Парова піч - перевірене рішення для вдалих святкових страв та випічки. Подивіться, що може зробити пара!

Грудень - чарівна пора. Час радості, посмішок, подарунків, зустрічей з коханими, але також час багато сервірованого столу та смачних страв. Адже нічого не смакує бабусиний маковий пиріг та борщ з варениками за маминим рецептом. Однак перед тим, як сісти за стіл і лоскотати піднебіння різдвяними смаколиками, ми довгі години проводимо на кухні, готуючи їх. Ми шукаємо шляхи, щоб зробити бурхливий час різдвяних приготувань приємнішим із брендом Electrolux. Ви приєднаєтесь?

Підготовка до Різдва: час СТАРТУ!

Різдво - це особливий час. Вони асоціюються не тільки з ялинкою та подарунками, але і з традиційними стравами. За польським звичаєм, на різдвяний стіл повинно з’явитись їх 12. Для дам будинку їх приготування є справжнім випробуванням, особливо якщо Святвечір є сімейним з’єднанням для близько десятка людей. Щоб приготувати святкові страви , потрібні час і кухонні помічники. Разом з брендом Electrolux цього року ми вважаємо їх такими: різдвяні прикраси на кухні, різдвяні хіти, що лунають з динаміків та ... пара. Як це може допомогти у приготуванні делікатесів напередодні Різдва? Дізнайтеся його секрети!

Приготування та приготування на пару - переваги

випікання в паровій печі

Пара на кухні - друг кожного кухаря. Незалежно від того, готуєте ви лише у святкові дні або проводите довгі години на кухні щодня, варто скористатися її допомогою. Завдяки пару ви можете створити страви, наповнені смаком, вітамінами та мікроелементами. Парова піч дасть вам пухнасті тістечка, хрусткий хліб і соковите м'ясо. Крім того, пара гарантує, що в процесі варіння та випікання не відбувається втрати вітамінів та мікроелементів, які так важливі для нормального функціонування організму. Іншими перевагами пара у варінні та випічці є:

  • Менше споживання жиру та олії,
  • Більше ароматних страв,
  • Готування та випікання швидше на 20%,
  • Їжа соковита всередині, а хрустка зовні.

Щоб готувати і випікати на пару , не потрібно бути фахівцем у кулінарії - просто використовуйте вдосконалені інтуїтивно зрозумілі функції парових духовок Electrolux .

Яку парову піч вибрати?

Готувати на пару, випікати гарячим повітрям або і те, і інше - все можливо з духовками Electrolux . Якщо ви шукаєте універсальне обладнання для спеціальних завдань на кухні, виберіть модель серії SteamPro 900. Вона зробить вас господарем будь-якої кухні. Пара дозволяє готувати тістечка та хліб, смажити м’ясо та запіканки, готувати на пару та готувати SousVide.

Якщо ви уникаєте досить широкої кухні і відвідуєте її лише під час підготовки до Різдва, то основна парова піч , модель SteamBake 600, стане для вас ідеальним обладнанням, що дозволяє випікати тістечка та хліб. Бренд Electrolux також підготував компромісні рішення. Моделі SteamCrisp 700 та SteamBoost 800 - ідеальний вибір для будь-якої кухні. Використовувати їх можуть як любителі, так і професійні кухарі. Перша піч допоможе вам чаклувати тістечка, хліб, соковиті м’ясні страви та запіканки, тоді як духовки SteamBoost також можуть використовувати пару для приготування їжі.

Парові печі знайдуться на кожній кухні. Вони були створені з урахуванням комфорту використання. Вони повинні подарувати вам радість від приготування їжі та відкрити смаки. Переконайтесь у зручності приготування на пару та приготування їжі , приготувавши різдвяне застілля з духовкою Electrolux SteamBoost зі Steamify®. Завдяки цьому ви можете забути про складні зміни в налаштуваннях пристрою. Щоб приготувати пухнастий чізкейк, потрібно лише вказати температуру, при якій ви хочете випікати, і піч підбере оптимальну кількість пари і відрегулює інші робочі параметри таким чином, щоб результат був таким, як очікувалося. Можливості цієї духовки включають не тільки випікання, але також тушкування, нагрівання та розморожування. Більше того, парові духовки Electrolux не тільки дозволяють готувати на пару, але й дозволяють традиційні страви з використанням гарячого повітря.

Парова піч з функцією су-відео

Парова піч SteamPro дозволяє кожному досягти ефектів на кухні, відомих з найкращих ресторанів. Завдяки способу приготування су-відео кожна страва збереже чистий, чіткий та виразний смак. Він використовується найкращими ресторанами світу і заснований на приготуванні їжі, закупореної у вакуумному мішку з фольги, без повітря. Приготовлені таким чином, їх піддають паровій бані при суворо контрольованій температурі, набагато нижчій, ніж у випадку традиційного приготування їжі. Хоча приготування су-відео - це довший процес, ніж звичайне приготування, є на що чекати. Приготування страв із су-відео посилює злиття ароматів, роблячи страви делікатними та наповненими смаком. ДякуюУ парових духовках Electrolux функція sous-vide може постійно з’являтися на кожній кухні та викликати страви, що з’являються на тарілках ресторанів із зірками Мішлена.

парова піч з м’ясним зондом

М’ясний зонд - гарантія ідеально спечених страв

Ви готуєте свій перший Святвечір? Ви хочете потерти ніс тещі чи тітці, яка завжди критикує вашу кухню? А може, ви не дуже впевнені в приготуванні м’ясних страв? Парова піч Electrolux також допоможе вам у цьому . Основний температурний зонд стане вашим союзником на кухні . Завдяки їй ви забудете про недостатньо приготований або пригорілий посуд. Піч сама контролюватиме температуру їжі всередині і повідомлятиме вас про закінчення приготування, вимикаючи, коли закінчуватиметься.

Помічник кулінарії - помічник на вашій кухні

Поєднати підготовку до Різдва з повною роботою або доглядом за дітьми непросто - це знає кожна господиня. Парові духовки Electrolux знайшли спосіб допомогти всім зайнятим. Помічник з кулінарії може стати вашим особистим кухарем і переконатися, що улюблена їжа вашої родини лежить на столі. Все, що вам потрібно зробити, це вибрати один із багатьох заздалегідь визначених рецептів, і ви зможете насолоджуватися ідеальними результатами кожного разу. Завдяки підключеннюВи також можете віддалено керувати налаштуваннями духовки, включаючи вибір рецепта з програми та надсилання його в духовку. Під час приготування піч буде повідомляти нас про хід випікання, і нам не доведеться постійно контролювати її роботу і заощаджуватиме більше часу для своїх близьких.

Незліченні можливості парових духовок Electrolux пов’язані з простою та інтуїтивно зрозумілою роботою пристрою. Навіть якщо ви не кухар, з їх допомогою ви можете чаклувати смачні страви, які порадують ваших близьких. Кухонна техніка Electrolux розроблена з урахуванням максимального комфорту користувача. Їх мета - доставити вам задоволення від приготування їжі, відкрити нові смаки та полегшити кулінарні враження не тільки під час свят.

Період Різдва - це пора радості, якою ви хочете поділитися зі своїми коханими - за різдвяним столом, на післяобідній прогулянці, за чашкою чаю біля каміна або на кухні, випікаючи різдвяні пряники, тістечка чи інші страви. Магію Різдва на кухні можуть зберегти парові печі, що відповідають очікуванням сучасних господинь. Вони полегшують приготування страв навіть для кулінарних неспеціалістів. З ними не будуть страшні ні запечений короп, ні котлети з капустою та грибами.