Метаморфоза студії любителем

Якщо вам цікаво, чи зможете ви трохи наполегливо, послідовно та будівельно знати, відремонтувати квартиру з нуля, ми відповідаємо - звичайно! Найкращий приклад цього - власник студії, який самостійно, не поспішаючи і з великою пристрастю, надав своїй квартирі абсолютно нового вигляду. І хоча метаморфоза тривала майже рік, старі, нецікаві інтер’єри зараз - лише спогад.

З чого почати ремонт квартири?

Велика метаморфоза розпочалася досить радикально - з ретельного забивання всіх стін та підлоги. Для вирівнювання поверхні стін розміщували гіпсокартонні плити. Господар також вирішив відокремити невелику спальню за рахунок вітальні, чому допомогли гіпсокартонні дошки, встановлені на скелеті. На підлозі, як у вітальні, так і в спальні, є носик, а потім панелі в теплому відтінку світлого горіха.

Скандинавська студія після ремонту

Скандинавський стиль

Власник квартири зосередився на модних скандинавських оздобленнях. Колірною основою вітальні є білий та різні відтінки сірого - починаючи від стін у дуже світлому, голубиному відтінку, проходячи крізь тканину оббивки в сірому кольорі, і закінчуючи шторами з мотивом графітових смуг. Для того, щоб додати більше місця для вушних провідників, інтенсивна бірюза була протиставлена ​​нейтральним кольорам. Крім того, у вітальні мешкають класичні скандинавські меблі та аксесуари - низький журнальний столик з білим верхом або характерний торшер на штативі.

Спальня в норвезькому стилі

Інтимна спальня була спроектована в дуже схожому скандинавському стилі. Основою кольорів тут знову є білий та сірий. Однак, хоча чорний у вітальні не з’являється, у цьому випадку використовувались чорнильні елементи. Завдяки цьому інтер’єру він наближається до певної норвезької естетики, яка цінує цей тип поєднання.

кухня перед ремонтом

Ремонт кухні

У минулому кухня була типовою спадщиною часів Польської Народної Республіки. Власник квартири вирішив змінити інтер’єр із - знову ж таки - скандинавською естетикою. Тому стара плитка надавала пріоритет сучасним скляним стіновим панелям, а на місці зношених кухонних меблів з’явилися прості, ергономічні білі меблі. У зв’язку з тим, що кухня оформлена у формі літери «L», також є місце під вікном для невеликого обіднього куточка.

Функціональний зал

Зал також пройшов загальний тюнінг. На стіні навпроти вхідних дверей з’явилися вузькі, але дуже місткі меблі. Окрім тонкої шафи для верхнього одягу, власник надів ще один, дуже практичний елемент інтер’єру - лавку, яка також виконує функцію шафи для взуття.

Загальний ремонт ванної кімнати

Також були серйозні зміни у ванній. Раніше в приміщенні переважала стара фурнітура, стара плитка та непрактичний піддон для душу. Крім того, котел був встановлений у дуже нефункціональному місці, а по стінах піднімалася неприваблива сантехніка.

Скандинавська ванна кімната оброблена деревом

Власник квартири зупинився на невибагливій естетиці ванної кімнати та функціональній обробці. На стінах з’явилася велика яскрава плитка, яка візуально збільшить інтер’єр. Ефект був посилений великою дзеркальною панеллю без рами. Трохи прохолодний вигляд ванної кімнати ефективно утеплений дерев’яними панелями на стінах та оригінальною підлоговою плиткою, що імітує дерево. Крім того, у приміщенні мешкає функціональна фурнітура - умивальник, розміщений на шафі, підвісний унітаз та зручна кутова душова кабіна.

Менш ніж за рік інтер’єр цієї непомітної студії змінився до невпізнання. Все це, як зізнається власник, завдяки його великій відданості та любові до саморобки. І хоча не обійшлося без консультацій фахівців та читання Інтернет-путівників, ремонт було проведено самостійно. Приблизна вартість впровадження становила 30000 злотих. Якби професійна команда з реконструкції брала участь у метаморфозі, така велика економія була б нереальною.