Італійська фурнітура для ванних кімнат - чому це варто мати у себе вдома?

Функціональність - це, безсумнівно, важлива особливість усіх приладів у ванній . Але це ще не все - цей простір вже не можна використовувати чисто, і елементи, що створюють цілісне розташування, також повинні збагатити його естетичними цінностями . Серед компонентів необхідного обладнання ключ займає арматура . Ідеальні крани не повинні йти на компроміс - функціональність, красивий дизайн та високоякісна обробка є атрибутами, що характеризують сучасну фурнітуру преміум-класу італійської марки La Torre, доступну лише у ванних кімнатах BLU . Це вироби, які відрізняються чудовим дизайном, створенимнайкращі італійські дизайнери , неймовірна увага до деталей та турбота про природне середовище . Мітчики La Torre - це вибір для людей, які шукають рішення, пристосовані до нашого часу - функціональні витвори мистецтва, які змінять будь-який інтер’єр.

Клас, стиль та якість - секрет ідеального дизайну

Продукція бренду La Torre відома не лише на вітчизняному італійському ринку , а й на міжнародному рівні - арматура високого класу створюється для найвимогливіших клієнтів . Пріоритетом бренду є якість та оригінальний дизайн , який складається з високої якості використовуваних матеріалів , участі сучасних технологічних рішень , а також точності виготовлення та виняткової уваги до деталей . Вишуканий дизайн відображає сучасні тенденції , одягаючи їх в унікальні форми. La Torreспівпрацює з прекрасними дизайнерами. Одним з них є Марко Полетті , саме дизайни художника виходять на польський ринок у ванних кімнатах BLU . Полетті творив понад 20 років, протягом яких співпрацював з найбільшими брендами в індустрії моди, а також у дизайні фурнітури, меблів та кераміки. За цей час він створив 700 виробів та оформив 50 інтер’єрів. Для La Torre він, серед іншого, розробив прекрасну колекцію фурнітури Profili , а також Laghi , за що був нагороджений премією Білорусь та IIDEX Canada, які сьогодні можна знайти у ванних кімнатах BLU .

Оригінальний дизайн фурнітури La Torre відображає сучасні тенденції та вишуканий смак італійських дизайнерів - колекції вишукані в кожній деталі, їх форми унікальні та чудові. Досить поглянути на вироби з лінійок Laghi, Profili або Studio - цікаві та характерні форми можуть стати прекрасним доповненням до дизайну ванної кімнати . Ми успішно адаптуємо їх до сучасних інтер’єрів, в яких домінує економічний мінімалізм , а також класичних композицій, що вимагають елегантного обладнання . Комплементарність колекції дозволяє гармонійно розробити дизайн інтер’єру. Серед них ми знаходимо рішення як для прихованого монтажу, так і для поверхневого монтажу , кранів версії sztorcowej та stawianej на прилавку. Ціле доповнюють змішувачі для ванни, душу та біде .

Екологічна фурнітура - в гармонії з природою

Відмінна естетика поєднується з повагою до природного середовища - у виробництві арматури La Torre використовуються безпечні для користувача та екологічні матеріали , а виробничий завод використовує відновлювані джерела енергії . Але це ще не все, самі фітинги повинні допомагати нам щодня економити воду. Екологічні рішення набувають популярності, що надзвичайно важливо, особливо сьогодні, із зростанням обізнаності громадськості. Завдяки цьому такі марки, як La Torre, які шанують природне середовище, цінуються - у 2015 році компанія була нагороджена знаком OQCщо стосується перевіреного походження та високої якості. La Torre також бере участь у програмі сертифікації Water Label , згідно з якою кожен продукт маркується ярликом, що містить інформацію про споживання води - завдяки цьому можна ідентифікувати та порівняти окремі моделі акумуляторів з точки зору економії води.

Три колекції італійської фурнітури - яку з них ви оберете?

Колекція фурнітури Laghi від La Torre була натхненна формами, властивими природі - ніжні, злегка округлі форми нагадують класичну фурнітуру в новому, сучасному варіанті. Лагі є синонімом тенденції "м'якого пуризму" , яка витісняє різкі геометричні фігури, повертаючись до органічних форм природного світу та чистоти впорядкованих просторів. М’яка, органічна форма крана поєднує в собі витончені вигини та прямі поверхні, що додадуть духу мінімалістичної простоти у простір нашого інтер’єру у ніжній версії, натхненній природою.

Змішувачі з колекції Profili від La Torre - це рішення, які віддають належне геометричній простоті . Їх форма базується на виразній лінії корпусу , а економія дизайну носиків дозволяє ідеально відповідати сучасним мінімалістичним інтер’єрам. Основні форми , гладка хромована поверхня та декоративні обмеження роблять арматуру Profili одночасно універсальною та надзвичайно вишуканою . Навіть площини та прямі кути створюють гармонійний дует, який, залежно від інших компонентів композиції, може здатися сильним чи тонким .

Фурнітура La Torre Studio - ідеальний вибір для вишуканих, розкішних приміщень . Масивна форма носика виглядає незвично , додаючи простору елегантності та елегантності . Тонка крива додає легкості міцній структурі , завдяки чому класична форма набуває сучасного характеру . Це позачасовий варіант різнобічної форми, який завжди буде лідирувати серед сучасних тенденцій.

Італійська фурнітура - це спосіб додати нотку розкоші в інтер’єр . Мітчики La Torre - це суть італійського дизайну - висока якість, найкращі матеріали та художній хит дозволили нам створювати колекції красивих і позачасових виробів . Це вибір для людей, які шукають щось більше серед функціональних рішень - унікальний дизайн, який захоплює. Завдяки ванним кімнатам BLU , які є ексклюзивним дистриб’ютором фурнітури La Torre у Польщі, ми можемо насолоджуватися ідеальним італійським дизайном у своїх будинках. Подивіться унікальні колекції і переконайтеся, що це дійсно того варте.