Як відремонтувати стару книжкову шафу? Побачте метаморфозу!

Це був десяток років тому близько меблів, все ще у дуже хорошому стані, зі стабільною конструкцією, ефективними петлями та цікавою фурнітурою та ручками. Фронти були зроблені з дуба, пакети облицьовувались лише тим, що вони вже якимось чином «одягнулись» і було шкода викидати.

Меблі отримали нове житло та нове життя в тіні Summer Sky. Перед фарбуванням меблі слід ретельно вимити, бажано водою ...

Меблі отримали нове житло та нове життя в тіні Summer Sky.

Перед фарбуванням меблі слід ретельно вимити, бажано водою та рідиною для знежирення. Меблі були покриті лаком, але це не вимагало очищення до сирої деревини, оскільки крейдяна фарба Autentico чудово працює з будь-якою поверхнею, і немає необхідності в шліфуванні. Такі обставини роблять роботу легшою та швидшою :).

Під час фарбування найкраще розмістити предмет в горизонтальному положенні і відкрутити двері. Ця обробка також полегшила фарбування білого кольору всередині шаф. Мунтини були вилучені із заскленої частини, що виявилося дуже вдалим кроком, як виявилося наприкінці.

Після фарбування наступним етапом є депіляція воском. У цьому випадку рани меблів були злегка патиновані темним воском. Епіляція воском вимагає терпіння, найкраще залишити восковий шар на ніч, а потім ретельно відполірувати м’якою тканиною, поки він не стане глянцевим. Дію потрібно повторити. Мені ще потрібно їх скрутити, налаштувати, і все готово.

Ви можете придбати товари, необхідні для виготовлення такої прикраси, в моєму магазині. Я також запрошую вас до Wood & Crafts, де ви знайдете більше ідей щодо того, як креативно використовувати крейдяні фарби.