Модна, універсальна основа, або кілька слів про білосніжну ванну кімнату

Не викликає сумнівів - ванна кімната є однією з найважливіших кімнат будинку. Ми хочемо, щоб цей інтимний простір був функціональним та привабливим. Ми дбаємо про інтер’єр, пристосований до потреб сім’ї та влаштований відповідно до нашого смаку. Однак тенденції змінюються кожен сезон, а разом з ними і наш погляд на простір ванної кімнати. Пам’ятайте, що невелика метаморфоза - ефективний спосіб освіжити інтер’єр та покращити настрій. Якщо ви один з людей, який спостерігає за світом дизайну і любить створювати нові аранжування, виберіть модну, але універсальну базу - білосніжну ванну.

Простір ванної кімнати повинен поєднувати практичні цінності з естетикою. Він повинен забезпечити нам достатню кількість місця для зберігання косметики та засобів для чищення, а також санітарних приміщень, що легко чистяться. Важливо також, щоб він здавався просторішим, ніж є насправді, і приваблював око. Ідеальний вибір - ванна кімната, оформлена в білосніжному відтінку. Це колір з великим потенціалом - він не тільки візуально збільшить інтер’єр, але і зробить його яскравішим і буде виглядати бездоганно і акуратно. Більше того - білий колір ідеально гармонує з усіма кольорами та стилями, тому нам слід поводитися з ванною в цьому кольорі як із чистим полотном - за допомогою декількох акцентів ми можемо швидко змінити її вигляд та характер, не витрачаючи багато коштів.У сьогоднішньому посібнику ми представляємо арматуру, виготовлену на фабриці KFA Armatura у Радомі, яка створює санітарні приміщення та висококласні меблі в унікальному відтінку білосніжного. Ми також запропонуємо, як змінити стиль простору ванної кімнати завдяки простим трюкам.

Обов’язковий набір для ванної кімнати, тобто шафа з умивальником

У ванній є зручна шафа з висувними ящиками та умивальником. Шафа повинна бути перш за все практичною - головне - глибокі висувні ящики та система м’якого закривання, яка забезпечить нам повсякденний комфорт. Естетичні міркування також важливі - тому давайте звернемо увагу на ретельну обробку меблів. Польський виробник KFA Armatura пропонує шафи для умивальників з колекції Maracana у трьох різних розмірах, тому ми можемо легко підігнати їх під розмір нашої ванної кімнати. Шафи оснащені двома ящиками, завдяки яким ми завжди матимемо під рукою необхідну косметику. Більше того - меблі характеризуються підвищеною стійкістю до вологи та системою повільного закривання. Однак це не єдині переваги виробу - слід підкреслити їх елегантний дизайн - яскраві фасади освітлять і збільшать інтер’єр, а сталь,хромовані ручки не тільки міцні, але і зі смаком доповнюють ціле.

Варто підібрати шафи з колекції Maracana до відповідного білосніжного умивальника. Любителям м’яких ліній та тонких аранжувань у скандинавському або сільському стилі варто потягнутися за моделлю Elva. Ніжно округлі форми підкреслять ефірний характер ванної кімнати. З іншого боку, любителів простоти порадує геометричний умивальник Orne, який чудово доповнить мінімалістичний сучасний простір. Бренд KFA Armatura також підготував продукт для любителів дизайну та оригінальних форм - вишуканий умивальник Marica, який стане модним інтер’єрним акцентом.

Унітаз - білосніжний, гігієнічний і підходить для кожної ванної кімнати

Влаштовуючи ванну, ми витрачаємо багато часу на вибір правильної плитки та меблів, і ми розглядаємо, чи краще використовувати душ чи ванну. На жаль, ми нехтуємо придбанням унітазу і зазвичай приймаємо рішення про першу модель, яку бачимо. Це помилка - зрештою, унітаз є необхідною частиною обладнання санвузла. Це повинно бути практичним та естетичним одночасно. Пропозиція бренду KFA Armatura включає унітази, які чудово доповнять білосніжний простір, і в той же час порадують нас своєю функціональністю.

