Стильна кухня в темних тонах, що є способом досягти ексклюзивного інтер’єру

Елегантність в інтер’єрах не означає відмову від затишного характеру, і модні кольори не завжди повинні асоціюватися з палітрою світлих відтінків. Темні кольори дедалі сміливіше виходять на ринок дизайну інтер’єру, який - де панує всюдисуща біла та ідилічна атмосфера - потребує сильних змін. Насичені тони замінюють сором’язливу пастель і присутні не тільки в представницьких салонах, але і на кухнях, де триває сімейне життя. Як використовувати їх у королівстві смаків та ароматів?

Щоб кімната набула пишноти, потрібно правильно жонглювати матеріалами - обов’язково якісними - та кольорами. Це весело для сміливих і прихильників, які не бояться влаштовувати виклики. Дуже легко перетнути кордон шику і перебратися за борт, тому, балансуючи по краю, варто покладатися на допомогу фахівців. Бренд Halupczok порадить вам, як перейти на темну сторону сильних відтінків і створити кухню для поціновувачів нестандартного дизайну. Переконайтесь самі!

Завжди модний чорний на кухні

«Маленька чорна сукня» - це завжди вдалий вибір, але чи спрацює така загадкова колірна гамма на кухні? У цьому елегантному - точно! Гладкі фасади меблів створюють таємничу ауру, в якій знайде своє місце не тільки одинак, уникаючи приготування їжі, але і впевнена в собі жінка, яка любить кулінарні експерименти. Якщо ви боїтеся, що інтер’єр буде завалений сильними тонами, варто додати трохи легкості простим блокам, використовуючи скло . Цими принципами керувались дизайнери кухні Eleganza. Використовуючи благородний кварцовий агломерат - присутній на фасадах меблів - та прозорі вставки, підкреслені теплим потоком світла, вони створили безпрецедентну композицію. Суть організації ексклюзивного простору полягає також у досягненні гармонії між дизайном та функціональністю. Краса, помітна зовні, повинна поєднуватися з інноваційними рішеннями, що використовуються. Зручні відкриті на дотик шафи та сучасні побутові прилади, укладені в цілісне декоративне бачення, покращать організацію простору та гарантують комфорт.

Кухні як ... коричневі!

Міцна кава, гарячий шоколад та ряд інших ароматів, що викликають звикання, доводять, що коричневий на кухні має особливе значення. То чому б не зробити його домінуючим кольором кімнати? Інтенсивний відтінок неодмінно асоціюється з сильним зернистим малюнком, який в ексклюзивному виданні деревини чорного дерева на латиноамериканській кухні замінить теплоту і затишок. Незвичайна текстура в поєднанні з керамічною облицюванням, що імітує іржу, намагнічує! Сучасний дизайн в елегантному варіанті базується на благородних матеріалах, контрастах і простоті, і хитромудро переплітається з класичним трендом, створюючи комбінацію естетики та краси. Розкішний дизайн нерозривно пов'язаний з художньою грою, яка включає не тільки кольори, але також форми та фактури.. На кухні Latina акцент перенесено на візерунок, який ще більше захоплює простих предметів меблів. Для посилення інтригуючого ефекту варто використовувати цікаву фактуру на фасадах шаф і наносити її на підлогу або стіну . Таке повторення мотиву може виявитись бичачим оком і закріпить стилістичну гармонію інтер’єру.

Відповідні кольори: чорний і коричневий

Що стосується кольорових дуетів, чорно-білі давно тримають пальму першості. Обидва тони, зіставлені один з одним, стануть флагманським дуетом елегантного інтер’єру, тому - використовуються роками - вони можуть швидко набриднути і не гарантувати ефекту, про який ви мрієте. Коли ми замінюємо світлий відтінок теплим тоном натуральної деревини, результат може стати позитивним сюрпризом! У вишуканих пропозиціях, де якість і благородство речовини мають значення, варто вдатися до екзотичних видів. Палісандр ідеально підходить як стильний супутник авангардному чорному, будучи альтернативою класичному дубу або горіху. Це передчуття кулінарних вражень, гарантованих функціональною та ексклюзивною кухнею Toscana від Halupczok, оснащеною рухомим сталевим півостровом, інтегрованим з раковиною. Досить перемістити стільницю, щоб використовувати нагрівальну плиту, і тим самим збільшити робочий простір. Кольорова композиція насиченого чорного кольору з природним мотивом виглядає надзвичайно розкішно, і цей репрезентативний характер підсилюється ніжним освітленням, що використовується всередині підвісних шаф, пронизуючи крізь вражаючу панель із прозорого скла.

Сірі не тільки для сміливих

Спрагуючи сильного досвіду на кухні, вони можуть дотягнутися до явного фаворита за кольором - сірого - від прохолодного попелу до таємничого графіту. Колір класифікується як нейтральний і може поєднуватися з цеглою, деревом, каменем або бетономОднак це не означає, що вибравши його, ми створимо не дуже ефектний декор і позбавимо інтер’єр пафосу. Якщо ми використовуємо металеві акценти, вишукані фактури, сильні мотиви в розкішних аранжуваннях і відмовляємося від простоти конструкції, ми можемо забути про стильну нудьгу та відсутність ексклюзивності. Інноваційна лінія меблів у Палермо з дворівневою стільницею та сміливим декоративним шпоном, що імітує зміїну шкіру або риб’ячу луску, зробить приміщення хижацьким та привабливим. Майже футуристична форма кухонного острова, що з'єднує зону приготування їжі із зоною відпочинку, зробить кухню не стільки оригінальною та стильною, скільки наповненою художнім краєм сучасного прикладного мистецтва.

Хтось увімкни світло!

Чорний , його похідні та ціла гама темних відтінків - це кольори, які набагато більше підійдуть для просторої площі . Однак це не означає, що ексклюзивність та блиск зарезервовані лише для власників величезних кімнат. У менших ми радимо трохи розсудливості та розгляду багатьох питань. Це правда, що темні тони матових поверхонь можуть поглинати світло, тому любителям темношкірих варто зупинити свій вибір на гладких, глянцевих формах, що відображають вхідні промені, як дзеркало. Урок використання природного та штучного освітлення також буде важливим. Відомо, що чим більше колишніх, тим краще, але, на жаль, у нас не завжди є велике вікно з видом на сусідній парк. Тоді давайте звернемо більше уваги на розташування ламп та світлодіодних стрічок.Точкове освітлення над стільницею, всередині висувних ящиків та полиць або освітлених вітрин і шаф може допомогти створити вишуканий характер на невеликому просторі за допомогою сильних тонів .

Ексклюзивні інтер’єри - це цікава пропозиція для тих, хто хоче розбити нудьгу на яскраві кольори та внести в кухню багато екстравагантності. Такі кімнати випромінюють елегантність, і перш за все, вони не втрачають своєї цінності з точки зору постійно мінливих тенденцій і завжди модні, адже клас і стиль завжди будуть на висоті.