оформити двокімнатну квартиру ергономічно, модно і недорого?

Влаштування невеликої квартири завжди може бути складним завданням. Окрім привабливого стилю, правильно підібраної кольорової палітри та добре продуманого освітлення, він повинен насамперед мати функціональні рішення. У статті нижче ми представляємо реалізацію двокімнатної 43-метрової квартири, в якій ергономіка відіграє величезну роль. Завдяки дизайну архітектора Касі Галь, інтер’єри дуже зручні, світлі та, що не менш важливо, оброблені відповідно до попередньо узгодженого бюджету. Переконайтесь самі!

Ергономічний зал

Двокімнатну квартиру було дещо простіше облаштувати через свої розміри. У великій залі був ряд просторих шаф, що доходили до стелі. Варто зазначити, що меблі надзвичайно стримані, завдяки чому інтер’єр здається візуально більшим. Окрім цього, у залі також є шафа для взуття, настінна вішалка та велике настінне дзеркало, яке додає ще більше світла та світла до композиції.

Комфортна вітальня з міні-кухнею

У прямокутній вітальні архітектор створив місце для зручного куточка для відпочинку, а також їдальні та дуже практичної Г-подібної кухонної нитки. Відповідно до законів ергономіки, т. Зв робочий трикутник - найкращий спосіб облаштувати функціональну кухню. Варто зазначити, що, як і в попередньому проекті, обідній стіл став довільним зв'язком між двома зонами. Зона відпочинку додатково "відокремлена" пухнастим кошлатим килимом.

Когерентне розташування

Дизайнер зважився на дуже зручний тримісний диван модного сірого кольору та низький двоповерховий журнальний столик. Варто додати, що диван має спальну функцію і ємність для постільних речей. Перед кутом відпочинку є спеціальна шафа для аудіо- та відеоприладів. Кожен з предметів меблів ідеально гармонує з облаштуванням кухні, де, крім кольору натурального дерева, блищить сірий, чорно-білий. Вся справа витримана в сучасному варіанті скандинавського стилю, який ідеально підходить для невеликих інтер’єрів. Водночас варто згадати, що ціна на загальний дизайн квартири включає як придбання меблів та побутової техніки, так і працю професіоналів.

Архітектор інтер’єру - Кася Гал Архітектор інтер’єру - Кася Гал

При облаштуванні невеликої площі надзвичайно важливим є правильне розташування ламп. Перша і найважливіша порада - сильне верхнє освітлення теплим кольором 3000k або 2700k - освітлений простір буде виглядати більшим, а завдяки вибраному кольору затишним. Якщо ми маємо три функції в невеликому просторі: вітальня, кухня та їдальня, як і тут, виберіть одну точку з декоративною лампою, а в інших використовуйте більш нейтральне освітлення. У такому невеликому просторі три різні привабливі лампи не будуть виглядати добре і спричинять непотрібний хаос. Іншим важливим питанням є коридор - для довгих вузьких коридорів я рекомендую світильник з рухомими точковими світильниками, який спрямований в різні боки, буде добре освітлювати простір і робити його візуально ширшим.

Затишна спальня

У маленькій спальні головну роль відіграє широке ліжко з високим оббитим узголів'ям ліжка. Окрім цього, в інтер’єрі є акуратні прості тумбочки, ідеально підходять для зберігання зручних дрібничок. Завдяки введенню тканин з різною фактурою в інтер’єр та стельовому світильнику з тканинним абажуром, розташування спальні надзвичайно затишне та жіночне.

Функціональна ванна кімната

Облаштування ванної кімнати - це також глибока данина скандинавському стилю. Як і в інших кімнатах, підлога прикрашена елегантною імітацією дерева, плитка, а стіни - модною моделлю метро. Ванна кімната, хоч і простора, виглядає ще більшою завдяки вражаючому дзеркалу над умивальником та скляною душовою кабіною. В останньому варто звернути увагу на особливу зручність - функціональну лавку. Щоб ванна кімната набула дизайнерського вигляду, дизайнер вирішив використовувати довгий умивальник стільниці, широкі обідки якого також служать стільницею.

Представлений проект надзвичайно зв’язний, свіжий і позачасовий. Дизайн інтер’єру постійно повертається до далекої Скандинавії, де квартирами керують простота, ергономіка та природні матеріали. Як виявляється, ви можете відчути приємний вітер північного вітру також у своїй польській квартирі, і при цьому не напружувати своє терпіння та ресурси гаманця.