Як облаштувати сучасну білу кухню - 7 способів

Сучасні білі кухні завжди викликали надзвичайні емоції. Хтось їх любить, стверджуючи, що вони є дизайнерськими перлинами, повними функціональних рішень, інші вважають, що це естетичний інтер’єр, але позбавлений домашнього тепла. Ми однозначно належимо до першої групи!

На відміну від зовнішнього вигляду, біла кухня може мати багато облич. Лише від вас залежить, які добавки, кольори та матеріали ви додасте. Ви ближче до королеви мінімалізму? А може, ви мрієте про сучасну елегантну даму з модним натяком на гламур? Якщо ви все ще вагаєтесь, обов’язково перегляньте статтю нижче. Тут ми представляємо сім стильних способів створити кулінарне королівство, яке потопає в білосніжному.

Біла кухня в мінімалістичному варіанті

Прості форми, порожні вершини, без прикрас. Ось версія для людей, які люблять послідовні, суворі стилізації. Цей тип дизайну буде ідеальним, особливо в невеликих приміщеннях, які потребують оптичного збільшення. Сучасна конвенція любить нержавіючу сталь, тому ви можете успішно інвестувати в авангардна витяжка та набір дизайнерських побутових приладів. Освітлення? Звичайно стримано! Тож зверніться до галогенних фітингів, які забезпечують яскраве, прохолодне світло. Пам’ятайте, що таку кухню, крім того, що вона виглядає акуратно та естетично, дуже просто підтримувати в чистоті. Це, безсумнівно, варіант для тих, хто не любить трудомістке прибирання. Щоб полегшити роботу з прибирання, вибирайте меблі з матовим покриттям.

Біл любить бетон

Білі кухонні меблі чудово виглядають в сірому оточенні. Відповідно до останніх тенденцій, сірий колір можна ввозити в інтер’єр у вигляді бетонної плитки. Такі елементи не тільки стильні, але і надзвичайно довговічні. Тому їх можна успішно розміщувати як на стінах, так і на підлозі. Архітектурний бетон найкраще підходить для промислової, скандинавської або високотехнологічної конвенції. Слизькі, блискучі меблі додатково підкреслять її неправильну, сувору структуру, тоді як дерев’яні верхівки будуть розбивати холод.

Біла кухня в 3D-версії

Якісна плитка, прикрашена тривимірними візерунками, є справжнім хітом останніх місяців. Опукла структура плитки додає інтер’єру характеру та робить його візуально більшим. Цей вид обробки чудово підійде для білої кухні. Яскрава, монохромна плитка буде виглядати особливо привабливо між низкою стоячих та підвісних шаф. Молочно-блискуча поверхня буде додатково підкреслена правильно підібраним освітленням, наприклад, у вигляді сучасних світлодіодних стрічок. Цього сезону панують геометричні візерунки, тому ви можете вибирати серед плиток, прикрашених ялинкою, шестикутником або зірковим мотивом. Цей дизайн особливо улюблений сучасною білою кухнею, оформленою в дусі сканді.

З райдужним акцентом

Вам подобаються сучасні білі кухні, але без барвистих аксесуарів вам не обійтися? Це чудово! Пам’ятайте, що білий - це колір, який любить веселкові поєднання. Вона чудово ладнає як з енергійними неоновими вогнями, так і з романтичною, похмурою палітрою. Якщо ви мрієте про яскраву композицію з краєм, ви можете вибрати білий у супроводі чуттєвого рубіну або смачної сливи. Такі апетитні, глибокі відтінки будуть красиво виділятися на світлому фоні і зроблять кухню витонченою. Людям, які люблять веселі стилізації, ми рекомендуємо поєднувати білий з різнокольоровими вініловими шпалерами або барвистою плиткою. М’ята, оранжевий, синій, жовтий, фуксія ... Білий прийме будь-який з кольорів з розпростертими обіймами!

Гламурний шик

Мрієте про білу кухню з вишуканою ноткою? Додайте до цього смачного спалаху гламуру! Оригінальна дзеркальна плитка або комплект світильників з елементами з прозорого скла ідеально впишуться в сучасну просту побутову техніку. Якщо ви любите контрасти, ви можете піти на сильний чорний акцент. Блискуча чорна стільниця чорного струменя або смужка чорнильної плитки над стільницею зроблять кухню агресивною і надзвичайно стильною.

Щось для печей

Вам подобається білий, але ви думаєте, що білосніжна кухня сувора і незручна? Ставте на цегляну та дерев'яну обробку! Це дуже універсальні акценти, які будуть чудово виглядати навіть у сучасному інтер’єрі. Цегляна плитка може успішно жити над рядом стоячих шаф, а дерево на кухонних стільницях. Якщо вам подобаються сільські акценти, зупиніть свій вибір на стовпі з необробленого дерева та оригінальних балках на стелі. Ми гарантуємо, що біла кухня, оздоблена цеглою та деревом, за кілька хвилин стане привітним місцем, наповненим до країв домашнім теплом.

Білий із дзеркалом

Дзеркало на кухні - це смілива і незвичайна ідея, яка виглядає дуже цікаво. Однак ми маємо на увазі не дзеркало, укладене в класичні рами, а дзеркальні фасади шафи або дзеркальну мозаїку, приклеєну до стіни. Такий акцент виглядає фантастично на сучасній білій кухні! Дзеркало у супроводі яскравих поверхонь чудово відбиває світло, роблячи інтер’єр набагато яскравішим. Цей вид обробки ідеально підійде для невеликих темних кухонь, яким потрібно трохи блиску та розумні хитрощі, щоб оптично збільшити простір.

Білий - символ досконалості, чистоти, доброї енергії. Відповідно до принципів кольоротерапії, цей колір заспокоює та сприяє розслабленню. Тому біла кухня - чудовий вибір - вранці вона покращить настрій ароматною кавою, а ввечері заспокоїть келихом гарного вина.