Тенденції інтер’єру на осінь-зиму 2015/16

Наймодніші інтер’єри в сезоні осінь-зима 2015/16 будуть теплими, затишними та повними природних матеріалів. Дізнайтеся про тенденції, які залишаться в наших будинках на деякий час!

Осінь і наступаюча зима не принесуть великих революцій в інтер’єр. Вони підкреслять красу модних палітр, сирого дерева, мармуру, натуральних тканин та рукоділля. Здається, все вже зроблено, але це буде в новій версії, трохи пастельної, трохи бохо і, звичайно, у супроводі золота.

Ось наймодніші тенденції дизайну інтер’єру на осінь-зиму 2015/16:

Пастелі

Восени та взимку до пастельних кольорів, що були в моді вже деякий час, додадуть новий відтінок - малинову троянду ала з молоком.

Чуттєвий оксамит

Що стосується тканин, то найбільш бажаним інтер’єром буде затишний, теплий оксамит і оксамит. Вони будуть працювати як у вигляді аксесуарів, таких як покривала, подушки, а також як оббивка меблів.

Густі переплетення

Вже кілька сезонів в’язання завойовує предмети інтер’єру - в’язання пуфів є хітом. Ця тенденція, замість відмирання, поширює свою сферу на: ткані килимки, в’язані гачком серветки, наволочки і навіть абажури з дуже товстої пряжі.

Сира деревина

Наймодніше використання дерева - це те, яке досі не застосовувалось у сучасному дизайні інтер’єру, наприклад: табурети з гілок, модульні конструкції з дощок і, звичайно, піддони - у природному, сирому стані. Дерево можна поєднувати з іншими матеріалами - наприклад, гумою, прозорим оргсклом, мармуром.

Золото

Як тенденція, вона регулярно повертається в інтер’єр. На зиму та осінь 2015/2016 він вийде у двох версіях - як чистому, так і у вінтажному стилі. Золотий келих стане хітом.

Бохо

В інтер’єрах будуть представлені улюблені богемою елементи: старовинні меблі, декоративні вироби “зроби сам”, декоративні рослинні та тваринні мотиви та етнічні елементи. Це має бути артистично, весело і нестандартно.

Нові сірі

Наймодніші відтінки - холодні, близькі до сталевих, з поєднанням синього та меланжевого сірого.

Кольоровий мармур

.... або кольорова кераміка, що нагадує його. Мармуровий візерунок зеленого та синього кольорів стане хітом. Отже, мармуровий візерунок з’явиться не тільки на корисних та декоративних посудах, але також на прикрасах, журнальних столиках, рамах дзеркал тощо

Тартан чи лоскут?

Обидва графічні мотиви будуть однаково модними в інтер’єрах. Їх можна ввести (звичайно, вибравши один візерунок, щоб уникнути хаосу) у вигляді шпалер, плитки, оббивки меблів, тканин або прикрас.