Ідеальні двері для будь-якого інтер’єру - переконайтеся, як легко поєднати їх зі стилем вашого будинку!

Ми інвестуємо в двері кожні кілька, а то й кілька років. При їх виборі, крім матеріалів, буде враховуватися якість та функціональність, стиль. Рішення не тільки захищають конфіденційність, а й грають роль прикраси і перетворюються на кронштейн композиції, який повинен відповідати декору та акцентам, що створюють атмосферу квартири. То як створити цілісне ціле? Ми надихаємося на бренд DRE! Подивіться, які двері будуть відповідати сирому мінімалізму, скандинавській простоті або компонуванню, де домінують промислові деталі.

Мінімалізм і принцип редукції

Мінімалізм - це стиль, який означає відмову від непотрібного. Інтер’єри, що зберігаються у цій конвенції, охайні, чисті, іноді навіть стерильні, і все це завдяки простим формам та основним кольорам - білому, сірому, коричневому, бежевому та чорному. В кімнатах переважають гладкі фасади меблів, рівномірні поверхні та матеріали, такі як дерево, скло, бетон або метал. Для досягнення послідовності варто дотримуватися принципу зменшення, який говорить, що "чим менше, тим краще" . Завдяки цьому аранжування набуває елегантного характеру і водночас сучасна.

Мінімалістичний стиль - це суть простоти. Двері можна (і навіть потрібно!) Тримати в такому кліматі . Замість ефективних декорацій та фрезерування краще зосередитися на прямолінійній естетиці, яка буде поєднуватися з декором. Економічна форма, хоча і позбавлена ​​орнаментів, буде оригінальним вінцем проекту! Хорошим вибором стануть двері із прихованою рамою та невидимими петлями , повністю врівень із поверхнею стіни, наприклад DRE SARA ECO . Дверне полотно залишатиметься майже непомітним, стаючи обережним охоронцем приватного життя.

Інтер’єри в природному стилі

У модних квартирах ми найчастіше знаходимо природні натхнення ! Немає стилю, в якому візерунок горіха чи дуба не працював би. Дерев’яні мотиви підігрівають сирий образ сучасних просторів , вони можуть стати частиною постіндустріального мансарди, а в ретро та вінтажних композиціях їх навіть рекомендують! Однак варто відійти від схеми використання позачасового будівельного матеріалу лише на підлозі. На стінах і дверях сировина виглядає однаково оригінально, і в той же час підкреслює оригінальний підхід до обстановки.

Якщо ви обираєте класику, вибирайте внутрішні двері в каркасній конструкції або моделі зі склінням, які додатково освітлять приміщення і не перевантажать декор. Вставки та фрезерування також стануть цікавим з'єднувачем у кімнатах в стилі бохо, вінтаж або ретро. У типових модерністських домовленостях використовуйте будівельний мінімалізм. Відсутність скляних деталей та прикрас буде означати простоту, яка домінує в приміщенні.

Як знайти ідеальний колір дверей для дерев'яних елементів у квартирі? Завдання здається складним через те, що ці поверхні унікальні та нерівні. Однак з дверима DRE SARA ECO все можливо! Дверне полотно доступне у двох варіантах оздоблення - у вигляді готового розчину, покритого вибраною фольгою з палітри виробника, або у вигляді широкої ґрунтованої поверхні, підготовленої для фарбування або наклеювання шпалер. Це дозволяє реалізувати найсміливіші бачення дизайну інтер’єру та гарантує 100% відповідність!

Вітчизняний індустріальний стиль

** [Промисловий стиль] (// selectarchitektow.dre.pl/loft-udomowiony/ ?.

Індустріальний стиль - це перевага простоти. Немає місця для вишуканих меблів або прикрас, які могли б порушити сирий ефект бетону або сталі. Їх прохолодний вигляд зігріває червона цегла, проблемне дерево та м'які оббивні тканини на диванах і стільцях. Це аранжування, в яких відчуття простору відтворює першу скрипку, створену завдяки усуненню перегородкових стін та використанню великих вікон. Все, незважаючи на постіндустріальний родовід, створює домашню та затишну атмосферу.

Двері в промисловій обстановці або в стилі лофт повинні бути гармонійним завершальним штрихом декору, тому їх дизайн багато в чому залежить від того, чим оброблені стіни. Якщо вони покриті білим кольором, варто вибрати світлі кольори або універсальну деревину, яка буде відповідати відкритим стельовим балкам або паркетним дошкам. Щоб підкреслити виразність композиції, також добре поставити контраст. Дверне полотно в антрацитовому , матово-чорному або приглушеному сірому кольорі стане яскравим посиланням на цементні акценти та металеві аксесуари. Вони також будуть добре працювати з темними відтінками покриттів стін.

Інтенсивні кольори в інтер’єрах - які двері їм підходять?

Колір все частіше потрапляє в інтер’єри - від насиченого пляшково-зеленого до побіленого коричневого або веселого жовтого, який не тільки оживляє ціле, але й забезпечує навантаження позитивною енергією. Як підібрати двері до стіни в оригінальному відтінку? Білий колір буде універсальним рішенням, але якщо ви зосередитесь на незвичному підході та креативі, пофарбуйте двері DRE SARA ECO у вибраний вами тон. Готова до фарбування поверхня крила дозволяє проводити експерименти з дизайну інтер’єру! Барвисті двері можуть стати способом урізноманітнити розташування та зруйнувати одноманітність - вони додадуть родзинок мінімалістичним приміщенням, підкреслять бохо-натхнення та знайдуть себе в сучасних проектах.

