Зроби сам: як зробити гойдалки?

Наскільки я пам’ятаю, я довгий час переглядав гамаки, підвішував гойдалки або підвісні сидіння. Десь глибоко в мені була мрія про власний предмет меблів, який ніжно розгойдував би мене на терасі. Для теплих вечорів, попиваючи гарне вино, це було б ідеально. Маючи будинок, маючи терасу, мені залишалося лише стати власником такої гойдалки. Це не зайняло багато часу. Була ідея, схема лежала в голові, достатньо було придбати матеріали. Цього разу я вирішив щось зробити без використання важкої техніки. Вам може знадобитися ручна пила, щоб зрубати дерево.

гойдалки на терасі, як зробити гойдалки на терасі, саморобні гойдалки на терасі

Буде потрібно:

• 3 шт круглі дерев’яні валики - діаметр 3 см, довжина 90 см

• 2 шт круглі дерев’яні валики - діаметр 1,5 см, довжина 100 см

• товста джутова мотузка - діаметр 1 см, довжина приблизно 10 м

• середня джутова мотузка - діаметр 0,5 см, довжина приблизно 3 м

• подвійне парусне полотно - розміри після підшивання 60 х 120 см

Якщо не болти, гвинти або цвяхи - то що? У мене залишилося багато джутової мотузки від моїх попередніх проектів. Достатня товщина і міцне переплетення. Вся конструкція повинна була нести вагу дорослого.

Тканина також мала важливе значення.  На допомогу прийшов літній джентльмен, власник, мабуть, найстарішого магазину тканин у місті.  ...

Тканина також мала важливе значення. На допомогу прийшов літній джентльмен, власник, мабуть, найстарішого магазину тканин у місті. Почувши, який матеріал я шукав, він приніс із задньої кімнати великий тюк яскравої тканини. "Це буде доречно", - додав він. Гарний, світлий відтінок матеріалу та міцна структура зробили покупку тканини, з якої зроблені вітрила.

Матеріал також прошитий подвійним швом. Звичайно, він не пробив себе :). На кінцях коротших сторін прямокутника 60x120 см були створені тунелі, що відповідають діаметру товстіших роликів.

Два ролики з тканиною створили сидіння. В якості вішалки використовувався додатковий товстий ролик, до якого решта конструкції була прив’язана більш товстою мотузкою. Тонші ролики, пов’язані середньою мотузкою, трохи схожі на спинки в отриманих гойдалках, але також служать для формування нашого сидіння. Важливо міцно стискати кожне з’єднання. Я не моряк, але перед початком своєї роботи я переглянув різні парусні вузли, щоб побачити трохи правил зав'язування мотузок. Всі з'єднання перевірені. Від кота, через дітей, до зацікавленої людини.

як зробити гойдалки для тераси, гойдалки для тераси

У мене є гойдалки :). Ви можете знайти більше ідей за адресою: Baba Ma Dom, а також багато інших знімків тераси мого Bab's. Я вас запрошую!