Автоматична сушарка - факти та міфи. Що слід знати перед покупкою?

Деякі вважають їх непотрібними, дорогими і не дуже економічними. Інші не уявляють свого життя без них, оскільки вони економить час , нерви та скорочують години очікування сухої білизни лише до декількох десятків хвилин. Мова йде про автоматичні сушарки - інноваційні пристрої, які повільно замінюють металеві конструкції та традиційні струни. Раніше вони були рідкістю , сьогодні вони з’являються у багатьох будинках, хоча деякі люди все ще мають багато страху перед тим, як їх придбати. Чи справді варто вкладати гроші ? Разом з брендом Electrolux ми розвінчуємо міфи про автоматичні сушарки!

Міф 1: сушарка руйнує одяг

Той, хто стикався з придбанням автоматичної сушарки, повинен почути твердження, що розчин руйнує одяг ; пуловер светрів, висока температура змушує сорочки «сходитися», а приємні на дотик кофтинки втрачають м’якість .

Однак якщо ви ** користуєтесь сушаркою ** відповідно до рекомендацій виробника та дотримуєтесь інформації, наданої на ...

Однак якщо ви використовуєте сушарку відповідно до рекомендацій виробника і дотримуєтесь інформації на етикетці улюбленого одягу, тканини в безпеці ! Більше того, про них піклуються інноваційні рішення та програми, що використовуються в таких пристроях, як Electrolux PerfectCare 900. Передова технологія теплового насоса та обтічна форма барабана м’яко обробляють навіть найвибагливіші матеріали.

Сушарки не пошкоджують одяг , навпаки - вони про це дбають! Система GentleCare у Electrolux PerfectCare 900 пропонує висихання при половині температури , а DelicateCare пристосовує рухи барабана до типу тканини всередині. Результат - не тільки свіжість і чистота . Одяг, що піддається регулярному висушуванню в автоматичних розчинах, набагато стійкіший до повсякденного використання, завдяки чому довгий час зберігає свій зовнішній вигляд, а ущільнення виключається - як на старих, так і на нових светрах.

Міф 2: Ви не можете висушити все в сушарці

Це правда, що шовкові сорочки, вовняні пальто або товсті пухові зимові куртки можуть втратити свою якість внаслідок механічного висихання. Ці делікатні предмети гардеробу вимагають особливого догляду і зазвичай пов’язані з ручним чи хімчисткою, сушінням при низькій температурі або навіть забороною використання автоматичної сушильної машини. Багато сушарок не можуть сушити все - проте виняток становлять рішення з пропозиції Electrolux. За допомогою PerfectCare 900 ви попрощаєтесь із «плоскою» сушкою, і ви навіть можете освіжити вовняний светр ярликом із знаком перехрещеного кола, вписаним у квадрат. Як це можливо?

Electrolux PerfectCare 900 нагороджений сертифікатом Woolmark , наданим компанією The Woolmark, що означає, що ви можете кидати не тільки бавовна в барабан сушарки, але навіть дороге вовняне пальто - не боячись, що воно скоротиться! Вироби PerfectCare 900 також збагачені унікальною технологією 3DSense, яка ретельно сканує висушені матеріали та автоматично регулює робочі параметри, щоб не пошкодити одяг. Завдяки цьому пуховики та верхній одяг не будуть втрачати тепло , як у випадку сушіння на нитці, а значить , прослужать багато зимових сезонів .

Міф 3: сушарка занадто гучна

Інші шкідливі міфи про автоматичні сушарки включають такі, що стосуються їх гучної роботи . Однак при зіставленні даних про рівень шуму, який видають основні побутові прилади, такі як пральні машини, сушарки в цьому порівнянні виходять справді вигідними! Значення, що генеруються обома пристроями, подібні між собою і коливаються на рівні від 60 до 70 дБ . Пилосос з результатом ... 85 дБ може стати більшою неприємністю для домочадців або сусідів .

Міф 4: Цикли сушіння дуже тривалі

Нетерплячі люди також скаржаться, що цикл сушіння в автоматичних сушарках дуже довгий. Цей параметр значною мірою залежить від розміру вантажу та типу тканини, і в порівнянні з традиційним методом підвішування на відкритому повітрі він однозначно коротший! Сушарки PerfectCare 900 оснащені спеціальними датчиками, які контролюють температуру та ступінь вологості одягу, тим самим оптимізуючи час, необхідний для їх повного висихання . Сучасні рішення також мають функції швидкого висихання , завдяки яким сукні, штани або футболки готові носити за кілька десятків хвилин. У разі вивішування білизни на балконітакого результату неможливо досягти - навіть за дуже сприятливих погодних умов.

Міф 5: Одяг зминається і стає вологим після того, як він виходить із сушарки

** Складки на одязі ** - це ще одна проблема ** автоматичних сушарок **.  Правда в тому, що ці інноваційні ...

Складки на одязі - ще одна проблема автоматичних сушарок . Це правда, що ці інноваційні функції не є повною заміною праски , але вони можуть значно зменшити потребу в прасуванні та полегшити нудний процес прасування! Electrolux пропонує додаткові функції, такі як « проти зморшок » та « суха шафа », де одяг можна просто скласти або повісити на вішалку .

А як щодо рівня вологості? У сушарках Electrolux PerfectCare 900 ви можете встановити ступінь висихання ваших тканин . Якщо ви хочете, щоб ваш одяг потрапив прямо в шафу після того, як його вийняли з барабана, просто виберіть програму «від сухого до сухого », яка завдяки системам CycloneCare та DelicateCare рівномірно сушить матеріали . Трохи вологий одяг буде результатом функції « сушити прасувати », що є не недоліком, а перевагою - тоді прасувати сорочки або блузи набагато легше .

Міф 6: Фен споживає багато електроенергії

Це правда ... але тільки зі старими моделями сушарок ! Прилади з тепловим насосом Electrolux PerfectCare 900 є одними з найбільш економічних та енергозберігаючих . Так, вони споживають електроенергію, як і будь-яка інша побутова техніка, але завдяки енергетичному класу A +++ та використанню нижчої температури під час сушіння вони економить до 50% енергії . Вони використовують менше води, ніж телевізор або посудомийна машина . Вартість одного стандартного циклу коливається в межах декількох десятків грошей , що не буде суттєво напружувати ваш домашній бюджет щороку чи місяць. Цих фінансових заощаджень недостатньо . Завдяки автоматичній сушціВи також економите час , адже вам більше не доведеться вішати білизну або чекати, поки джинси будуть надіті.

Більшість відгуків про автоматичні сушарки - це міфи. Це пристрої, які, як і пральні машини, стають предметами домашнього вжитку . Вони економить час, гарантують комфорт, не займають багато місця, працюють спокійно , і в той же час доглядають за одягом - навіть самим вимогливим.