Двері DRE SARA ECO, пофарбовані жирними тонами, також є ідеальним рецептом для дитячої кімнати . Замість класичних рішень у відтінках білого або дерева варто вибрати відтінок, який буде відповідати казковій декорації навколо. Більше того, перевага такої пропозиції полягає в тому, що незвичний колір може з’являтися лише з одного боку - того, що видно з царства малюка, - що не порушить узгодженість решти квартири. Двері DRE SARA ECO завдяки тому, що вони є рішеннями без скління, також є прекрасним прикладом безпеки та практичності. Відсутність скляних вкладишів не створюватиме небезпеки поломки, і в той же час стане ефективним охоронцем конфіденційності.

Чи підходять білі двері до всього?

Незалежно від того, чи переважають в інтер’єрі декорації, взяті з часів минулої епохи, чи панує дух модернізму, білий колір завжди буде гарним рішенням - як у випадку із стіновими поверхнями, так і з дверима. Універсальні кольори, крім безлічі відповідних варіантів, також оптично збільшать і освітлять простір , що оцінять власники невеликих квартир. Прості двері DRE SARA ECO у поєднанні з білосніжними поверхнями стін зроблять кімнату набагато більшою, ніж є насправді. Такий дует також створить ідеальний фон для виразних декорацій та меблів і стане ідеальним супутником для модних підлог з дерева, каменю або бетону.

Білі двері будуть добре виглядати в приміщенні, надихнутому сканді, де переважають білий, сірий та бежевий. Яскраві, інтегровані в поверхню стіни дверні полотна не будуть відволікати увагу від ідилічного настрою, який обумовлений великою кількістю деревини, природних матеріалів та рослин. Що стосується форми, скандинавський стиль також базується на зменшеному дизайні, саме тому двері DRE SARA ECO виявляться найкращими в цьому випадку. Їх мінімалістична лінія буде гармоніювати з геометричними формами будівель і не буде переповнювати ціле, створюючи враження легкості та невимушеної елегантності.

Мода на модерн з еклектичним поворотом

В останні роки модерністський та еклектичний стилі були в авангарді модних пропозицій щодо дизайну інтер’єру . Напрямки, сповнені контрастів та барвистих поєднань, цікаво поєднують сучасність, класику та щіпку вінтажу із знаковими предметами минулих епох. Інтер’єри цього типу мають трохи художнього чуття, і в той же час прозорі та впорядковані. Незважаючи на використання безлічі фактур та візерунків, вони не здаються перенасиченими та повними хаосу. Ключами до успіху при їх створенні є помірність і розсудливість. Ця чудова мішма може базуватися на приглушених кольорах, протистояти старому з новим або порушувати суворість вишуканими прикрасами та бантами.

Стіни та підлога мають важливе значення в цьому типі укладання. Їх можна покрити дрібною мозаїкою, тераццо, мармуром або авангардні шпалери з квітковим декором. Щоб не затьмарювати їх чарівність, двері повинні бути елементом тла композиції . Тому прикрашені моделі DRE SARA ECO можна пофарбувати в колір стін або обробити тими ж шпалерами, щоб вони залишалися прихованими та не відволікали увагу від інших акцентів кімнати. Таку інтригуючу процедуру також варто використовувати, серед інших щоб замаскувати прохід між кімнатами .

Інтер'єри оформлені в сучасному стилі

Сучасні інтер’єри - також один з головних напрямків, який обрали власники квартир. Це стиль, який не любить кліше, і хоча в ньому переважають прості предмети меблів та природні матеріали, він дещо відрізняється від суворого мінімалізму. Створюючи простір, натхненний сучасністю, ви можете пограти з палітрою основних кольорів, тобто білого, чорного та сірого, і зігріти все текстурою дерева. Завдяки цьому аранжування буде затишнішим, і в той же час буде прикладом елегантного та зі смаком вигляду . Також варто доповнити його індивідуальними акцентами в соковитих кольорах жовтого, червоного або зеленого.

Які двері підходять до сучасних механізмів? Немає сенсу шукати класичні дверні коробки та дверні коробки в проектах. Рішення стають одним з головних декоративних елементів, або навпаки - вони тонко вливаються на задній план. Ми можемо вибрати фальцева або нефальцева конструкція, і оскільки обидва варіанти DRE SARA ECO мають приховані петлі, вони не конкурують з іншими рішеннями. Модне рішення - повністю замаскувати їх однаковими кольорами (наприклад, білим, сірим або чорним) або оздоблювальними матеріалами, що використовуються в інтер’єрі, завдяки чому крила виглядають так, ніби вони «вирізані» в стіні . Для тренду характерні бетонні вініри або вініри насичених відтінків коричневого або холодного сірого.

Красиві інтер’єри - це симфонія кольорів, візерунків і форм, які в сукупності створюють гармонійне ціле. У цьому лабіринті предметів та матеріалів двері відіграють ключову роль . Тому варто зіставити дизайн дверних полотен не тільки з домінуючими кольорами, але і з характером декору. Завдяки цьому ця практична деталь не лише стане функціональним бар’єром, що охороняє близькість, але переросте в інтригуючу прикрасу.