Яким стилем прикрасити будинок на Різдво? Подивіться 4 наймодніші пропозиції!

Часи, коли різдвяні прикраси обмежувались прикрашанням ялинки тими ж прикрасами щороку, давно минули. Сьогодні магія Різдва повинна охопити кожен куточок нашого будинку з наймоднішими прикрасами ! Адже унікальний час сімейних зустрічей, традиційної випічки та подарунків напередодні Різдва буде ще приємнішим, коли ми проведемо його в красиво оформленому просторі - відповідно до нашого вдачі та смаку, а також сучасних тенденцій.

Прикрашати будинок варто задовго до того, як прилетить перша зірка, щоб на урочистій вечері все було застібнуто. Відмінним путівником тенденцій цього року є Леруа Мерлін , який пропонує різдвяні прикраси у чотирьох унікальних стилях . Сьогодні ми представляємо декоративний світ Традиції, Арктики, Природи та дитячих фантазій . Ми також радимо, кого з них вибрати, щоб різдвяний інтер’єр, що нагадує його, найкраще відповідав нашим смакам та стилю життя та облаштування будинку.

1. Традиційний червоний та зелений

Якщо Різдво - це в першу чергу час для нас, який ми хочемо провести зі своїми близькими в затишному сімейному інтер’єрі , давайте виберемо традиційний стиль оздоблення . Прикраси з класичними візерунками та в червоних та зелених кольорах, збагачені золотими аксесуарами, нагадуватимуть нам про красу спільних моментів, які ми зможемо пережити знову. Нехай центром святкової домовленості буде пишна, пишно прикрашена ялинка, навколо якої ми будемо збиратися після виходу з різдвяного столу. Чим його прикрасити?

Традиційні різдвяні прикраси не повинні бути нудними! Ми можемо вибрати з цілого ряду блискучих фенечок, милих фігурок, керамічних птахів, блискучих стрічок та ланцюжків із бісеру. Затишний характер декору підкреслять теплі, білі світлові лампи , здатні прикрасити не тільки ялинку. Давайте прикріпимо їх до каміну каміну, щоб разом із ялинковою гірляндою вони привертали погляд домочадців та гостей до танцюючого полум’я. Чарівну атмосферу також підкреслять ліхтарі та свічки - бажано запашні або у складі очерету. Нам не вистачає прикрас? На порожню полицю або комод покладемо розкидану червону Віфлеємську зірку .

2. Подих арктичної зими

Хоча Різдво ми асоціюємо з теплом домашнього каміна, не забуваємо, що надворі зима . Якщо ми сумуємо за його таємничим обличчям, повним зоряних ночей та снігових заметів, давайте побалуємося арктичним зимовим вітром всередині нашого будинку. У святковій композиції, що зберігається в північному кліматі, повинні домінувати холодні кольори : блакитні, темно-сині та сірі, а також сріблястий і, звичайно, білий. Це стиль, сповнений вишуканої елегантності , в якому кожна деталь повинна бути ретельно підібрана до всієї композиції. Як його створити?

Вибираючи прикраси, дотримуймося заданих кольорів і не перестараємося з кількістю прикрас, які своєю блискучою поверхнею та цікавою формою та фактурою стануть сильними акцентами в досить мінімалістичному інтер’єрі . Давайте зробимо ставку на прикраси зі скла і прикрашені всім, що блищить : блискітками, блискітками, перлами. Ми все ще не відчуваємо арктичного клімату? Запросимо до святкового інтер’єру зимових істот : північних оленів, сніговиків, птахів та ангелів у вигляді симпатичних фігурок або оригінальних ялинкових вішалок. Давайте дозволимо їм блищати у світлі різних мерехтливих ламп, ліхтарів, ліхтарів та свічників.

3. Природні натхнення

Мода, натхненна красою природи, також проникла у різдвяні тренди. Не дивно - прикраси, що стосуються рослинних та тваринних мотивів, вносять в інтер’єр затишну атмосферу , яку ми шукаємо під час Різдва. Орнаменти з природних матеріалів : кори, соломи, фетру або шишок чудово поєднуються з деревом і скандинавським стилем , який так часто присутній в наших інтер’єрах. Це ідеальна пропозиція для різдвяних прикрас для тих, хто цінує простоту та природність більше, ніж гламур та пишність .

Тож зупинимось на прикрасах у приглушених кольорах та земляних тонах : теплих коричневих, приглушених зелених та спокійних сірих тонах . Смереку або ялицю можна зустріти в нашому домі не тільки у вигляді ялинки, але і пухких гілочок, розміщених у вазах, очереті та вінках . Багато милих прикрас , безсумнівно, задовольнять наших дітей: це будуть пухнасті сови, щасливі ведмежата, лагідні олені або жваві північні олені. Обгортаємо подарунки звичайним сірим папером і обв’язуємо лляною ниткою.

4. Дитячі фантазії

Хоча ми всі з нетерпінням чекаємо приходу Різдва, цей чарівний час - найцікавіший для дітей, які чекають солодких смаколиків та подарунків, про які мріють. Якщо ми хочемо зробити їх ще більш щасливими , давайте прикрасимо їх кімнату та ялинку в дусі дитячих фантазій . Нехай тут ведуть солодкі, приємні кольори : пастельні рожеві, божевільні пурпурові, менш і інтенсивні фіолетові відтінки. На ялинку повісьте прикраси у формі цукерок , кексів, машинок та тварин. Ялинові гілочки, розташовані в різних місцях дитячої кімнати: біля вікна, над дверима або на столі, можуть бути притулком для блискучих птахів або ефектних метеликів .

Цей стиль різдвяних прикрас пробудить внутрішню дитину і в нас! Якщо ми хочемо на Різдво відчути дитячу радість і безтурботність назавжди , ніщо не заважає нам прикрашати інші домашні інтер’єри казковими прикрасами . Фантастичні істоти, різнокольорові намистини та блискучі лампи можуть з’являтися у вітальні, вносячи нотку гумору та легкості у наш серйозний світ дорослих . Пряниковий будиночок або горіховий орех, що виглядає з очерету або ялинки , покращать настрій як молодшим, так і старшим людям.

Свята - це не лише час сімейних посиденьок, приготування традиційних страв та вибору подарунків для коханих. Це також можливість освіжити облаштування нашого будинку. Давайте максимально використаємо цей унікальний випадок, прикрасивши інтер’єр новорічними прикрасами в улюбленому стилі . Давайте проведемо цей час у прекрасному просторі, де ви зможете відчути магію Різдва !