Зроби сам: як зробити дерев'яний стіл для тераси?

У мене є стіл. Можливо, більше лавки, хоча я не сприймаю це так. Неважливо, скільки ви це назвете, у мене є те, на що я можу покласти каву, або чотири, я додам тарілки з пирогом, і все підійде. На попередньому місці вистачало на половину людини :-).

Структура столу проста - я все-таки не столяр. Важливим був перетин, який я хотів мати. Складається з двох видів бруса, щоб коротка сторона однієї відповідала розміру довшої сторони на іншій. Це може звучати незрозуміло, але на фотографії видно, що я мав на увазі. Розміри меблів: ширина верху 45,5 см, довжина 118 см, висота столу 51 см.

Ця таблиця була створена дещо незвично.  Маючи основні елементи конструкції, оброблені, вони ретельно відшліфовані - штанга ...

Ця таблиця була створена трохи нетипово. Вирізавши основні елементи конструкції, вони були злегка зашкурені - більше там, де буде верх стільниці. Одного теплого вечора я намалював готові деталі у вітальні з відчиненими дверима. Завдяки цьому вони були готові до розвороту вранці. Це фантастичний час йти на роботу, коли діти сплять спокійно, не бажаючи нічого від мене кожні 5 хвилин! :-) Живопис не просто для того, щоб з цим закінчити. Стільницю слід було зібрати з деталей, щільно скріплених болтами, і пізніше неможливо було потрапити в ці проміжки за допомогою щітки.

4 ширші та 3 тонші квадратні деревини пішли до стільниці. З менших знизу я зробив поперечну дужку в 4 місцях, захопивши кожен елемент гвинтами по всій довжині. На фотографіях видно дошки, перев’язані мотузкою ;-) Ну, мені довелося з цим розібратися, бо у мене немає такої великої столярної фіксації. Для того, щоб отримати відносно рівні простори між елементами стільниці, я використовував хрестики на відстані. Мотузки зробили чудову роботу. Зачепивши гвинти з нижньої частини кожного елемента, я міг затягнути решту після ослаблення струни.

Ноги, квадратна деревина 7,5x7,5 см, кріпляться гвинтами за допомогою кутів, по два на ніжку.  ...

Ноги, квадратна деревина 7,5x7,5 см, кріпляться гвинтами за допомогою кутів, по дві на ніжку. Вони настільки масивні, не надто довгі, добре прикріплені, що я відмовився від поперечних дужок, що з’єднують паралельні ніжки. Коли стіл був скручений у всіх можливих місцях, ви можете пофарбувати ліву сторону стільниці лаком і залишити її сохнути. Чи буду я теслярем?

Ви можете знайти більше ідей за адресою: Baba Ma Dom, а також багато інших знімків тераси мого Bab's. Я вас запрошую!