Створіть кінотеатр у власному будинку. Чому вибрати проектор?

Власний дім із кінозалом? Чому ні! На відміну від зовнішнього вигляду, це завдання не дуже складне і не вимагає багатьох процедур домовленості, і в умовах майбутнього Чемпіонату світу з футболу в Росії воно є незамінним. Все, що вам потрібно - це зручний диван, загорнутий у ряд м’яких подушок, велике відро попкорну, банка кока-коли та ... проектор! Перші кінематографи з’явилися в 19 столітті. Сьогодні їх сучасні вдосконалені моделі є чудовою альтернативою дорогим телевізорам високої чіткості.

Проектори часто асоціюються з нудною презентацією в університеті, навчанням на роботі чи візуалізацією останнього проекту в компанії. Вони не надто часто відвідують наші будинки, оскільки «вікно у світ», як правило, є струнким телевізійним екраном. Бренд Epson - світовий лідер у візуалізації - змінює вигляд салонів. Ці інноваційні, мобільні, прості у використанні рішення можуть підняти ваші розваги на новий рівень!

Оскільки розмір має значення - якісний 50-дюймовий телевізор важить і займає багато місця.  Хоча г ...

Тому що розмір має значення

Якісний 50-дюймовий телевізор важить і займає багато місця. Незважаючи на те, що він гарантує порцію смачних емоцій, він трохи переповнює інтер’єр своїми габаритами, а крім того, класифікується як витрати, які суттєво шкодять домашньому бюджету. Інакше ситуація склалася з проекторами, які добре працюватимуть у просторій, репрезентативній вітальні та в тісному М2. Це невеликий мобільний центр багатовимірних розваг, найбільшою перевагою якого є можливість масштабування зображень.

Фантастичною альтернативою телевізору є ультракороткий лазерний проектор Epson EH-LS100. Поміщений поруч із стіною чи екраном, він пропонує зображення діагоналлю до 130 ”. Лазерна технологія забезпечує безвідмовну та постійну яскравість зображення протягом усього життя проектора - для користувача, який просто хоче придбати обладнання та насолоджуватися ним протягом багатьох років, це ідеальне рішення. Пристрій також оснащений цілим набором інтерфейсів (включаючи цілих три входи HDMI) та можливістю керувати за допомогою програми iProjection. Звичайно, на додаток до переваг лазерних технологій, пристрій також пропонує ідеальне зображення. Використання технології 3LCD, розробленої Epson, забезпечує фантастичну передачу кольорів та високу інтенсивність кольорового світла,неможливо досягти за допомогою моделей, заснованих на застарілій технології DLP.

Домашній трансфер у світ розваг

Емоції досягають свого піку, гострі відчуття напруги повільно пронизують тіло, щоб нарешті розвеселити наступний гол хвилею ейфорії або - навпаки - розсердитися на арбітра, який неправильно продиктував пенальті. Такі захоплюючі враження на великому екрані посилюються! Що, якби вітальню перетворили на арену для гарячкових коментаторів сутичок на полі або, спільно з друзями, організувати сусідський матч FIFA на Xbox? Або покажіть своїм сімейним сувенірним фотографіям зі свят та згадайте спогади про прогріті сонцем пляжі Іспанії, влаштуйте в саду кінотеатр під відкритим небом або здивуйте кохану приватною проекцією романтичної комедії?

Такий проектор, як EH-TW5650, зробить досвід усіх цих показів незамінним! Це повсякденний супутник розваг світового класу - у набагато більшому форматі, не виходячи з дому та натовпу людей, стоячи в черзі за квитком, в комфорті власного салону, з масою позитивних вражень!

Більше можливостей, більше кольорів, більше задоволення!

Якість - ключове слово при виборі обладнання для телебачення. Технологія розвивається швидкими темпами, пропонуючи користувачам моніторів, телевізорів та проекторів кращу картинку, більш насичені та реалістичні кольори. У випадку з останніми пристроями ми говоримо про функцію HDR, оптимізацію 4K, проекцію 2D та 3D, калібрування ISF, вдосконалені зручності, рівномірну інтенсивність білого та кольорового світла - найкращу та найновішу на ринку технологію 3LCD, а отже, чудову глибину та чіткість , природність кольорів, чіткість деталей, плавні переходи або усунення розмитості.

Найновіші технології, що використовуються в проекторах, і величезна кількість інноваційних функцій означають реалізм, магію великого екрану у вашому власному будинку, можливість бачити навіть найдрібніші деталі та дивовижний досвід - як під час захоплюючого фільму, так і захоплюючої гри!

Немає кабелів = немає проблем

Електронні пристрої нерозривно пов'язані з ... величезною кількістю кабелів і тривалою установкою. Телевізори не надто мобільні, і бажання перенести їх в іншу кімнату для спільного перегляду поєдинку включатиме урок гімнастики та повторне підключення обладнання. За допомогою проектора в кімнату домашнього кінотеатру ми можемо легко перетворити не кожну кімнату, але зробити літні застілля просто неба більш привабливими. Пристрій пропонує набагато більше зручності, тим більше, що рішення Epson часто не вимагають підключення будь-яких кабелів - наприклад, проектора EH-TW9300W WirelessHD, - а режим зображення в картинці та можливість перемикання між чотирма приймачами, підключеними через вхід HDMI, забезпечує повний комфорт використання.

Перевагою сучасних проекторів є також можливість автоматичної корекції геометрії зображення (горизонтальної та вертикальної), завдяки чому ми будемо встановлювати всі параметри набагато швидше і вже точно не спізнимось на перший свисток судді!

Чому вибрати проектор? Це пул феноменальних емоцій - під час бойовика, під час матчу Ліги чемпіонів та аркадної гри. Можливість чудового розваги - як наодинці, на двох, так і з зграєю найближчих друзів. Коротше кажучи, винахідники першого кінематографа - брати Люм'єр - ініціювали цифрову та технологічну революцію, за допомогою якої ми можемо перетворити свої чотири кути на справжнє кіно.