Який гриль вибрати? Подивіться наші пропозиції та станьте майстром барбекю

Дні стають довшими, вечори стають теплішими, а в повітрі лунає ніжний запах запечених делікатесів. Це означає лише одне: ми починаємо чудовий мангал! Однак до того, як сезон барбекю стартує назавжди, варто обладнати сад, ділянку чи терасу відповідним кулінарним обладнанням «під хмарою». Ми перевірили, які садові грилі будуть відповідати очікуванням кожного любителя страв на свіжому повітрі та на що звернути увагу при їх виборі.

Найважливіші особливості гарного мангалу для саду

Багато людей використовують для приготування їжі в саду найпростіші грилі - ті, що мають три тонкі ніжки та стандартну круглу решітку. Однак такі рішення - це придбання лише на один-два сезони. Матеріал, з якого виготовляються такі види мангалів, часто покривається іржею, а самі вони руйнуються.

Вибираючи обладнання для барбекю, яке буде служити нам довгі роки, варто звернути увагу на матеріал, з якого воно виготовлене. І решітка, і її корпус повинні бути виготовлені з міцних і стійких до корозії, високих температур та змін погодних умов матеріалів, таких як нержавіюча сталь або чавун. Також варто вибрати мангали, оснащені спеціальною кришкою. Це не тільки полегшить приготування їжі, але і захистить решітку від пошкоджень.

Іншим важливим аспектом є всі елементи, якими оснащений гриль . У найсучасніших моделях, крім основної решітки, є й інші відвернення, що полегшують приготування їжі, такі як: додаткові решітки, бічні конфорки, коса, шафи, полиці, умивальники і навіть холодильники. Вибираючи мангал для свого саду, варто врахувати, який із цих елементів буде найбільш потрібним, та пристосувати вибір до наших індивідуальних потреб.

Садовий гриль та розміри саду

Обладнання для барбекю часто є одним з найважливіших елементів вітальні на терасі або в садовій альтанці. Щоб забезпечити найвищий комфорт його використання, найкраще пристосувати його розмір до площі всієї зони відпочинку.

Невеликі моделі, такі як: садовий гриль CATANIA з 3 конфорками або садовий гриль Marroni Grills з 4 конфорками PALERMO, доступний у магазині Garden Space , краще підійдуть для невеликих земельних ділянок . Вони, безумовно, добре виконуватимуть свої функції, і в той же час допоможуть заощадити трохи вільного місця в саду.

Однак на великих терасах та у відкритих зонах відпочинку ми можемо успішно використовувати великі варіанти, оснащені безліччю додаткових функцій, таких як садовий гриль CARINI з 6 конфорками або садовий гриль CESARO з 6 конфорками . У таких приміщеннях також будуть добре працювати більш обширні кухні для барбекю , забезпечуючи максимальний комфорт під час приготування їжі на відкритому повітрі. Їх приклади - кухня SICILIA та кухня TRAPANI від Garden Space - одні з найкраще обладнаних садових грилів, доступних на ринку.

Гриль як декоративний елемент

Грилі для саду дозволяють готувати улюблену їжу «під хмарою» та урізноманітнити моменти, проведені на свіжому повітрі з родиною. Однак не слід забувати, що крім своєї практичної функції вони мають і декоративні функції. Решітка або садова кухня - невід’ємний елемент всієї зони відпочинку вдома. Отже, мангал повинен бути не тільки функціональним, але й добре виглядати на всій терасі.

Вибираючи модель для своєї ділянки, варто звернути увагу на її зовнішній вигляд. У магазині Garden Space ви можете знайти мангали різних форм, розмірів та кольорів. Крім того, всі моделі мають дуже сучасний вигляд, завдяки чому їх можна легко адаптувати під декор модно облаштованої тераси та саду.

Грилі на верхній полиці

На ринку представлені різноманітні садові грилі . Газові грилі , які є альтернативою вугільним або електричним аналогам, з сезону в сезон стають все більш популярними . Готувати страви на них так само просто, як на звичайній плиті на домашній кухні, і в той же час смак страв, приготованих на них, схожий на смак, отриманий на вугільному мангалі або вогні. Можливість регулювання полум’я дає нам додатковий контроль над процесом смаження, що значно полегшує приготування улюблених смажених смажених страв.

Які моделі відповідають очікуванням навіть найвимогливіших кулінарних фахівців? У Garden Space ви знайдете безліч інноваційних варіантів, які виводять гриль у саду на новий рівень!

Кухня BBQ TRAPANI - це великий пристрій оригінальної лінії Garden Space . Він складається з гриля на п'ять конфорок з робочою поверхнею 80 х 50 см і бічного пальника потужністю 3,5 кВт, а додатково він оснащений обертовою косою, раковиною, довгою стільницею, металевою кришкою із вбудованим термометром та декількома шафами та ящиками. Ця модель виконує всі функції, які щодня забезпечує кухня вдома. Завдяки цьому під час вечірки нам не потрібно бігати між садом та будинком, щоб приготувати їжу.

Ще однією з найпопулярніших моделей є газовий гриль CESARO . Він має 6 пальників, які дозволяють готувати навіть найвимогливіші страви, такі як стейк або біфштекс. Його решітка та весь корпус виготовлені з найякіснішої нержавіючої сталі. Завдяки цьому гриль не пошкоджується і є покупкою протягом багатьох років використання.

Меншим варіантом для садового гриля високого класу є гриль PALERMO , оснащений чотирма пальниками загальною потужністю 11,72 кВт. Завдяки можливості регулювання інтенсивності полум’я пальників та вбудованого в люк термометра, ви можете готувати на ньому будь-який тип їжі - від ніжних овочів на грилі до соковитих шматочків м’яса.

Харчування в оточенні зелені - ідеальний спосіб провести час з родиною чи друзями. Щоб зробити їх максимально смачними, а в той же час легкими та приємними в приготуванні, варто придбати хороший садовий гриль, який відповідатиме всім нашим сподіванням. Найкраще підійти до його придбання індивідуально і вибрати його відповідно до розміру нашого саду та наших потреб.