Чорні акценти на сучасній кухні - як їх застосувати? Ми надихаємо!

Хоча білі кухні все ще на вершині, все більше людей обирають темні кухні або з чорними аксесуарами . Адже цей класичний колір надає інтер’єру елегантний характер . Чи плануєте ви кухню, де пануватиме чорний колір? А може, ви задаєтесь питанням, як оживити яскраву кухню чорними аксесуарами ? Нехай вас надихає - ми запрошуємо вас до короткого огляду кухонних тенденцій, в яких переважає чорний колір.

Цього року популярний білий був скинутий з трону вперше за багато сезонів - на передньому плані кольори, взяті з природи . Популярні чорний, темно-зелений, гідний темно-синій і вишуканий бордовий. Однак це не означає, що біла кухня пасе - досить оживити її яскравими кольорами або вибрати класичний чорно-білий контраст . В результаті інтер’єр більше не буде виглядати стерильним, а стане затишним та насиченим життям.

Кухня вся в чорному

Чи є більш позачасовий і універсальний колір, ніж чорний? Цей вишуканий колір вносить неповторну атмосферу в інтер’єр і ідеально гармонує з усіма відтінками та матеріалами. Чорні фасади шаф, безсумнівно, зроблять нашу кухню стильною та оригінальною. Якщо у нас велика площа, ми можемо з упевненістю вибрати монохромну кухню в чорному кольорі . Ми вибираємо чорну побутову техніку для темних фасадів - завдяки цьому ефект буде ще кращим! Темні кухні інтригують та вишукані , тому для них потрібні ретельно підібрані аксесуари та обладнання.

Любителям "маленької чорної сукні " напевно сподобається кавоварка JURA D60 , яка ідеально поєднує в собі класичний дизайн та новітні технології . Цей пристрій порадує як еспресо, так і любителів дизайну. Кавоварка D60 оснащена інноваційною системою PEP (процес екстракції імпульсів), яка продовжує час варіння еспресо. Це робить його ще більш ароматним та необхідним. Також заслуговує на увагу його елегантне покриття - блискуча чорна кавоварка чудово виглядає на тлі сучасної темної кухні.

Чорно-біла класика

Чорна кухня оригінальна, стильна і трохи загадкова. Однак пам’ятайте, що таке рішення не спрацює, якщо наша кухня невелика - чорний колір зробить приміщення меншим, ніж є насправді. Однак це не означає, що нам доводиться відмовлятися від мрії про кухню, де чорний колір відіграє важливу роль - нам просто потрібно поєднувати його з іншими кольорами. Чорно-біла кухня - чудова ідея - дивно, що, використовуючи лише два основних кольори , ми можемо створити вишуканий та елегантний інтер’єр .

Чорно-біла кухня завжди виглядає стильно і ніколи не виходить з моди . Головне - ми можемо грати з кольорами різними способами, і лише наша фантазія визначає, чи буде на кухні панувати білий чи чорний. Однак слід пам’ятати, що слід дотримуватися бачення та вибирати аксесуари та пристрої лише білого або чорного кольорів . Наприклад, на маленькій кухні ідеально підійде кавоварка A1 JURA , яка вражає мінімалістичною формою та компактним дизайном . Цей тонкий пристрій займає мало місця на кухонному прилавку, виглядає елегантно і подає каву, яка вкраде серця всіх любителів цього ароматного напою. Кавоварка доступна для обохв білому та чорному кольорах .

Чорний з деревом

Любителі сільських композицій також можуть піти на чорний, який ідеально підійде для кухні. Непогано поєднувати чорні кухонні фасади з дерев’яною стільницею, а деякі верхні шафи замінити полицями. Чорний колір створює надзвичайно гармонійний дует з деревом , тому не бійтеся цього поєднання. Розмістіть улюблені чашки та рослини на кухонних полицях, які є важливим атрибутом будь-якої сільської кухні!

Давайте також подумаємо про аксесуари та обладнання темного кольору . Чорний електричний чайник, тостер і кавоварка підкреслять характер композиції. Любителям "маленької чорної кави " варто спробувати модель JURA Z6 з професійним млиноміром Aroma, який готує смачну та різноманітну каву . Завдяки кавовій машині ми насолоджуємося 22 фірмовими стравами одним натисканням кнопки та гладкою та жорсткою молочною піною. Кавова машина доступна у відтінку "Diamond Black", який виглядає красиво на тлі чорного та дерева.

Чорний - відмінний вибір для кухні. Любителі сміливих рішень можуть вибрати кухню, повністю оформлену в темних тонах, яка буде виглядати стильно і елегантно. Однак пам’ятайте, що чорні не обов’язково грають на першій скрипці - вони чудово підійдуть в аксесуарах ! Блискуча чорна кавоварка від JURA не тільки підкреслить характер кухні , але й забезпечить нас чашкою ароматної кави вранці.