8 ідей для спальні з жіночним стилем

Багато жінок, відповідно до своєї романтичної натури, люблять тонкі композиції, натхненні пастельними кольорами. Інтер’єр, в якому такі поєднання чудово почуваються, - це, звичайно, спальня. Адже такий простір повинен заспокоювати, сприяти релаксації та забезпечувати спокійний, здоровий сон. У статті нижче ми представляємо вісім ідей для інтер’єру спальні, в яких ліричні акценти відіграють першу скрипку. Звичайно, будуть прованські варіації, квіткові акценти та море тонких, повітряних матеріалів.

Квіткові мотиви в спальні - Акцент, який ідеально підійде для ніші жінки, це, звичайно, рослинні візерунки.  ...

Квіткові мотиви в спальні

Акцент, який ідеально підійде для ніші жінки, звичайно, це рослинні візерунки. Незалежно від того, чи подобаються вам пишні, кричущі бутони або чарівна крихітна галявина - будь-які варіації на квітах будуть тут чудово виглядати. Багато стилісти радять додавати у свій інтер’єр квіткові шпалери. Найкраще обробляти таку виразну пластикову обробку лише на одній зі стін - наприклад, на передній стіні. Ще однією ідеєю романтичної композиції є текстиль з квітковим мотивом - постільна білизна, декоративні подушки, покривала або штори.

Пастельна спальня - пастельні кольори спокушають делікатністю, тому вони стануть ідеальним лейтмотивом у романтичному ...

Спальня в пастельних тонах

Пастельні кольори спокушають делікатністю, саме тому вони стануть ідеальним лейтмотивом в романтичному інтер'єрі. Відбілений синій, пудрово-рожевий, свіжа фісташка або смачний персик - кожен з цих кольорів чудово «зіграє» в жіночій спальні в стилі пошарпаний шик або гламур. Однак, якщо ви переживаєте, що пастельна композиція буде занадто цукерковою, збалансуйте її з білими, бежевими та попелястими поверхнями або подбайте про холодні металеві елементи, бажано у відтінку старого золота або срібла.

Спальня з туалетним столиком - Туалетний столик протягом століть називали найбільш жіночним предметом меблів, і тут абсолютно нічого спільного ...

Спальня з туалетним столиком

Туалетний столик протягом століть називали найбільш жіночним предметом меблів, і в цьому немає абсолютно ніяких сумнівів! Раніше стрункі меблі виблискували в елегантних будуарах, сьогодні вони найчастіше є прикрасою інтер’єру спальні. Щоб додати композицію з романтичних нот, обов’язково виберіть струнку білу модель з розкішним дзеркалом та нарощенням та просторим верхом, підтриманим зігнутими кабріолетами. Ви можете розмістити на робочому столі не тільки зручну косметику та аксесуари, але і виставити вазу з квітами або колекцію парфумів в декоративних флаконах.

Навіс чи москітна сітка?  - Якщо ваша спальня невелика, і ви мрієте додати в інтер’єр ніжні нотки ...

Навіс чи москітна сітка?

Якщо ваша спальня невелика, і ви мрієте додати інтер’єру м’яких нот, уникайте важких м’ясистих матеріалів, таких як жаккард, оксамит або велюр. Легкі і повітряні тканини, такі як тюль, органза або маркіза, тут будуть набагато кращими. Ви можете успішно задрапірувати їх ніжними шторами, шторами та москітними сітками. У жіночій спальні також сподобається ліжко з балдахіном - м’якість постільної білизни та оббивки, що нагадує ранковий туман, заохочуватиме довгі мрії та блаженне розслаблення.

Як освітлити спальню?  - Коли надворі темно, добре ввімкнути тепле світло.  Вони можуть бути милими бавовняними ...

Як освітлити спальню?

Коли надворі стемніє, добре ввімкнути тепле світло. Це можуть бути милі ватні кульки, нитки ламп розжарювання, паперові ліхтарики та свічки, «запечатані» у скляних ліхтарях. Аксесуари, що світяться затишним світлом, можна виставити на підвіконня спальні, туалетний столик або розтягнути прямо над ліжком. Пам’ятайте, що світло - це найкрасивіший творець блаженної атмосфери, який може забезпечити спальню справжнім танцювальним видовищем.

Мистецтво на стінах - у жіночих інтер’єрах ідеально підходять декорації у вигляді картин, репродукцій або табличок ...

Мистецтво на стінах

Прикраси у вигляді картин, репродукцій або плакатів ідеально підходять для жіночних інтер’єрів. Це можуть бути чорно-білі фотографії, на яких зображені примадони американського кінематографа, такі як Мерилін Монро чи Одрі Хепберн, графіки, що стосуються світу моди, або картини, натхненні роботами відомих живописців - імпресіоністичні бачення Клода Моне чи натюрморт Ольги Бознанської. Вибираючи конкретну роботу, не забувайте правильно вибрати рамку, яка тонко підкреслить її красу.

Декоративні оздоблення - мережива, вишивка, аплікації, волани, бахрома ... У світі тканин, мабуть, немає нічого більше ром ...

Декоративна обробка

Мережива, вишивка, аплікації, волани, бахрома ... У світі тканин немає нічого більш романтичного! Такі маленькі нюанси чудово підкреслюють принадність жіночих спалень, проводячи нас у дивовижну подорож у часі. Тонкі прикраси можуть з’являтися на подушках, шторах, покривалах і килимах, але пам’ятайте, що виставляйте їх помірно. Якщо їх занадто багато - домовленість може небезпечно наблизитися до кітчового кордону. Тому декоративні елементи слід поєднувати з сучасними, не очевидними акцентами. Нехай на тумбочці з’явиться сучасна лампа з хромованою основою, а підголівник ліжка здивує вас своєю простою формою. Тут рекомендується еклектика в романтичному дусі!

Провансальський чи романтичний англійський стиль?  - Ви мрієте про атмосферний котедж у віддаленому Провансі?  А може, ви ближче до них ...

Провансальський чи романтичний англійський стиль?

Мрієте про атмосферний будинок у віддаленому Провансі? А може, вам ближча лірична естетика романів Джейн Остін? Ми запевняємо вас, що і перша, і друга конвенція можуть порадувати затишним романтизмом. Перший має охайні, побілені меблі, а на їх фасадах - декоративні ручки та карнизи. Також є багато білих лози, мотивів лаванди та тканинних кретонних обробок. У другому антуражі, у свою чергу, переважають дрібні квіткові мотиви, чарівний чек та мереживні аплікації. Меблі? Звичайно, антикваріат або стилізовані моделі. Аксесуари? Вази, повні засушених квітів, старовинні годинники, порцелянові дрібнички та картинки в декоративних рамах.

Представниці прекрасної статі дуже часто супроводжуються романтичною вдачею. Звичайно, це не правило, але багато жінок почуваються комфортно серед витончених кольорів, декоративної обробки та м’яких повітряних тканин. Якщо ви також один з романтиків, сміливо запрошуйте до своєї ніші мрійливу особливість! Варто впорядковувати інтер’єри відповідно до свого темпераменту та бажаної естетики.