Складні серветки, або мистецтво прикраси столу

Давно запланована зустріч, або, можливо, важлива вечеря, де ми будемо ділитися добрими новинами? Вечеря з коханими, різдвяне застілля чи романтичне побачення? Щоб підкреслити настрій моменту, давайте подбаємо про деталі і звернемо увагу на деталі. Давайте сплануємо красиву сервіровку столу, подумаємо про кольори, світло, прикраси. І обов’язково пам’ятайте, як складати серветки!

Кава поїхати вранці, потім швидкий обід у місті, а ввечері досить скромна вечеря. Звідки ми це знаємо, так? Іноді варто зупинитися, навіть на мить, і спланувати південь з родиною або навіть організувати сімейне свято. Давайте шукати виправдання, щоб побалувати себе та своїх близьких! Чи є для цього краще місце, ніж обідній стіл?

Прикраса столу в неповторній атмосфері

З чого почати? Звичайно, найбільша підказка - це сама нагода зустрічі за столом. Святкова вечеря в зимових кольорах, романтична вечеря з прикрасами у відтінку вина або елегантна зустріч в оточенні золотих деталей? Давайте подумаємо над конкретною темою вечора, темою, яка також буде диктувати декоративний напрямок. Давайте визначимося з кольором скатертини, посуду (якщо у нас є кілька наборів на вибір) та прикрасами обстановки. Ідеальне рішення - скатертина та посуд білого кольору - це дозволить нам підкреслити деталі.

Як скласти серветки? Проектні пропозиції

Майте на увазі, що навіть якщо у нас обмежені кошти, ми можемо створити прекрасну прикрасу столу. Все, що вам потрібно зробити, це оволодіти мистецтвом складання серветок. Більше того, тут добре працюватимуть не тільки тканинні серветки, а й паперові.

Перш за все, давайте розглянемо, яка з формул буде добре працювати і ідеально відповідати характеру зустрічі. Ми також можемо спробувати один з універсальних методів. З чого почати? Якщо орігамі та ручна робота не є нашою казкою, просто зв’яжіть серветку у вишуканий рулет і прикрасьте спеціальною обручкою або зав’яжіть мотузкою у кольорі, що стосується інших прикрас.

Перевіреним рішенням є також кишеня для серветки, в яку ми можемо вставити столові прилади та серветку меншого розміру (це вирішить наші дилеми, пов’язані з розташуванням столових приладів щодо тарілок). Добре відомі нам візерунки - це також елегантний конус, вітрило або віяло. Корона, лілія, піраміда, квітка лотоса, метелик - існують десятки способів розташувати серветки оригінально. Різдвяні прикраси з паперових серветок - теж чудова ідея, оскільки вони допоможуть нам виділити особливий випадок. Ми можемо обирати, серед інших візерунок Віфлеємська зірка, ялинка та пасхальний заєць.

Їсти разом - це ритуал, який потрібно відзначати. Пам’ятайте, що продумані прикраси відіграють не менш важливу роль, як і смачні страви. Тож давайте розглянемо, як скласти серветки, щоб створити красиву сервіровку столу і підкреслити унікальність моменту.