Чому варто інвестувати у зовнішні рулонні штори?

Деякі кажуть, що вікна - це очі мансарди. Прямокутні або квадратні, прикрашені тентом або покриті тонкою фатою, вони пропускають багато світла, теплих сонячних променів або прохолодного місячного світла. Природа прекрасна, але іноді варто потягнутися до чогось, що захистить горище від несприятливих погодних умов.

Влаштовуючи квартиру на горищі, слід враховувати, що це приміщення, набагато більш схильне до впливу зовнішніх факторів, ніж, наприклад, квартира, розташована на першому поверсі. Влітку може бути спекотно, а взимку - гіркий мороз. Правильна теплоізоляція даху - це не все - дахові вікна повинні бути оснащені сучасними зовнішніми ролетними ролетами, які забезпечать вам блаженну близькість, а інтер’єр захист від примхливої ​​погоди. Виробник вікон і жалюзі VELUX це прекрасно знає!

Чому зовнішні ролети ідеально підходять і влітку, і взимку?

Зовнішні жалюзі мають ряд незаперечних переваг. Вони чудово підходять як для спекотної, так і для холодної погоди. Згідно з дослідженнями, ролети VELUX забезпечують на 97% захист від нагрівання горища. Це фантастичний результат, враховуючи те, яким жарким польським літом було останнім часом. Інвестувати в сучасні зовнішні ролети, що запобігають небесним температурам, надзвичайно вигідно - просто подумайте про витрати, пов’язані з кондиціонером або вентиляторами, які працюють цілодобово. Окрім жарких місяців, ролети працюють і взимку - вони позитивно впливають на теплоізоляцію, завдяки чому проживання прямо під дахом стає теплим і затишним. Варто зазначити, що виріб виготовлений з міцного лакованого алюмінію і перед тим, як надійде у продаж,проходить серію суворих випробувань в екстремальних умовах. Завдяки цьому VELUX може бути впевнений, що пропонує вам рольставні з тривалою довговічністю та безвідмовною роботою, які не бояться навіть найнеприємніших погодних умов.

Зовнішні жалюзі - тиша, безпека, естетика

Зовнішні жалюзі - це не тільки комфорт та сучасні рішення, а й турбота про безпеку домочадців. Бар'єр, який пристрій, безсумнівно, створює, є ефективним захистом від непроханих гостей. Крім того, ролети ретельно забезпечують конфіденційність та створюють сімейну атмосферу. Їх завдання - значно зменшити зовнішній шум і повністю затемнити інтер’єр. Завдяки цьому ви або ваша дитина можете легко пригостити себе відновлювальним сном - навіть у дуже сонячний день. Любителі вишуканого дизайну, котрі люблять красиві речі, теж не повинні розчаровувати - елегантний дизайн ролет VELUX неодноразово нагороджувався важливими галузевими нагородами, в тому числі Премія Red Dot Design Award та iF ПРИЗНАК ПРОДУКТУ ПРОДУКЦІЇ.

Як відкрити зовнішні ролети?

Виробник VELUX пропонує три різні способи відкривання жалюзі. Людям, які віддають перевагу ручне відкривання, напевно сподобається основний зовнішній рулонний затвор із ручним управлінням з можливістю встановити його у відкрите або закрите положення. Захист можна повністю підняти або опустити. Невикористана рулонна штора захована в касеті. Щоб натягнути його, відкрийте вікно і поверніть його на 180 градусів. Тоді стулка автоматично схопить край броні затвора. При закритті вікна рольставня автоматично розширюється вниз. Щоб втягнути рулонну штору, просто поверніть вікно ще раз на 180 градусів. Якщо ви почуєте клацання, ви можете бути впевнені, що штора відчепилася від стулки вікна.

Дизайнери VELUX також подбали про рольставні з дистанційним управлінням та електричним приводом, які доступні у вигідних цінових пакетах. Ролети управляються сенсорною панеллю VELUX INTEGRA®, яка постачається в комплекті з даховим вікном VELUX INTEGRA®. Сенсорна панель KLR 200 VELUX INTEGRA® забезпечує інтуїтивність та можливість дистанційного керування рольставнями. Керування жалюзі здійснюється з будь-якої точки кімнати, а також за допомогою функцій заздалегідь визначених програм, які відповідають, наприклад, за підняття та опускання рулонних штор у певний час. Якщо ви хочете, ви можете також керувати жалюзі вручну. Якщо у вас немає дахового вікна VELUX INTEGRA® з електричним приводом і ви хочете скористатися елементами керування рольставнями, спробуйте систему управління KUX 110.Завдяки цьому ви можете електрично керувати як декоративними, так і зовнішніми ролетами в класичних дахових вікнах з ручним управлінням. Тим, хто бажає повністю замінити ручну роботу дахового вікна на автоматичну, слід інвестувати в інноваційну систему управління KMG 100K, яка також включає датчик дощу.

Дизайнери VELUX не зупиняються на досягнутому, а також пропонують зовнішні ролети з дистанційним управлінням і водночас ... на сонячних батареях! Сучасна батарея, заряджена сонячною енергією, може накопичувати достатньо енергії для виконання до 600 робочих циклів. Завдяки цьому система працює навіть за відсутності сонячного світла, щоб зарядити акумулятор. Отже, рольставні на сонячних батареях не лише екологічні, але й розумні. Описана модель, як і електрична, управляється за допомогою пульта дистанційного керування, який входить до комплекту разом із ролетними заслінками.

Встановлення зовнішніх ролет - виберіть професіоналізм

Кожна зовнішня рулонна штора VELUX має детальну інструкцію з монтажу, але для Вашого комфорту та безпеки виробник рекомендує скористатися послугами професіоналів. Професійна допомога не тільки економить Ваш час, але й гарантує, що рольставні були встановлені відповідно до всіх директив. На веб-сайті VELUX ви можете знайти так звані локатор покрівельників, завдяки якому ви можете легко знайти рекомендованого підрядника у вашому районі.

Стародавні римляни та греки із задоволенням прикрашали вікна своїх будинків легкими шторами. Вони мали захищати від сонця, наполегливих комах та допитливих поглядів перехожих. У наш час зовнішні штори з гордістю займають почесне місце поруч із шторами. Сучасні, солідні та дизайнерські, вони швидко виявляться непримиренним щитом для вашого мансарди, а для вас - синонімом комфорту.