Інноваційний унітаз Mero Water Clean, створений для людей, які цінують сучасні рішення та шукають розумних заощаджень, заслуговує на увагу. Дизайн чаші Water Clean без обідів ретельно продуманий - під час промивання вода досягає кожного куточка арматури. Завдяки цьому ми усуваємо домішки та бактерії, які зазвичай розмножуються в немитих куточках. Крім того, нам не потрібно використовувати сильні миючі засоби, щоб підтримувати унітаз в чистоті. Варто також зазначити, що миски без обідів використовують набагато менше води (до 30%) у порівнянні з традиційними моделями. Від цього виграє не тільки домашній бюджет, а й природне середовище. Також унітаз Water Clean відрізняється естетичним дизайном, який ідеально підійде для будь-якої ванної кімнати.

Ще більше місця для зберігання

Ванні кімнати часто тісні, і їх розміри не залишають нам великої свободи. Ось чому враховується кожне додаткове місце для зберігання - зрештою, у ванній ми повинні помістити не тільки косметику, але й засоби для чищення та різні аксесуари. Як це зробити, щоб не завалити простір? Зупинимося на практичних, білосніжних меблях для ванних кімнат. Варто вибирати підвісні вироби, оскільки вони виглядають легкими, що особливо важливо в невеликих приміщеннях. Чудова ідея - це простий, вузький пост із колекції Maracana, в який ми можемо заховати багато необхідних дрібниць у ванній.

Шафа відрізняється сніжним відтінком білого кольору та вишуканими ручками. Він ламінований і покритий лаком, що робить його стійким до вологи і дуже міцним. Завдяки своїм габаритам він поміститься у будь-якій ванній, а система м’якого закривання змусить нас охоче ним користуватися. Також заслуговує на увагу підвісна шафа серії Maracana, яка оснащена усіма перевагами цієї унікальної колекції, і хоча вона займає мало місця, в ній вміститься багато косметики. Меблі Maracana чудово підійдуть для будь-якої ванної кімнати - скандинавської, сучасної та класичної.

Універсальна біла основа

Ванна кімната, оформлена у яскравих кольорах, є ідеальною відправною точкою для різних стилів. Вибираючи білосніжні санвузли та меблі, ми отримуємо ідеальний фон, який ми змінимо завдяки декільком недорогим аксесуарам. Пам’ятайте, що білий колір ідеально гармонує з усіма кольорами, матеріалами та візерунками. Якщо ми мріємо про ванну в скандинавському стилі, яка в даний час є модною, давайте додамо в нашу композицію плетені кошики та рушники в пастельних відтінках. Ціле доповнять романтичні свічки, завдяки яким ванна кімната перетвориться на справжній оазис перепочинку. Якщо ми хочемо оживити білий інтер’єр, зосередимось на сучасному дизайні - виберіть інтенсивний червоний, зелений або синій колір або виберіть оригінальний контраст білого та чорного. Нехай колір відображається на аксесуарах - рушниках, мильниці та освітленні. Не забуваймощо білосніжна ванна кімната - це чисте полотно - основа, яку ми можемо вільно формувати та змінювати залежно від пори року, нашого настрою чи нових тенденцій.

Ванна кімната - це затишна кімната, яка повинна виконувати кілька функцій, тому її розміщення слід ретельно продумати. Зупинимось як на санітарних приміщеннях, так і на меблях. Ми вибираємо вироби, зроблені з увагою до деталей, функціональні та привабливо закінчені. Давайте зупинимо свій вибір на яскравому інтер’єрі, і ми отримаємо універсальний, стильний простір, який ми урізноманітнимо улюбленими кольорами та аксесуарами. Зупинимось на польських меблях та санітарно-технічних приміщеннях, виготовлених на заводі KFA Armatura, який має 95-річну традицію, і ми отримаємо високоякісну та унікальну білосніжну кераміку.